- 7 Temmuz 2019
- 2.578
- 4.843
-
- Konu Sahibi humukulasyon
- #1.021
ikinci bir vakka durumunda konusalack bir konuyymusAmaan ne tantana oldu ya valla insanlar felaket bekliyomuş heralde bu ne panik ya herkes kendi sağlığı için gerekli hijyeni sağlar gerisi Allah kerim, her ateşi olan corona sanıyo gerçekten kaosla beslenen bir milletiz, her olayda okullar tatil olsun falan, o duruma gelirse zaten tatil olur bir kişide çıktı ortalık ayağa kalktı, sakin olmayı bilmiyoruz biz, ki ülke olarak en güvenliler arasındayız
Hayır birde de aynı ikide de aynı, kaos değil panik değil sakin bir şekilde gereklilikleri yapmak bence zor olmasa gerek?ikinci bir vakka durumunda konusalack bir konuyymus
Bende köyde bir akrabaya gitmistim.evleri ahsap 2 katli bir evdi.alt kat komple ahir üst kat ev seklindeydi. 1 gece yatin diye israr edince tamam dedi annem. Wc ihtiyacim gelince beni göturdüler aman Allahim kapiyi bir actim ortada bir delik bahce görünüyor yukardan saliyorsun pat pat asagi düsüyor.agladim ben buraya girmem diye tuttum saatlerce en sonunda dayanamayip girdim.çıkarkende düstüm 2 kolumuda civi siyırdı hala izleri duruyor.
Anlamadım ben kakalarımız karşılaşırsa etkileşim mi olacakmışkanalizasyon ne alaka ya ☺
bende kendimi panik uç dusunceli sanirdim siz arşa cikardiniz şuan olayi yani
bi hocanin adini her yerde goruyorum ama makalelerini okumadim videolarinida izlemedim.
hakkinda tek bildigim genlerden dolayi bizlere bulasmayacagini soylemisti ozaman bakmistim turkmenistan ozbekistan azerbaycanda falan neredeyse hicyok dogru olabilir belki soyledikleri
gecmis olsunBende köyde bir akrabaya gitmistim.evleri ahsap 2 katli bir evdi.alt kat komple ahir üst kat ev seklindeydi. 1 gece yatin diye israr edince tamam dedi annem. Wc ihtiyacim gelince beni göturdüler aman Allahim kapiyi bir actim ortada bir delik bahce görünüyor yukardan saliyorsun pat pat asagi düsüyor.agladim ben buraya girmem diye tuttum saatlerce en sonunda dayanamayip girdim.çıkarkende düstüm 2 kolumuda civi siyırdı hala izleri duruyor.
Öyle ses kayıtlarına itibar etmeyin . O tür kayıtlar herzaman her olayda çıkıyor. Depremlerde diğer durumlarda. Hep yalan onlar. Ve çok tehlikeliler.Inanin sirf şu mesaja yorum yazmak için girdim bu saatte.Size sonuna kadar katiliyorum.Ben panik atak hastasiyim anksiyetem de var.Bugun gorumcemden bir mesaj aldim ses kaydi..Ses kaydinda istanbul ölü kayniyormus saklaniyormus marketlere koşun stok yapin deniyordu..Bunu okuyunca elim ayağım titredi cunku zaten ben hastayim..Sakin olmaya calisip aklimi kullandim,ölü dolu ve soylenmiyor mumkunmu elbette kesinlikte ve katiyen hayir..Bakin benim hic bir sosyal medya hesabim yok tv haberleri ve guveniilir internet sitelerini takip ediyorum ve herseyden haberim var..Bu ölen kisilerin ailelerini gectim arkadaslari komsulari komsularinin komsulari vs vs sosyal medyayi yikardi bundan eminim..Yok öyle ölü falan..Aklinizi kullanin lütfen..Saklamakla ele ne geçer adami linc ederler bu ülkede bu vebal nasil alınır..Cok sacma..Ve gorumceme gereken cevabi verdim bu tur sacma ses kayıtları videolar yada herneyse sakın itibar edip kimseye yollama bunun dayanagi nerde kaynagi kim sadece aptal saptal bir ses kaydi..Koskoca bakan a degil bilim kuruluna degil bir ses kaydina inanalim o halde..Inanin o ses kaydi beni nasil etkiledi anlatamam ama toparladim Allah akil vermis kullanalim LÜTFEN...Bu arada toplu alisveris bir süre yetecek kadar bende yaptim ama asla yagma seklinde degil..1 alacagima 2 aldim gibi..En azindan 2 hafta alisveris icin cikmak istemiyorum tedbir alicaz buna kimsenin abarti demeye hakki yok ama halki gereksiz yere panik ve kaosa surukleyenlerden sakinarak...
gidisim suskun oldu ama donusum muhtesem olacak demistim sana diyerekAnlamadım ben kakalarımız karşılaşırsa etkileşim mi olacakmış
Sonra enfekte olan her kaka dönüp sahibini bulurmuş
İnternetten aldık biz mecburen. 1,5 lt +700 ml 42tl di.
Düsün 6-7 saat önce 37 tl falandı gittikçe artıyor.
trafik anlaminda soylemis bayan insanlar evinden cikmayacagi icin.
öldulerde nufus azaldi anlaminda degil
insanlar gerilmis yay gibi valla daha duzenleyemeden karsi atakAy evet ilk cümleyi okuyunca sonra da mesajlaşınca @Vander ile çözüldü olay ama mesajımı düzenleyemedim bir türlü kaldı öyle :)
canim ne bileyim beni vurus degil insanlarin relasinpaniklihi etkiliyor vidden dun esimle oturuyorsuk sinif anneleri paylasmisti bi durumu kendime zor geldim toplumu etkilyen hersey bende acayip heycan korku kaygiya nesen oluyor olum korkusi degil degisik bise.Hayır birde de aynı ikide de aynı, kaos değil panik değil sakin bir şekilde gereklilikleri yapmak bence zor olmasa gerek?
Hanımlar neden bu kadar abartı ya?
Tamam stok yapın, belki karantina falan olur diyoruz ama abartmak çok komik.
20 paket makarna alanı gördüm 2 saat önce markette markette. Eşi önden kendisi arkadan gidiyordu, 2 alışveriş sepeti doldurmuşlardı. Kilo kilo unlar, kilo kilo zeytinler,sanki kıtlık baş göstermiş gibi bakliyat stoklamalar falan.. Tamam fazla fazla alın ama bu kadarı da çok abartı.
Mesleki alanınız değil biliyorum lakin yorumu görünce sormak istedim. İzotretinoin bazlı cilt kuruluğuna da iyi gelir mi bunlar acaba?