- 19 Aralık 2014
- 5.840
- 47.638
öncelikle siz doktor musunuz? eğer değilseniz işin içinde de değilsiniz demektir,yani bir vatandaş olarak sizlere ne sunuluyorsa ona göre yorum yapıyorsunuz demektir. ha yok ben doktorum,ya da bilim insanıyım,bu komitelerde bulundum,yakından takip ediyorum vb diyorsanız amenna. öteki türlü yazdıklarınız inanın çok komik gözüküyor...Ben sadece Kaynak gösteren doktorları takıp edıyorum aşı dıye basbas bağıran drlar beni itiyor Prof dr Serhat fındık op dr bilgehan Bilge Prof dr Canan karatay dr Ümit aktaş biontech ile ilgili belgelı tweet zincirini okumanızı mutlaka onerırım
Op dr Mehmet Okan ozdemır dr bekır tok ayrıca asılarla nüfus planlama projesı tarıhcesı ıcın tarıh felsefecısı Erkan trukten yazar Said Ercan yazar Murat Özkan gibi daha sayamadıgım yararlandığım maddi çıkarları uğruna kendini satmayan gerçek dr ve araştırmacılar da var ıkı tarafı da dınledıgımde ışık yakan beyın fırtınası yaptıran taraf bu taraftı ve ben de bağışıklığımı guclendırmeyı sectım
canan karatay türk tabibler birliği tarafından meslekten men edilmiş bir insan biliyorsunuz değil mi?? o kadar fazla yanlış söylemi var ki, insanın çıldırmaması işten değil.
kaynak istiyorsanız,ben size kaynakçalarımı atarım,zira uptodate denen kocaman bir bilgi arşivinden oluşan yerden aldım tüm bu yazdıklarımı. yazım dili ingilizcedir ve aslı olmayan bilgilerin yayınlanmadığı bir sitedir. dilerseniz size linkleri atabilirim bu 1.
yıpratmak? abartmayın Allah aşkına,kanınızı alıyorlar ve spesifik antijenlere karşı oluşturduğunuz IgG'lerinize bakıyorlar, bir de koldan deri altına küçücük iğnelerle antijen verip reaksiyon olup olmadığına bakıyorlar. bunlar mı yıpratıcı sizce??Alerjı testi yapıyorlar neye alerjınız olduğunu öğrenmek ıcın o da sızı yıpratabılır
yahu duyan da size kilolarca metal enjekte ediyorlar zannedecek... metal dediğiniz alüminyum en fazla,ona da adjuvan madde deniyor bilir misiniz? ama siz kesin bilirsiniz eminim :)) gelişecek immün yanıtı pekiştirme amacıyla eser miktarda alüminyum kullanılır. ayrıca keşke yazımın tamamını okusaydınız keşke,hiçbir covid aşısının içinde ağır metal bulunmamaktadır. içerik bilgisini de açıkça paylaştım zaten. önce okuyun ondan sonra yorum yapın rica ediyorum.asılardakı vırusler proteinler dogal degıldır laboratuvar uretımı yani sentetiktir hem sonuçları henüz gorulmemıs faz çalışmaları tamamlanmamış bir şey neden ası olalım dünyanın cesıtlı ülkelerinde eylemler yapılıyor sadece ulkemızde favipiravir vs gıbı ılaclar sonradan kaldırılan ama covidli hastalara kullandırılan başka ülkelerde yasaklanan ılaclar ıle tedavı yapıldı smdı hala su ılac da bu ılac da tedavıde kullanılmayacak dıye hergun yenı haberler çıkıyor yarın su ası artık kullanılmayacak denmyecegını nereden bılıyoruz? Bi0entechin ulkemızde acıl kullanım onayı olmadığını bılıyor musunuz? Bıonteche turkıyeye maıl atabılırsınız CDC nin raporlarını ınceleyebılırsınız kalpte ıltıhap beyne pıhtı atması anaflaksi gibi sonuçları da var kendıme kysam bebegıme kyamam hem neden metal alerjısı olanlar otuz dk bekletılıyor asıdan sonra? Vücuduma neden metal enjekte ettırecegım? Araştırın lütfen ınsanlar yakında kendileri verici olacak. 5G baz ıstasyonları ile ılıskısını e orasını da bulmak sıze kalsın. Kımsenın sorumluluk almadığı bır belgeye ımza ıle asla kendımı rıske atamam..
sentetik protein kısmına gelince, bakın sabırla açıklıyorum.
bilim hiçbir canlıyı yoktan var edemez. tetanoz aşısı nasıl yapılır mesela? tetanoz toksini bakteriden alınır, laboratuar şartlarında zayıflatılarak aşısı üretilir. aynı şekilde corona virüsün spike proteini alınır,çeşitli adjuvan maddeler eklenerek ve zayıflatılarak aşısı üretilir.
yani antikor üretiminin hedeflendiği madde ''doğaldır'', YANİ etkenin kendisinden alınır. anlatabildim mi?