• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covid 19 düşmeyen yüksek ateş

Bu sabah ateşi yine 40.5 oldu aile hekimini aradım parol ateş düşürmeye yetmiyor ne yapalım dedim novalgin kullanın dedi şimdilik daha iyi bekliyoruz bakalım sizinkiler nasıllar
Saka gıbı. Daha ıyı olmasına sevındım daim olsun.
Babamın oksurugu devam. Annemın burnu tıkalı ve halsız.
Ben psikolojik olarak sıfırım.
Allaha hamd olsun simdilik bizde durum bu

Saka gıbı. Daha ıyı olmasına sevındım daim olsun.
Babamın oksurugu devam. Annemın burnu tıkalı ve halsız.
Ben psikolojik olarak sıfırım.
Allaha hamd olsun simdilik bizde durum bu
Sende moralini yüksek tut canım Allah’ın izniyle atlatacağız bu günleri

Dedem iyi gibiydi ama iştahı yoktu onun için götürdüler bugun meğer akciğerlere inmiş enfeksiyon ama hiç öksürük falan da yoktu hep oturuyordu yatmıyordu bile 😞offfff
Al işte ya. Adamın oksurugu atesin yok mesela hafif gecırıyor demek derken hop duyuyorsun cıgerıne ınmıs.
Ne allahın belası bir virus bu ya.
Cok uzuldum dualarım sizinle.
Yaz bana olanı biteni olur mu?

Al işte ya. Adamın oksurugu atesin yok mesela hafif gecırıyor demek derken hop duyuyorsun cıgerıne ınmıs.
Ne allahın belası bir virus bu ya.
Cok uzuldum dualarım sizinle.
Yaz bana olanı biteni olur mu?
Canım çok sağol ya bukadar uzaktan hiç tanımadığım bir insanın bana destek olacağı hiç aklıma gelmezdi
Virüs çok değişik günlerdir dedem ayakta hiç bişeyi yok gibiydi hala inanamıyorum offf bana çok zor atlatır gibi geliyor hem kanser hastası hem şeker hastası 😞
Babamında sesi çıkmıyor kısılmıs o neden oldu bilmiyorum onada endişe ettim 😞

Canım çok sağol ya bukadar uzaktan hiç tanımadığım bir insanın bana destek olacağı hiç aklıma gelmezdi
Virüs çok değişik günlerdir dedem ayakta hiç bişeyi yok gibiydi hala inanamıyorum offf bana çok zor atlatır gibi geliyor hem kanser hastası hem şeker hastası 😞
Babamında sesi çıkmıyor kısılmıs o neden oldu bilmiyorum onada endişe ettim 😞
Canım benim korkutmak istemem bilirkişi degilim ama, annemın sesi kısıkti yıllar once. Cıgerlerıne falan bakılmıstı hatırlıyorum. Cıgerlerınden olabilir mi acaba ya? Evde beklemesin bence baban ya. Of.
Sonra annemde nodul cıktı ameliyat oldu ama cıgerlerıne bakıldıgını da hatırlıyorum 😢

Canım benim korkutmak istemem bilirkişi degilim ama, annemın sesi kısıkti yıllar once. Cıgerlerıne falan bakılmıstı hatırlıyorum. Cıgerlerınden olabilir mi acaba ya? Evde beklemesin bence baban ya. Of.
Sonra annemde nodul cıktı ameliyat oldu ama cıgerlerıne bakıldıgını da hatırlıyorum 😢
Dün bakıldı ciğerlerine kan tahlilleri falan hepsi normaldi bugun dedemi götürdü hastaneye o halde bütün gün hastanede bekledi 6 saat falan geldiğinde sesi kısılmıştı Şimdi yine 40 derece ateş
Canım bende 2ay önce korona geçirdim benimde sesim çok kısılmıstı ama yinede babam için çok korkuyorum 😞
Annen nasıl suan

Dün bakıldı ciğerlerine kan tahlilleri falan hepsi normaldi bugun dedemi götürdü hastaneye o halde bütün gün hastanede bekledi 6 saat falan geldiğinde sesi kısılmıştı Şimdi yine 40 derece ateş
Canım bende 2ay önce korona geçirdim benimde sesim çok kısılmıstı ama yinede babam için çok korkuyorum 😞
Annen nasıl suan
Annem halsız hali yok, terliyor ve burnu tıkalı.
Az once ıgnesını vurdu.
Simdı yatıyor. Babam oksurmeye devam.
Bakıldıysa super cıgerlerıne.
Belkı yoruldu, belki cereyanda kaldı hastane sonucta kapılar habıre acılıp kapanıyodur. Dinlensin bakalım, yarında devam ederse ozaman mutlaka gidin ama hastaneye.
Senın sesin kısıkken cıgerlerıne sırtın falan da agrıyor muydu

Annem halsız hali yok, terliyor ve burnu tıkalı.
Az once ıgnesını vurdu.
Simdı yatıyor. Babam oksurmeye devam.
Bakıldıysa super cıgerlerıne.
Belkı yoruldu, belki cereyanda kaldı hastane sonucta kapılar habıre acılıp kapanıyodur. Dinlensin bakalım, yarında devam ederse ozaman mutlaka gidin ama hastaneye.
Senın sesin kısıkken cıgerlerıne sırtın falan da agrıyor muydu
Annen gibi bende çok terlemiştim aslında bir bakıma terlemek iyi
Benim ciğerlerim hiç ağrımadı sadece bogazımda bi kaşıntı vardı grip gibi kulaklarım dolu gibiydi ama asagıya inmedi benim

Ne güzel haber gözünüz aydın çok sevindim bizimkiler içinde umut oldu
Benim babamda suan daha iyi novalgin aldı sanırım o ateşi düşürüyor iyi gelecek inşallah
İnşallah ama mevzu ateşi düşürmek değil ateş neden yükseliyor buna baktırın eşimin crp değeri yükselmişti o yüzden ateş düşmüyordu

İnşallah ama mevzu ateşi düşürmek değil ateş neden yükseliyor buna baktırın eşimin crp değeri yükselmişti o yüzden ateş düşmüyordu
Baktırdık dün kan tahlilleri akciğer filmleri çekildi crp kaçtı acaba Değeri babamında biraz yüksek çıkmış ama doktor viral enfeksiyonda normal dedi

Eklentiler

• 31287C4D-32BE-416A-BF4E-1AFCA616E333.jpeg
    31287C4D-32BE-416A-BF4E-1AFCA616E333.jpeg
    29,5 KB · Görüntüleme: 33
Back