• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covid 19 aşısı yaptırmalı mı ?

Asi siraniz gelince sisteme tc nizi girincw,e nabizda kayitli alerjilerinz varsa sizi hastaneye yonlendirecekler eger sistemde kayitli degilse siz belirtin alerjiniz oldugunu sizi yine hastaneye yonlendirirler

Hayir sadece hastanelerde yapilmayacak saglik ocaklarinda da yapilacak ama alerjisi olanlar hastanelerde yapilacak

Tam emin oldugumz seyleri bu platformda paylassak daha dogru olur,

Tamam bunu ogrendigim iyi oldu
Ben 7 yasina kadar tedavi gordum ztn ama enabiza aktarildigini dusunmuyorum
Ilac alerjileride aktarilmamis hele biri cok kotuydu ismini bile soramadan kacarak uzaklasmisim
Aile hekiminde yaptiramam ilce devlet hastahaneleri bile yeterli olurmu bilmiyorum saglik ocagindan bozma bir yer daha once dusuk seker ile gitmisim 3 ayda zor cozduk yigildigim yerde bir seker tansiyon olcmemisler kendi kendime bayilmisim ayildigimda anlattilar 3 ay sebep aradim telasim o yuzden

Ben henüz hamileliğimin üçüncü ayındayım, hamilelere ve emzirenlere önerilmiyor, en azından biraz daha beklenmesi gerektiği söyleniyor. Bebeğin etkilenme durumuna tedbir olarak.
Sadece kişi kendisi isterse olabiliyor. Ben de beklemeyi düşünüyorum. Zaten çalışmıyorum ve evdeyim.

Merhaba, ben Israeliyim ve persembe asigi vuruldum, halen dedem, anneannem lerde daha önce vuruldu, ve hic kimse yan etkisi yasamadi. Konu cin asisina gelince, bence orda dikkatli olmalisiniz, ama alman asisinda sorun yok, bukadar diyebilirim, sadece bende ilk gün yorgunluk vardi, ama oh birsey deyil, esimde oda yokdu.

Merhaba, ben Israeliyim ve persembe asigi vuruldum, halen dedem, anneannem lerde daha önce vuruldu, ve hic kimse yan etkisi yasamadi. Konu cin asisina gelince, bence orda dikkatli olmalisiniz, ama alman asisinda sorun yok, bukadar diyebilirim, sadece bende ilk gün yorgunluk vardi, ama oh birsey deyil, esimde oda yokdu.
neye dayanarak insanlari ulkede yapilan asiya karsi “dikkatli olmaya” tesvik ediyorsunuz? varsa bilimsel bir seyler biz de okuyalim.

neye dayanarak insanlari ulkede yapilan asiya karsi “dikkatli olmaya” tesvik ediyorsunuz? varsa bilimsel bir seyler biz de okuyalim.
ben cin asisini dedim, cünkü bir haberde okudum endonesyaya cin ilk asigi satmis, ama kendileri alman asigisila baslamislar cin yani, madem okadar iyi kendilerininki neden disardan birde aliyorlar, ama tabi herkes kararinda özgür, ben oh haberi okumasamda cine hic güvenim yok

ben cin asisini dedim, cünkü bir haberde okudum endonesyaya cin ilk asigi satmis, ama kendileri alman asigisila baslamislar cin yani, madem okadar iyi kendilerininki neden disardan birde aliyorlar, ama tabi herkes kararinda özgür, ben oh haberi okumasamda cine hic güvenim yok
Bizde Alman aşısı için neler duyduk bir bilsen..

Bizde Alman aşısı için neler duyduk bir bilsen..
olabilir, ama biz vurulduk hic biirsey olmadi, önemli olan dunyanin kurtulmasi, hangi yolla olursa olsun, ben fikrimi dedim, üstelik ben almanlari asla savunan biri deylim tam tersi, ama iyi birseyede kötü demem

olabilir, ama biz vurulduk hic biirsey olmadi, önemli olan dunyanin kurtulmasi, hangi yolla olursa olsun, ben fikrimi dedim, üstelik ben almanlari asla savunan biri deylim tam tersi, ama iyi birseyede kötü demem
Sorun ırk değil zaten. Sizin uslubunuz, tüm dünya her aşıdan alıyor zaten. Bizim bakanlığımız gerekli açıklamayı yaptı.

Back
X