- 16 Mart 2019
- 970
- 402
- 103
- Konu Sahibi Derenkaraca
-
Çok geçmiş olsun gerçekten çok zor süreçAllah yardımcımız olsun kızlar bu süreci bizde malesef kötü bir şekilde yaşıyoruz annemin tam karantinasi bitmek üzereydik babam ve ablamin eşinde başladı hafif belirtiler oysaki babamda 1 hafta arayla test negatif çıkmıştı çok sinsi ilerleyip ciğerlerinde tutulum yapmış 10 gundur hastanede kronik kalp hastası ateşi çok direnc gösterdi sanırım 7 gün pek düşmedi Allaha şükür şimdi daha iyi ama oksijen saturasyonu düşüyor bu yüzden oksijen desteği alıyor 10 gundur hala normale dönemedi cok üzgünüm çok ama Allahin izniyle iyi olacaklar..ama evde devam etmek zorunda olan arkadaşlar oksijen saturasyonu ölçme cihazi kesinlikle alın ve ara ara ölçün d vitamini çinko ve takviye edici vitamin bol bol su ve beslenme çok önemli iştah olmuyorsa bile zorlayın eczaneden falan rica edince kapıya bırakıyorlar ilaçları insallah güzel haberlerimizi veririz
Çok geçmiş olsun canım benim de dedem hastanede yatıyor oda 7.gün kötüleşti hiç bir şeyi yoktu çok sinsi ilerleyen bir hastalık kime nasıl etki yapacağı belli olmuyor benim babamda 56 yasında tansiyon hastası 13 gün yüksek ateşle evde yattı ama akciğerleri hala temiz görünüyorBenimde dayımı oksijen satürasyonu düşünce yatırdılar suan entübe cok moralmiz bozuk bu sekılde düzelen varmı
58 yas yalnızca tansiyonu vardı adam bian 7.gunde kötüleşti
Sizinkiler nasıl oldu düzeldilermi
Hastane zaten son noktaya kadar bekletiyor almıyor çok saçma dedemde kaç kere gitti solunum sıkıntısı yok diye geri gönderdiler sonra akciğerlere indi yatırdılarAtes oldu hıc dusmedi en son hastaneye gitti önce almadılar nefes darlıgı yok die sonra bi tanıdık vasıtasıyla yatırmıslar 5.gunde filan yattıktan sonra ertesi gun ciğerlerde tutulum baslamıs 7.gun ciğerler tamamen btmş demekki entube oldu
Amin inşallah sizede gecmıs olsunHastane zaten son noktaya kadar bekletiyor almıyor çok saçma dedemde kaç kere gitti solunum sıkıntısı yok diye geri gönderdiler sonra akciğerlere indi yatırdılar
Sizin entübe çok üzüldüm ama allahtan Ümit kesilmez inşallah sağlığına kavuşur
SağolunAmin inşallah sizede gecmıs olsun
Inşallah Allahım izniyle düzelecekler. Üzülmeyin entube olup düzelen de çok insan var Ciğerleri daha fazla yormamak adına yapmışlardır belki Allahım bu günlerde çabucak gecsin insallahAmin inşallah sizede gecmıs olsun
Amin sağolun okadar ihtiyacımız varki umuda tutunmayaInşallah Allahım izniyle düzelecekler. Üzülmeyin entube olup düzelen de çok insan var Ciğerleri daha fazla yormamak adına yapmışlardır belki Allahım bu günlerde çabucak gecsin insallah
Babamda zatürre olmuş canımBi iki gün daha bekleyin 10. gün düzelme olmazsa tekrar götürün
Bakın eşimde de bayağı geciktik anlamadık vs ama iyileşti çok şükür sizde güzel haberler vereceksiniz inşallah
Korkma canım düzeliyor inşallahBabamda zatürre olmuş canım
Antibiyotik tedavisi verildi canım ama crp 39a düşmüş o içimi rahatlattıKorkma canım düzeliyor inşallah
Şimdi ne yaptınız peki
İnşallah ilaç şifa olur Canım çok geçmiş olsun 3 günden sonra etkisini göstermeye başlarAntibiyotik tedavisi verildi canım ama crp 39a düşmüş o içimi rahatlattı
İnşallah canım bir de babam sürekli uyuyor eşindede böyle olmusmuydu yani abartılı bir şekilde uyuyor 20saat falanİnşallah ilaç şifa olur Canım çok geçmiş olsun 3 günden sonra etkisini göstermeye başlar
Aynen eşimde öyleydi halsizlikten dolayı sürekli yatıp uyuyorduİnşallah canım bir de babam sürekli uyuyor eşindede böyle olmusmuydu yani abartılı bir şekilde uyuyor 20saat falan
Normal demekki canım çok teşekkürler her seferinde Bilgi veriyorsun çok iyi oluyor benim içinAynen eşimde öyleydi halsizlikten dolayı sürekli yatıp uyuyordu
Rica ederim benzer şeyler yaşadığım için geri planda kalmak istemedimNormal demekki canım çok teşekkürler her seferinde Bilgi veriyorsun çok iyi oluyor benim için
Ah canım güzel haberleri bi alayım hemen sana haber vericemRica ederim benzer şeyler yaşadığım için geri planda kalmak istemedim
Geçecek bu günlerde inşallah insana hiç bitmeyecek gibi geliyor ama bitiyor bak ben normale döndüm
Süreç uzun ve meşakkatli ama geçiyor
Güzel haberlerinde de beni etiketlemeni bekleyeceğim
Çok geçmiş olsun Allah sifa versin. Neden sokaga cikma yasagi haala gelmiyor anlamiyorumKeske hastaneye yatırsalarmıs ya
Off
Benim babamda covıd pozitif, bugun onuncu gunu.ve bugun annemınde pozitif oldugunu ogrendık.
Korkuyla karısık uzuntu yasıyorum.
Allah hepimizin yardımcısı olsun, gercekten cok uzuldum
Bugun babamın tomografisi temiz ciktı karantınası bıttı. Annem kaldı geriye. Ilacları yarın bitecek onunda.Çok geçmiş olsun Allah sifa versin. Neden sokaga cikma yasagi haala gelmiyor anlamiyorum
Amin amin inşallah gerçekten zor bir donemden geçiyoruz.ins sende bsy yoktur insBugun babamın tomografisi temiz ciktı karantınası bıttı. Annem kaldı geriye. Ilacları yarın bitecek onunda.
Bana hıc test yapmadılar benımde iki gun sonra bitiyor karantınam, gıdıp ozelde kendim yaptıracağım testimi kafam rahatlasın diye.
Allah herkese sifa versin gercekten zor bir hastalık, suprızlerle dolu.
Babamın 9.gununde annem pozitif cıktı.
Hani oyle uc dort gunde belırtı falan diyoruz ya, yalan. Dokuzuncu gunde negatifi pozitif oldu.
Allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?