• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covid 19 düşmeyen yüksek ateş

Al iste. Insanı zaten korkutan bu degıl mı.
Grıp gıbı gecse korkmayız, en azından psikolojik tarafı yok olur.
Bunun sımdı hem psikolojik tarafı agır hem agrılı tarafı. Allaha emanetiz hepimiz, allah herkese saglık versın.
Kuzenimin komsusunun annesi 50yasında,hıcbır kronik rahatsızlıgı yok gencte sayılır gordugun uzre.. Vefat etti. Boyle duyunca korkmamak elde mı?
Kesinlikle bu hastalığın psikolojik tarafı çok ağır hastalık zaten gribe göre çok uzun sürüyor 10 gün her gece acaba yarın sabah nasıl uyanırım akciğerlerimde sorun olur mu diye uyandım bir de böyle duyuyoruz işte kronik rahatsızlığı yok yaşlı değil vefat etti insan daha çok etkileniyor sadece kendimiz değil sevdiğimiz insanlar içinde öyle
Ben kendim yaştayken bu kadar kötü olmadım ama kaç gecedir uyumuyorum bilmiyorum her an babamdan kötü haber gelecek diye korkudan..😞

Kesinlikle bu hastalığın psikolojik tarafı çok ağır hastalık zaten gribe göre çok uzun sürüyor 10 gün her gece acaba yarın sabah nasıl uyanırım akciğerlerimde sorun olur mu diye uyandım bir de böyle duyuyoruz işte kronik rahatsızlığı yok yaşlı değil vefat etti insan daha çok etkileniyor sadece kendimiz değil sevdiğimiz insanlar içinde öyle
Ben kendim yaştayken bu kadar kötü olmadım ama kaç gecedir uyumuyorum bilmiyorum her an babamdan kötü haber gelecek diye korkudan..😞
Allah korusun Allah gecınden versın
Ama imkanı varsa gercekten yardım alsın.
Boyle ates gıbı durumlar hele de virus kaynaklı evde alına bez koyarak atlatılacak seyler degıl. Maddiyatta onemlı elbette bu durumda. Insan teselli ederken bile caresız hissediyor ya.
Ne desek birbirimize bos olacak gıbı geliyor bana. Sımdı ben sana ne dersem dıyım, korkunu azaltmayacak biliyorum ama aynı durumda oldugumuz ıcın senı anlıyorum. Bunu bil.

Allah korusun Allah gecınden versın
Ama imkanı varsa gercekten yardım alsın.
Boyle ates gıbı durumlar hele de virus kaynaklı evde alına bez koyarak atlatılacak seyler degıl. Maddiyatta onemlı elbette bu durumda. Insan teselli ederken bile caresız hissediyor ya.
Ne desek birbirimize bos olacak gıbı geliyor bana. Sımdı ben sana ne dersem dıyım, korkunu azaltmayacak biliyorum ama aynı durumda oldugumuz ıcın senı anlıyorum. Bunu bil.
Çok teşekkür ederim böyle konuşmak bile bana çok iyi geldi inanki

Sırt agrısını normal sırt agrısından ayırt edebilir miyiz acaba bunu merak ediyorum ben
Benim sadece sırt olarak değilde böbrek ağrısı gibi belim ve bacaklarım agrımıstı ayırt edilebilir bir agrıydı normalden çok daha şiddetliydi

Sende varmı sırt ağırsı veya herhangi bir belirti
Nasıl biliyor musun, annemın öğrendik ya bu aksam sırtım agrıyor gıbı hissediyorum. Psikolojikte olabilir gercekte. Bunu ayırt edemiyorum artık oyle bozuk psikolojim.
Ama boyle sankı yatmaktan agrır ya gerınınce gecer, oyle agrı.
Yatiyorum habıre sıkıntıdan.. Olabılır mı ondan. Nefesimde sıkıntı yok.. Simdilik
Of ya 😥😢

Nasıl biliyor musun, annemın öğrendik ya bu aksam sırtım agrıyor gıbı hissediyorum. Psikolojikte olabilir gercekte. Bunu ayırt edemiyorum artık oyle bozuk psikolojim.
Ama boyle sankı yatmaktan agrır ya gerınınce gecer, oyle agrı.
Yatiyorum habıre sıkıntıdan.. Olabılır mı ondan. Nefesimde sıkıntı yok.. Simdilik
Of ya 😥😢
Canım o psikolojikte olabilir ve etrafında çok var aynı evde olup bulaşmayan
Sürekli yatıyorsun ve sıkıntı yapmıssın ondan olabilir bence zaten virüs olsa hemen anlarsın o Farklı bi ağrı böyle içten kemikler agrıyor gibi oluyor

Canım o psikolojikte olabilir ve etrafında çok var aynı evde olup bulaşmayan
Sürekli yatıyorsun ve sıkıntı yapmıssın ondan olabilir bence zaten virüs olsa hemen anlarsın o Farklı bi ağrı böyle içten kemikler agrıyor gibi oluyor
Farklı bir agrıdır dı mı. Hissederim yanı.
İnsallah kafayı yemeyiz ya. Insallah ailelerimizde sag saglım atlatır

Tabi tabi hissederdin canım
Senin ailen ne durumda suan iyiler mi
Bugun dokuzuncu gun, babam oksuruyor.. ama hep oksuren bır adamdı cunku sigara ıcıyor. Oyuzden gectımı anlamiyorum.

Annemın bugun ogrendık pozitif oldugunu, bu gece basladı ılaclarına. Insallah agrısız sızısı gecırır anneciğim de. İltihaplı romatızması var. Baska kullandığı ılacları da var. Insallah agır gelmeden bitirir bu sureci o da.

Bugun dokuzuncu gun, babam oksuruyor.. ama hep oksuren bır adamdı cunku sigara ıcıyor. Oyuzden gectımı anlamiyorum.

Annemın bugun ogrendık pozitif oldugunu, bu gece basladı ılaclarına. Insallah agrısız sızısı gecırır anneciğim de. İltihaplı romatızması var. Baska kullandığı ılacları da var. Insallah agır gelmeden bitirir bu sureci o da.
İnşallah canım sana da çok geçmiş olsun

Kızlar eşim taburcu oldu çok şükür darısı yaşayan herkesin başına
Konu Sahibi arkadaşım lütfen üzülme inşallah babanızda iyi olacak
Ne güzel haber gözünüz aydın çok sevindim bizimkiler içinde umut oldu
Benim babamda suan daha iyi novalgin aldı sanırım o ateşi düşürüyor iyi gelecek inşallah

Back