- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.805
-
- Konu Sahibi humukulasyon
- #1.261
Ben de eldiven bulamadim. Tuvalet banyo ve mutfagi temizleyemiyorum bende eldivensizYeşil mercimek almaya gittim BİM’e , son yeşil mercimeği aldım. Raflar bomboş değildi ama klorak,5 kg un, eldiven tamamen bitmişti. Makarnalar da az kalmıştı ama okul çıkışı saatine denk geldiğim ve müşteri yoğunluğu çok olduğu için (hem yüklü alışveriş yapan vardı hem de birkaç malzeme alan da vardı, genelde okul girişi ve çıkışı kalabalık olan bir yer zaten) belki de yenilerini raflara dizmemişlerdir. Ben sadece 1 kutu daha eldiven alabilmeyi isterdim normalde de eldiven kullanan bir insanım yumurtaya ve ete çıplak elle dokunamıyorum
Bende şunu merak ediyorum
Gercekten bilmedigim için soruyorum aslinda
Simdi diger buluşicı ve ölüm orani yüksek hastaliklar domuz gribi vs. Onlarda ölçulen ölüm oranlari ilk 3 aylık mı ? Yoksa 1 yıllık mı ?
Bu virüste ölüm oranı % 2 deniliyor ama 3 aylık bi virüs sonuçta.zaman ilerledikçe ölüm oranları artabilir mesela
Sordugum bu sorular saçma da olabilir tabi
Hasta olup olmadığımızı nerden bilebiliriz ki? Belki hafif belirti gösterdi sadece basit bir öksürük. 3 gün sonra daha kötü olacak o kişi belki. Hep korktuğum da bu zatenMaske korumuyormus zaten sadece hasta olanlar takmaliymis bulastirmamak icin
Bende şunu merak ediyorum
Gercekten bilmedigim için soruyorum aslinda
Simdi diger buluşicı ve ölüm orani yüksek hastaliklar domuz gribi vs. Onlarda ölçulen ölüm oranlari ilk 3 aylık mı ? Yoksa 1 yıllık mı ?
Bu virüste ölüm oranı % 2 deniliyor ama 3 aylık bi virüs sonuçta.zaman ilerledikçe ölüm oranları artabilir mesela
Sordugum bu sorular saçma da olabilir tabi
Buradan alıp göndereyim bir iki paket sana canımBen de eldiven bulamadim. Tuvalet banyo ve mutfagi temizleyemiyorum bende eldivensizSon 6 eldivenim kaldi yikayip kullaniyorum sacma bir sekilde
CanimsinBuradan alıp göndereyim bir iki paket sana canım
Masallah :) cok yasamaktan, yasliliktan dolayi olmeyi dilemek artik gunumuzde bizler icin hayal oldu gibi birsey.. Yedigimiz cogu sey paketli, islenmis gida. Sebzeler hormonlu. Buyuk sehirlerde organik gidalara erismek hem zor, hem de maliyetli. Kucuk yerlerde yasayanlar bu konuda daha sansli.Doğal ve katkısız beslenmenin faydasına inanıyorum, mesela bir hastalık olduğunda bazı yaşlılar çabuk atlatır hatta eski toprak deriz onlara, yedikleri içtikleri şeylerin doğallığından geliyor bu dirençleri, kimi yaşlınında 90 yaşına gelmesine rağmen hiçbir sağlık sorunu olmaz, 100 yaşına gelip 100'lük dişi çıkanları biliyorum tek bir hastalığı yoktu ama artık çok yaşamaktan yaşlı olmaktan bıkmıştı, Allah ömür versin diyenlere ağzından yel alsın artık öleyim derdi:))
Ne yerseniz o'sunuzdur derler doğrudur bence, yediklerimiz içtiklerimiz ne kadar sağlıklı olacağımızı da belirliyor.
Arkadaşlar 100 ml dezanfaktan 35 tl olabilir mi eczanede? Ben dun n11 de 1 listesini 42 ye aldim 100 ml sprey 35 tl bu nasil birşey
Evt Var ama adamlar fiş kesmiyo eve gelince farkettim fiş kesmediklerini işlerini biliyolar Rabbim fırsat vermesin bunlaraboyle yerleri online sikayet edebileceginiz bir sistem vardi
İnsanlar marketlere rutin alışverişine gidince panik yapıp makarna, un, kolonya, çamaşır suyu alanları görüp kalmayacak herşey bitecek endişesiyle birbirinden görerek de aldı bence, biraz da açıklamanın ilk şoku sebep oldu, umarım ve dilerim salgına dönmezse bu panik havası dağılacaktır.Aynen bir panik havası ben de sezmedim. Dün yakındaki başka bir markete uğramıştı eşim, bayağı kalabalıkmış ve makarna az kalmış demişti. Ben millet bir iki güne alışır demiştim, alışmışlar demek
Suanda n11 de 1 lt olan ürün 1500 tl ablam bulamadı ona bakiyoruz ben dun 2 lt 84 tl ye aldim. Nette dolanan whatsappnihbara attim ama orman bakanlığıymis ticareti bulamadımben 5 lt 140 tl aldım :) 2 kutu aldım n11den
Bu ne saçmalık ya ben 1000 ml 60 liraya aldım o bile pahalı geldi banaArkadaşlar 100 ml dezanfaktan 35 tl olabilir mi eczanede? Ben dun n11 de 1 listesini 42 ye aldim 100 ml sprey 35 tl bu nasil birşey
Makarnayı sağlıksız yapan kullandığınız yağ miktarı.Ay sağlıklısı nasıl oluyor tarif verir misiniz? Komşuya falan verdim ama evde yine de çok var. Yazık günah 1 2 paketini kullanayım bari
Ben dün 25 tl ye aldım, zam gelmişArkadaşlar 100 ml dezanfaktan 35 tl olabilir mi eczanede? Ben dun n11 de 1 listesini 42 ye aldim 100 ml sprey 35 tl bu nasil birşey