- 10 Mart 2017
- 471
- 767
- Konu Sahibi humukulasyon
- #1.241
Medaya haberleri ile zaten nasil paronoyak olmayalim ki birde benim gibi panik atak ve anksiyete hastasiysaniz..Gösterileren sadece ölüm haberleri başlıklar bile kabus hiz kesmiyor bir gunde 100 kisi daha öldü vs vs..Insanin kani donuyor hic umut verici haber yok olsadaa kisa kisa..Tedbirler alindi hatta ezberlendi..Sadece ilaci aşısı piyasada olsun artik..Once can sagligi elbette ama evde kalmak disariya cikamama korkusu herzaman yaptigimiz sinema disarda yemek avm gezmeleri vs vs onlarin olmamasi bile cok can sıkıcı..Umarim bir an once biterİyi de kanser hastasının yanında durunca kanser olmuyoruz ki
Yani aynı ortamda durunca bulaşan bir hastalık ile cinayet, intihar vrya trafik kazası gibi durumları kıyaslamak bir tek bana mı garip geliyor ?
Evet oran çok düşük, ama ülkemize giriş yaptı bir kere. Bazı sinema filmleri bile iptal edildi. İnsanlar önlemini alıyor. Bu önlemleri alan insanlara paranoyak, pimpirikli veya salak muamelesi yapılması da bana doğru gelmiyor (bu sözüm size değil)