Covid-19 ve Merak Edilen Her Şey 💭

Bir bilim insanı olarak ben de bu değerli bilgiler için ve arkadaşları aydınlatmak, soruları yanıtlamak için gösterdiğiniz çaba için teşekkürler ediyorum size Ve ben de bir soru ekleyerek bu zincirin bir halkası olayım, suphemden de kurtulayım istedim. Ben kronik idiyopatik ürtiker ve astım hastasıyım. Dün akşam Fixdual 5/10 içtim. Biliyorsunuz etkisi uzun bir ilaçtır ve bugün saat 13.00 gibi biontech aşımın ilk dozu yapıldı. Sonradan minicik bir şüphe oluştu içimde. Aşı ile ilgili bir etkileşimi olur mu daha açıkçası antikor oluşumuna (antihistaminik de içerdiği için) engel olur mu kısmen bile olsa diye. Cevap bekliyorum değerli hekim arkadaşimdan.

Sevgili Otrera ; yine ben. Bugün 3 arkadaşım aradı dermatolog dostumdan randevu alabilmek için, hiçbir yerde randevu bulamıyorlarmış. Üçünün de gerekçesi aynı, Biontech sonrası zona geçiriyorlarmış. Bu bir tesadüf olabilir mi?

Merhaba
Bildirim gelince okudum bende de sjogren sendromu var plaquenil kullanıyorum 1.doz aşımı oldum 2.doz yarın bende antikor düzeyi düşük mü oluyor şimdi anlayamadım

ben biontek oldum yeğenim ya bulaştığından ya üşüttüğünden nezle fakat geçen akşam burnum tıkandı resmen koku duyum gitti.aşının bana atlayan nezle vb ile birleşmesinden korkuyorum. bunu neden yazıyorum derseniz.daha covid-19 dünyaya gelmeden önce grip aşısı vurunuyordum belli seneye kadar sonra aşı beni kaptığım gripten daha hasta etmeye hatta çocuklardaki rota virüsü gibi hastalıklara kardı.o yüzden aşıyı bırakmıştım. belki bende vardı böyle bir durum bilemiyorum.bilginiz olsun bu konuda bu hastalıkta grip tabanlı.

Ben gidip tahlilerimi yaptıracam canım yumurta ve kahvede içemiyorum çok kötü oluyor um bari bundan sonra ona göre ilaç kullanırım daha ömrümde korkudan bir aferin kullanmamışim sizce tahlilerde neye alerjim var yok direk çıkar mı

evet

Ben sadece Kaynak gösteren doktorları takıp edıyorum aşı dıye basbas bağıran drlar beni itiyor Prof dr Serhat fındık op dr bilgehan Bilge Prof dr Canan karatay dr Ümit aktaş biontech ile ilgili belgelı tweet zincirini okumanızı mutlaka onerırım
Op dr Mehmet Okan ozdemır dr bekır tok ayrıca asılarla nüfus planlama projesı tarıhcesı ıcın tarıh felsefecısı Erkan trukten yazar Said Ercan yazar Murat Özkan gibi daha sayamadıgım yararlandığım maddi çıkarları uğruna kendini satmayan gerçek dr ve araştırmacılar da var ıkı tarafı da dınledıgımde ışık yakan beyın fırtınası yaptıran taraf bu taraftı ve ben de bağışıklığımı guclendırmeyı sectım

Alerjı testi yapıyorlar neye alerjınız olduğunu öğrenmek ıcın o da sızı yıpratabılır

Hanımefendi çıldırdınız mı kim istemez sonradan 3. kolu filan çıksın? Üstelik beleş!
Üçüncü kol mu :) DNA degısmesı RNA ile gen terapisi bunlar ası sıtelerının kendı kelıme grupları. Artı bir kola gerek yok ölmenız yahut sakat kalmanız veyahut kısır kalmanız nüfus azaltımı soykırım için yeterlidir..

asılardakı vırusler proteinler dogal degıldır laboratuvar uretımı yani sentetiktir hem sonuçları henüz gorulmemıs faz çalışmaları tamamlanmamış bir şey neden ası olalım dünyanın cesıtlı ülkelerinde eylemler yapılıyor sadece ulkemızde favipiravir vs gıbı ılaclar sonradan kaldırılan ama covidli hastalara kullandırılan başka ülkelerde yasaklanan ılaclar ıle tedavı yapıldı smdı hala su ılac da bu ılac da tedavıde kullanılmayacak dıye hergun yenı haberler çıkıyor yarın su ası artık kullanılmayacak denmyecegını nereden bılıyoruz? Bi0entechin ulkemızde acıl kullanım onayı olmadığını bılıyor musunuz? Bıonteche turkıyeye maıl atabılırsınız CDC nin raporlarını ınceleyebılırsınız kalpte ıltıhap beyne pıhtı atması anaflaksi gibi sonuçları da var kendıme kysam bebegıme kyamam hem neden metal alerjısı olanlar otuz dk bekletılıyor asıdan sonra? Vücuduma neden metal enjekte ettırecegım? Araştırın lütfen ınsanlar yakında kendileri verici olacak. 5G baz ıstasyonları ile ılıskısını e orasını da bulmak sıze kalsın. Kımsenın sorumluluk almadığı bır belgeye ımza ıle asla kendımı rıske atamam..

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz. Yazılarınızdan anladığım kadarıyla tıp, eczacılık, uluslararası ilişkiler, siber güvenlik ve istihbarat, kimya, metalurji, biyoloji ve idrak edemediğim diğer bilim dallarında doktora seviyesinde multidisipliner eğitim almışsınız.

Otrera 'nın basit bir tıp doktoru olduğunu biliyorsunuz değil mi? Hani minimum 6 sene okunanından?

Sevgili Otrera ben de cevap bekliyorum mümkünse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…