- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.584
-
- Konu Sahibi humukulasyon
biz niye boyle bir miletiz birbirimize giriyoruz
Haber linklerinde ulke ulke atlatan insan sayilari yaziyor. Ne kadar surede atlattıklari yazmiyor. Su kadar kisi de tespit edildi,su kadar kisi taburcu edildi gibi. Sanirim bazi kişilerin tedavisi daha uzun suruyor. Tedavisi yok dense de. Taşıyıcı olmaya devam etselerdi taburcu edilmezlerdi.En çok merak ettiğim konu bu benim de. İyileşenler ne kadar sürede iyileşiyor mesela, iyileşmek demek bütün etkilerin geçmesi anlamına mı geliyor? Bizim ülkemizde öyle herkesi tek tek karantinaya alabilecek imkanlar yok. Fazla yayılırsa gidin evinizde yatın mı diyecekler? Yok öyle değil hastanede yatıracaklarsa çoluk çocuğumuza kim bakacak
Grip ilacsiz da atlatilir , bir tanidigim corona , kendini evde karantinaya aldibende merak ediyorum bu hastalıga yakalananlar nasıl iyilesiyor tedaviside yok ki. 2 kez domuz gribi oldum bağışıklığım çok düşük şansım vardı onun ilacı vardı 15 günde atlattım bunun yok ama
Sık sık el yıkamak ve kolonya-antiseptik kullanmak bir süre sonra ellerinizi tahriş edebilir. O yüzden iki kremi kullanmanızı önereceğim: Lubex Lotion Plus ve Dermoskin Ato Probiyotik Balm. Bunlar cildin flora dengesini sağlamak ve nemlendirme için uygun.
Zaten amerikada hastanede karantinaya alinanlar agir vakalar , agir ilerlemeyenler evlerinde kendilerini tecrit ediyorlarEn çok merak ettiğim konu bu benim de. İyileşenler ne kadar sürede iyileşiyor mesela, iyileşmek demek bütün etkilerin geçmesi anlamına mı geliyor? Bizim ülkemizde öyle herkesi tek tek karantinaya alabilecek imkanlar yok. Fazla yayılırsa gidin evinizde yatın mı diyecekler? Yok öyle değil hastanede yatıracaklarsa çoluk çocuğumuza kim bakacak
bende gidip stokladiklarima bakayim yerinde duruyorlarmi diyeYok canim gül valla bende güzel un çuvalıma bakıp bakıp gülümsüyorum inanki.
kanalizasyon ne alaka yaBeni meraklarda birakan bir konu daha var ki;hastaligi atlatanlarin durumu. Yani bunlarla ilgili hic bilgim yok. Hastaligi atlatanlar normal hayatlarina devam ediyorlar mi?tekrarlama olasiligi nedir?virus bir organa yapisip kalabilir ve hasara sebep olabilir mi? Ya da mesela ankarada bir hastada ciksa karantina kisminin kanalizasyon kismi bizim kanalizasyona karisirsa bisey olur mu? Off panik seviyem artti
Grip ilacsiz da atlatilir , bir tanidigim corona , kendini evde karantinaya aldi
Bugun itibariyle atesi dustu ve nefes almasi normale girdi , yazmisti doktorun verdigi ilaclari , ama burdan yazmak istemiyorum zaten turkiyede farkli isimlerle vardir o ilaclar
Ama doktorun en onemli soyledigi , atesini cok dusurme , bol bol c vitamini , d vitamini , magnezyum , cinko ve proboyotik al
Evet ya bi yerde okumustum farkli sekilde aklimda kalmis bu hastalarin diskilari sanki ozel muhafaza edilmeli gibi dusunmustum ama degilmis aydinlandimkanalizasyon ne alaka ya
bende kendimi panik uç dusunceli sanirdim siz arşa cikardiniz şuan olayi yani
trafik anlaminda soylemis bayan insanlar evinden cikmayacagi icin.Sizin anne babanız da birileri işin gereksiz ise ?
Kaç bin kişi öldü, birilerinin anneai babasıydı onlar. Yazıklar olsun.
Nasil bir temenni dir bu..aklim almadi..Hanfendi varsin trafik sıkışık olsun insanlarin bu virüse kapilip ölmesi yada ölüm olmasa bile can korkusu ile evde beklemesi daha mi iyi..Nasil zihniyettir YarabbimBe ölümden bahsetmedim ki herkes evinde kalacagı için trafik rahatlar saçmalamayın ya asıl size yazıklar olsun
Bir haftada azalmaya basladi semptomlariGeçmiş olsun ne kadar sürede toparlandı?
Valla bu acidan iyi bile olacak 65 yas ustu toplu tasimadan uzak durur da biraz rahatlariztrafik anlaminda soylemis bayan insanlar evinden cikmayacagi icin.
öldulerde nufus azaldi anlaminda degil