- 17 Aralık 2015
- 26.442
- 48.141
-
- Konu Sahibi humukulasyon
- #1.201
size tarifini gondereyim mesajlabende astım hastasiyim nasil yapiyorsunuz bu sütü
nereden duydunuz bunu ?Salihli devley hastanesi de kapatılmıs dün corona vakası yüzünden karantinaya
Açıkçası mesajları hayretle okudum. Kolonya dışında hiçbir şey almadık.Evde kurularla buzlukdakilerle 15 gün kadar yetecek yiyecek vardır..
Fiyat artışı oldu mu gerçekten? Gidip toplu bir alışveriş yapayım mı sizce de? Yapmasam fahiş fiyat artışları olacak mıdır devletin tedbiri yeterli olur mu?
bu arada öğretmenim okulum 1000 kişilik eşimin okulu 700 kişilik oğlumun 400 kişilik.. tedirginim ama panik değilim..
İnşallah çıkan ilk ve son vakadır. Kişisel ve ulusan tedbirlerimizi ile başka vaka olmadan geçiririz.
15 gunluk stok isinizi gorur zaten temizlik malzemenizde varsa alisverise ihtiyaciniz yok bence.Açıkçası mesajları hayretle okudum. Kolonya dışında hiçbir şey almadık.Evde kurularla buzlukdakilerle 15 gün kadar yetecek yiyecek vardır..
Fiyat artışı oldu mu gerçekten? Gidip toplu bir alışveriş yapayım mı sizce de? Yapmasam fahiş fiyat artışları olacak mıdır devletin tedbiri yeterli olur mu?
bu arada öğretmenim okulum 1000 kişilik eşimin okulu 700 kişilik oğlumun 400 kişilik.. tedirginim ama panik değilim..
İnşallah çıkan ilk ve son vakadır. Kişisel ve ulusan tedbirlerimizi ile başka vaka olmadan geçiririz.
15 gunluk stok isinizi gorur zaten temizlik malzemenizde varsa alisverise ihtiyaciniz yok bence.
fiyatlar bi sure artista kalabilir bu sekilde alisveris cilginligi devam ederse stoklar hizla tukenebilir kara borsa hesabi yapabilir firmalar bilemiyorum elazig olayindan sonra bizim ticaretci toplumdan bekliyorum ben herseyi
Dün nisanlım attı video salihlide yasıyor suan, ona da hastaneye giden arkadası atmıs. Hastane görevlileri maskeyle kapıda muayene almıyoruz corona virüs var diyornereden duydunuz bunu ?
eminmisiniz
Buraya da yükler misiniz o videoyuDün nisanlım attı video salihlide yasıyor suan, ona da hastaneye giden arkadası atmıs. Hastane görevlileri maskeyle kapıda muayene almıyoruz corona virüs var diyor
15 gunluk stok isinizi gorur zaten temizlik malzemenizde varsa alisverise ihtiyaciniz yok bence.
fiyatlar bi sure artista kalabilir bu sekilde alisveris cilginligi devam ederse stoklar hizla tukenebilir kara borsa hesabi yapabilir firmalar bilemiyorum elazig olayindan sonra bizim ticaretci toplumdan bekliyorum ben herseyi
Ben önüne geçileceğine inanıyorum fiyat artışının, çünkü insanlarda zaten alım gücü yok. Nuhun Ankara Makarnası fiyatını yüksekten satan Trendyola dava açmış mesela.
İnsanlar aşırı bilinçsiz hemen gaza geliyorlar yahu bir durun.
Şüphe vardır o yüzden karantinaya alınmıştır .Dün nisanlım attı video salihlide yasıyor suan, ona da hastaneye giden arkadası atmıs. Hastane görevlileri maskeyle kapıda muayene almıyoruz corona virüs var diyor
Açıkçası mesajları hayretle okudum. Kolonya dışında hiçbir şey almadık.Evde kurularla buzlukdakilerle 15 gün kadar yetecek yiyecek vardır..
Tom hanks ve eşinde corona tespit edilmiş ve Avustralya’da enfekte olmuşlar. Hani sıcakta ölüyordu bu virüs
Benimde evde yaklasik 2 3 ay yetecek gida var. Ama bu durum nedeniyle stok yapmadim. Zaten tarhanamiz ,kesme makarnamiz ,pekmez, recel ,salca, konservelerim, kuru patlican, fasulye, yaklasik 50 kavanoz melemenim ,salamur zeytinim,yapragim, ayrica buzlugumda dolu gibi. Ama bunlar yöresel ve ev yapimi oldugundan kilerimde sürekli var . virüse özel marketten alisveris yapmadik. dün gittigimde insanlar temizlik malzemelerine yığılmısti.
Ben normalde aldığımda en az 8 10 paket makarna alırım.Aynen benim de nişanlım böyle yapmış çok kızdım. Eve gelirken 1 er paket bakliyat al ne olur ne olmaz dedim. Cidden evde hiç gıda ürünü yoktu. Adam marketteki panik halini görünce 20 paket makarna 10 paket bakliyat ve yalnızca 1 şişe 60 derece kolonya almış. Yani en alması gereken şeyi almamış. Bir de şeker hastası yani makarna pişmez bizim evde. Ne yapayım şimdi ben bu kadar makarnayı
trendyol kendi tedarikçi değil ki, aracı firmalar ile çalışıyor.Nuh'un ankara makarna firması
Trend yola dava açmış
Ohh iyi olmuş
Çok kötü bir senaryo bu inşallah öyle olmaz..şimdi baktım renkli deterjanım azmış onu alayım bari..
Değil mi ya ? 15'inden önce de yüklü bir alışveriş yapamam
Çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için
renkli deterjanla beyazlar icin olan deterjan arasinda birtek benmi fark goremiyorum yaÇok kötü bir senaryo bu inşallah öyle olmaz..şimdi baktım renkli deterjanım azmış onu alayım bari..
Değil mi ya ? 15'inden önce de yüklü bir alışveriş yapamam
Çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için