Covid 19 düşmeyen yüksek ateş

Bi iki gün daha bekleyin 10. gün düzelme olmazsa tekrar götürün
Bakın eşimde de bayağı geciktik anlamadık vs ama iyileşti çok şükür sizde güzel haberler vereceksiniz inşallah
Crp değerinde başka bi değerde bozukluk var mıydı peki
Bende en çok gecikmekten korkuyorum bişeyi atlamaktan korkuyorum inşallah bizde sizin gibi güzel haberler alırız

Crp değerinde başka bi değerde bozukluk var mıydı peki
Bende en çok gecikmekten korkuyorum bişeyi atlamaktan korkuyorum inşallah bizde sizin gibi güzel haberler alırız
Evet enzimleri yüksekti ferritin
D-dimer bunlarda yükselti

Çok geçmiş olsun

Bi iki gün daha bekleyin 10. gün düzelme olmazsa tekrar götürün
Bakın eşimde de bayağı geciktik anlamadık vs ama iyileşti çok şükür sizde güzel haberler vereceksiniz inşallah
Canım babamın crp 181 olmuş ama yinede hastaneye yatırmadılar özeller de almıyor hepsini aradım ne yapacağımı bilmiyorum

Antibiyotik başladılar mı peki
Hayır ya başlamadılar bende anlamıyorum neden herhangi bir müdahalede bulunmuyorlar ayrıca özel hastaneler almıyor babamlar ilçede yaşıyor tek özel hastane var o da almıyor il merkezindekileri aradım yine almıyorlar ne yapacağımı şaşırdım sadece vitamin vermişler

Hastaneler çok kötü vaziyette maalesef ateşi genel durumu nasıl kronik hastalığı var mı

Hastaneler çok kötü vaziyette maalesef ateşi genel durumu nasıl kronik hastalığı var mı
Ateş arada yükseliyor bugun serum vermişler daha iyi gibi tansiyon hastası babam
Bir de hastaneye yatırıyorlar ama Bakım yok dedem yatıyor babamyemek saatlerinde dedem kendi yiyemedigi içim gidip yemek yediriyor zaten kendisi çok hasta

Allah yardımcınız olsun peki başka kan değerlerine bakılmadı mı babanın

Allah yardımcımız olsun kızlar bu süreci bizde malesef kötü bir şekilde yaşıyoruz annemin tam karantinasi bitmek üzereydik babam ve ablamin eşinde başladı hafif belirtiler oysaki babamda 1 hafta arayla test negatif çıkmıştı çok sinsi ilerleyip ciğerlerinde tutulum yapmış 10 gundur hastanede kronik kalp hastası ateşi çok direnc gösterdi sanırım 7 gün pek düşmedi Allaha şükür şimdi daha iyi ama oksijen saturasyonu düşüyor bu yüzden oksijen desteği alıyor 10 gundur hala normale dönemedi cok üzgünüm çok ama Allahin izniyle iyi olacaklar..ama evde devam etmek zorunda olan arkadaşlar oksijen saturasyonu ölçme cihazi kesinlikle alın ve ara ara ölçün d vitamini çinko ve takviye edici vitamin bol bol su ve beslenme çok önemli iştah olmuyorsa bile zorlayın eczaneden falan rica edince kapıya bırakıyorlar ilaçları insallah güzel haberlerimizi veririz

Benimde dayımı oksijen satürasyonu düşünce yatırdılar suan entübe cok moralmiz bozuk bu sekılde düzelen varmı
58 yas yalnızca tansiyonu vardı adam bian 7.gunde kötüleşti
Sizinkiler nasıl oldu düzeldilermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…