- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi Derenkaraca
-
Crp l yüksekti2 tane var hangisi acaba 35 çıkan sizin
8.gün bu dün yaptırdıCrp l yüksekti
Kaçıncı günü bugün enfekte olalı
Bi iki gün daha bekleyin 10. gün düzelme olmazsa tekrar götürün8.gün bu dün yaptırdı
Crp değerinde başka bi değerde bozukluk var mıydı pekiBi iki gün daha bekleyin 10. gün düzelme olmazsa tekrar götürün
Bakın eşimde de bayağı geciktik anlamadık vs ama iyileşti çok şükür sizde güzel haberler vereceksiniz inşallah
Evet enzimleri yüksekti ferritinCrp değerinde başka bi değerde bozukluk var mıydı peki
Bende en çok gecikmekten korkuyorum bişeyi atlamaktan korkuyorum inşallah bizde sizin gibi güzel haberler alırız
Onlara bakılmamış babamınEvet enzimleri yüksekti ferritin
D-dimer bunlarda yükselti
Çok geçmiş olsunKeske hastaneye yatırsalarmıs ya
Off
Benim babamda covıd pozitif, bugun onuncu gunu.ve bugun annemınde pozitif oldugunu ogrendık.
Korkuyla karısık uzuntu yasıyorum.
Allah hepimizin yardımcısı olsun, gercekten cok uzuldum
Canım babamın crp 181 olmuş ama yinede hastaneye yatırmadılar özeller de almıyor hepsini aradım ne yapacağımı bilmiyorumBi iki gün daha bekleyin 10. gün düzelme olmazsa tekrar götürün
Bakın eşimde de bayağı geciktik anlamadık vs ama iyileşti çok şükür sizde güzel haberler vereceksiniz inşallah
Yatıyor mu peki nasıl baban, allah yardımcınız olsunCanım babamın crp 181 olmuş ama yinede hastaneye yatırmadılar özeller de almıyor hepsini aradım ne yapacağımı bilmiyorum
Antibiyotik başladılar mı pekiCanım babamın crp 181 olmuş ama yinede hastaneye yatırmadılar özeller de almıyor hepsini aradım ne yapacağımı bilmiyorum
Hayır ya başlamadılar bende anlamıyorum neden herhangi bir müdahalede bulunmuyorlar ayrıca özel hastaneler almıyor babamlar ilçede yaşıyor tek özel hastane var o da almıyor il merkezindekileri aradım yine almıyorlarAntibiyotik başladılar mı peki
Yatırmadılar maalesef daha ağır hastaları yatırıyorlarmış Keske yatırsalar içim daha rahat olacakYatıyor mu peki nasıl baban, allah yardımcınız olsun
Hastaneler çok kötü vaziyette maalesef ateşi genel durumu nasıl kronik hastalığı var mıHayır ya başlamadılar bende anlamıyorum neden herhangi bir müdahalede bulunmuyorlar ayrıca özel hastaneler almıyor babamlar ilçede yaşıyor tek özel hastane var o da almıyor il merkezindekileri aradım yine almıyorlarne yapacağımı şaşırdım sadece vitamin vermişler
Ateş arada yükseliyor bugun serum vermişler daha iyi gibi tansiyon hastası babamHastaneler çok kötü vaziyette maalesef ateşi genel durumu nasıl kronik hastalığı var mı
Allah yardımcınız olsun peki başka kan değerlerine bakılmadı mı babanınAteş arada yükseliyor bugun serum vermişler daha iyi gibi tansiyon hastası babam
Bir de hastaneye yatırıyorlar ama Bakım yok dedem yatıyor babamyemek saatlerinde dedem kendi yiyemedigi içim gidip yemek yediriyor zaten kendisi çok hasta
Tam kan sayımına bakılmış sadece birde crp akciğer filmi çekilmişAllah yardımcınız olsun peki başka kan değerlerine bakılmadı mı babanın
Akciğer filmi mi tomografimiTam kan sayımına bakılmış sadece birde crp akciğer filmi çekilmiş
Tomografiymiş ateşi düştü yiyip içmeye başladı ama çok halsiz yarın yine gidecek hastaneye bakalım crp değerine bakılacak inşallah düşmüştürAkciğer filmi mi tomografimi
Ateş düşmezse ısrar edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?