- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.149
- 598
- 40
- Konu Sahibi Derenkaraca
-
Saka gıbı. Daha ıyı olmasına sevındım daim olsun.Bu sabah ateşi yine 40.5 oldu aile hekimini aradım parol ateş düşürmeye yetmiyor ne yapalım dedim novalgin kullanın dedi şimdilik daha iyi bekliyoruz bakalım sizinkiler nasıllar
Gozunuz aydın, masallah.Kızlar eşim taburcu oldu çok şükür darısı yaşayan herkesin başına
Konu Sahibi arkadaşım lütfen üzülme inşallah babanızda iyi olacak
Tabi mutlaka değişiyordur ama suan hastaneler çok dolu sanırım yoğunluk azken daha çok ilgileniyorlarmışBiz geçirdiğimizde baya ilgililerdi belki ilden ile değişiyordur
Sende moralini yüksek tut canım Allah’ın izniyle atlatacağız bu günleriSaka gıbı. Daha ıyı olmasına sevındım daim olsun.
Babamın oksurugu devam. Annemın burnu tıkalı ve halsız.
Ben psikolojik olarak sıfırım.
Allaha hamd olsun simdilik bizde durum bu
Dedemin akciğerlere inmiş ve hastaneye yatırdılar çok korkuyorum atlatabilir mi acaba yaD Derenkaraca baban nasıl oldu, nasılsınız
Offf...Dedemin akciğerlere inmiş ve hastaneye yatırdılar çok korkuyorum atlatabilir mi acaba ya
Dedem iyi gibiydi ama iştahı yoktu onun için götürdüler bugun meğer akciğerlere inmiş enfeksiyon ama hiç öksürük falan da yoktu hep oturuyordu yatmıyordu bileOfff...Allah yardımcınız olsun, deden nasıl gecırıyordu belirtileri nelerdi?
Al işte ya. Adamın oksurugu atesin yok mesela hafif gecırıyor demek derken hop duyuyorsun cıgerıne ınmıs.Dedem iyi gibiydi ama iştahı yoktu onun için götürdüler bugun meğer akciğerlere inmiş enfeksiyon ama hiç öksürük falan da yoktu hep oturuyordu yatmıyordu bileofffff
Canım çok sağol ya bukadar uzaktan hiç tanımadığım bir insanın bana destek olacağı hiç aklıma gelmezdiAl işte ya. Adamın oksurugu atesin yok mesela hafif gecırıyor demek derken hop duyuyorsun cıgerıne ınmıs.
Ne allahın belası bir virus bu ya.
Cok uzuldum dualarım sizinle.
Yaz bana olanı biteni olur mu?
Canım benim korkutmak istemem bilirkişi degilim ama, annemın sesi kısıkti yıllar once. Cıgerlerıne falan bakılmıstı hatırlıyorum. Cıgerlerınden olabilir mi acaba ya? Evde beklemesin bence baban ya. Of.Canım çok sağol ya bukadar uzaktan hiç tanımadığım bir insanın bana destek olacağı hiç aklıma gelmezdi
Virüs çok değişik günlerdir dedem ayakta hiç bişeyi yok gibiydi hala inanamıyorum offf bana çok zor atlatır gibi geliyor hem kanser hastası hem şeker hastası
Babamında sesi çıkmıyor kısılmıs o neden oldu bilmiyorum onada endişe ettim
Dün bakıldı ciğerlerine kan tahlilleri falan hepsi normaldi bugun dedemi götürdü hastaneye o halde bütün gün hastanede bekledi 6 saat falan geldiğinde sesi kısılmıştı Şimdi yine 40 derece ateşCanım benim korkutmak istemem bilirkişi degilim ama, annemın sesi kısıkti yıllar once. Cıgerlerıne falan bakılmıstı hatırlıyorum. Cıgerlerınden olabilir mi acaba ya? Evde beklemesin bence baban ya. Of.
Sonra annemde nodul cıktı ameliyat oldu ama cıgerlerıne bakıldıgını da hatırlıyorum
Annem halsız hali yok, terliyor ve burnu tıkalı.Dün bakıldı ciğerlerine kan tahlilleri falan hepsi normaldi bugun dedemi götürdü hastaneye o halde bütün gün hastanede bekledi 6 saat falan geldiğinde sesi kısılmıştı Şimdi yine 40 derece ateş
Canım bende 2ay önce korona geçirdim benimde sesim çok kısılmıstı ama yinede babam için çok korkuyorum
Annen nasıl suan
Annen gibi bende çok terlemiştim aslında bir bakıma terlemek iyiAnnem halsız hali yok, terliyor ve burnu tıkalı.
Az once ıgnesını vurdu.
Simdı yatıyor. Babam oksurmeye devam.
Bakıldıysa super cıgerlerıne.
Belkı yoruldu, belki cereyanda kaldı hastane sonucta kapılar habıre acılıp kapanıyodur. Dinlensin bakalım, yarında devam ederse ozaman mutlaka gidin ama hastaneye.
Senın sesin kısıkken cıgerlerıne sırtın falan da agrıyor muydu
İnşallah ama mevzu ateşi düşürmek değil ateş neden yükseliyor buna baktırın eşimin crp değeri yükselmişti o yüzden ateş düşmüyorduNe güzel haber gözünüz aydın çok sevindim bizimkiler içinde umut oldu
Benim babamda suan daha iyi novalgin aldı sanırım o ateşi düşürüyor iyi gelecek inşallah
Baktırdık dün kan tahlilleri akciğer filmleri çekildi crp kaçtı acaba Değeri babamında biraz yüksek çıkmış ama doktor viral enfeksiyonda normal dediİnşallah ama mevzu ateşi düşürmek değil ateş neden yükseliyor buna baktırın eşimin crp değeri yükselmişti o yüzden ateş düşmüyordu
Eşinizin crp değeri kaçtı hatırlıyormusunuzİnşallah ama mevzu ateşi düşürmek değil ateş neden yükseliyor buna baktırın eşimin crp değeri yükselmişti o yüzden ateş düşmüyordu
Tabii sürekli takip ettim ilk başta 35 ti antibiyotik verildi düşmedi sonraki tahlilde 193 çıktıEşinizin crp değeri kaçtı hatırlıyormusunuz
Babamın da 42 çıkmış ondan düşmüyor demekki ama hastanede hepsi normal demişlerTabii sürekli takip ettim ilk başta 35 ti antibiyotik verildi düşmedi sonraki tahlilde 193 çıktı
Takip edin Bi iki gün daha daha fazla beylemeyin amaBabamın da 42 çıkmış ondan düşmüyor demekki ama hastanede hepsi normal demişler
2 tane var hangisi acaba 35 çıkan sizinTabii sürekli takip ettim ilk başta 35 ti antibiyotik verildi düşmedi sonraki tahlilde 193 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?