• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covid 19 düşmeyen yüksek ateş

Allah yardımcımız olsun kızlar bu süreci bizde malesef kötü bir şekilde yaşıyoruz annemin tam karantinasi bitmek üzereydik babam ve ablamin eşinde başladı hafif belirtiler oysaki babamda 1 hafta arayla test negatif çıkmıştı çok sinsi ilerleyip ciğerlerinde tutulum yapmış 10 gundur hastanede kronik kalp hastası ateşi çok direnc gösterdi sanırım 7 gün pek düşmedi Allaha şükür şimdi daha iyi ama oksijen saturasyonu düşüyor bu yüzden oksijen desteği alıyor 10 gundur hala normale dönemedi cok üzgünüm çok ama Allahin izniyle iyi olacaklar..ama evde devam etmek zorunda olan arkadaşlar oksijen saturasyonu ölçme cihazi kesinlikle alın ve ara ara ölçün d vitamini çinko ve takviye edici vitamin bol bol su ve beslenme çok önemli iştah olmuyorsa bile zorlayın eczaneden falan rica edince kapıya bırakıyorlar ilaçları insallah güzel haberlerimizi veririz
Çok geçmiş olsun gerçekten çok zor süreç

Benimde dayımı oksijen satürasyonu düşünce yatırdılar suan entübe cok moralmiz bozuk bu sekılde düzelen varmı
58 yas yalnızca tansiyonu vardı adam bian 7.gunde kötüleşti
Sizinkiler nasıl oldu düzeldilermi
Çok geçmiş olsun canım benim de dedem hastanede yatıyor oda 7.gün kötüleşti hiç bir şeyi yoktu çok sinsi ilerleyen bir hastalık kime nasıl etki yapacağı belli olmuyor benim babamda 56 yasında tansiyon hastası 13 gün yüksek ateşle evde yattı ama akciğerleri hala temiz görünüyor
Dayının başka bir şikayeti varmıydı ateş falan oldu mu

Ates oldu hıc dusmedi en son hastaneye gitti önce almadılar nefes darlıgı yok die sonra bi tanıdık vasıtasıyla yatırmıslar 5.gunde filan yattıktan sonra ertesi gun ciğerlerde tutulum baslamıs 7.gun ciğerler tamamen btmş demekki entube oldu

Ates oldu hıc dusmedi en son hastaneye gitti önce almadılar nefes darlıgı yok die sonra bi tanıdık vasıtasıyla yatırmıslar 5.gunde filan yattıktan sonra ertesi gun ciğerlerde tutulum baslamıs 7.gun ciğerler tamamen btmş demekki entube oldu
Hastane zaten son noktaya kadar bekletiyor almıyor çok saçma dedemde kaç kere gitti solunum sıkıntısı yok diye geri gönderdiler sonra akciğerlere indi yatırdılar
Sizin entübe çok üzüldüm ama allahtan Ümit kesilmez inşallah sağlığına kavuşur 🙏

Hastane zaten son noktaya kadar bekletiyor almıyor çok saçma dedemde kaç kere gitti solunum sıkıntısı yok diye geri gönderdiler sonra akciğerlere indi yatırdılar
Sizin entübe çok üzüldüm ama allahtan Ümit kesilmez inşallah sağlığına kavuşur 🙏
Amin inşallah sizede gecmıs olsun 🙏

Normal demekki canım çok teşekkürler her seferinde Bilgi veriyorsun çok iyi oluyor benim için
Rica ederim benzer şeyler yaşadığım için geri planda kalmak istemedim
Geçecek bu günlerde inşallah insana hiç bitmeyecek gibi geliyor ama bitiyor bak ben normale döndüm
Süreç uzun ve meşakkatli ama geçiyor
Güzel haberlerinde de beni etiketlemeni bekleyeceğim 🙂

Rica ederim benzer şeyler yaşadığım için geri planda kalmak istemedim
Geçecek bu günlerde inşallah insana hiç bitmeyecek gibi geliyor ama bitiyor bak ben normale döndüm
Süreç uzun ve meşakkatli ama geçiyor
Güzel haberlerinde de beni etiketlemeni bekleyeceğim 🙂
Ah canım güzel haberleri bi alayım hemen sana haber vericem 🙏
İnşallah bizde alırız güzel haberleri biter bu günler

Keske hastaneye yatırsalarmıs ya
Off
Benim babamda covıd pozitif, bugun onuncu gunu.ve bugun annemınde pozitif oldugunu ogrendık.
Korkuyla karısık uzuntu yasıyorum.
Allah hepimizin yardımcısı olsun, gercekten cok uzuldum
Çok geçmiş olsun Allah sifa versin. Neden sokaga cikma yasagi haala gelmiyor anlamiyorum

Çok geçmiş olsun Allah sifa versin. Neden sokaga cikma yasagi haala gelmiyor anlamiyorum
Bugun babamın tomografisi temiz ciktı karantınası bıttı. Annem kaldı geriye. Ilacları yarın bitecek onunda.
Bana hıc test yapmadılar benımde iki gun sonra bitiyor karantınam, gıdıp ozelde kendim yaptıracağım testimi kafam rahatlasın diye.
Allah herkese sifa versin gercekten zor bir hastalık, suprızlerle dolu.
Babamın 9.gununde annem pozitif cıktı.
Hani oyle uc dort gunde belırtı falan diyoruz ya, yalan. Dokuzuncu gunde negatifi pozitif oldu.
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bugun babamın tomografisi temiz ciktı karantınası bıttı. Annem kaldı geriye. Ilacları yarın bitecek onunda.
Bana hıc test yapmadılar benımde iki gun sonra bitiyor karantınam, gıdıp ozelde kendim yaptıracağım testimi kafam rahatlasın diye.
Allah herkese sifa versin gercekten zor bir hastalık, suprızlerle dolu.
Babamın 9.gununde annem pozitif cıktı.
Hani oyle uc dort gunde belırtı falan diyoruz ya, yalan. Dokuzuncu gunde negatifi pozitif oldu.
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Amin amin inşallah gerçekten zor bir donemden geçiyoruz.ins sende bsy yoktur ins🙏

Back