- 12 Temmuz 2006
- 55.544
- 213.134
- 52
- Konu Sahibi humukulasyon
- #1.181
Valla inanın Corona Çin'de görülmeye başlandığı ilk andan bu yana, kendimden ziyade bünyesi hassas kızım ve eşim için aylardır enfeksiyon uzmanı, prof, doktor ne kadar yetkili ve bilgi sahibi insan varsa hepsini seyrettim, yayınlarını takip ettim:)) baştan tam kavranmadı bu virüs, eldeki verilerde yetersizdi o yüzden uzmanlarda temkinli yaklaşmışlardı ama son 1 aydır daha çok bilgi sahibiler ve açıklamalarına güveniyorum, evet ülkemizde görülmesi bekleniyordu, bir salgın olması da muhtemel zira hastalığın görüldüğü tüm ülkelerde pig yaptığı dönem oluyor ama bu virüs bağlı bulunduğu virüs ailesinin tipik özelliklerini taşıyorsa, belli bir hava sıcaklığı seviyesinde yaşama şansı kalmıyor, bu açıklama konusunda da temkinliler ama yine de hava sıcaklıklarının yükselmesiyle hayatın normale döneceği konusunda gayet umutlu konuşmalar var, sene sonuna kadar sürmez benceModum devamli degisiyor bugun inip cikiyor. Bu topicte biraz moralim bozuluyor evet. Sebze, meyve tuketiyoruz, corba yapiyoruz evet ama ev yapimi, dogal olmuyor tabi market urunleri...
Planlarimin bozulmasina uzuldum daha cok hani yapsam bile huzurla yapamayacagim zaten. Umarim sene sonuna kadar surmez havalar isininca biter vee gelmemek uzere gider.