Inanin sirf şu mesaja yorum yazmak için girdim bu saatte.Size sonuna kadar katiliyorum.Ben panik atak hastasiyim anksiyetem de var.Bugun gorumcemden bir mesaj aldim ses kaydi..Ses kaydinda istanbul ölü kayniyormus saklaniyormus marketlere koşun stok yapin deniyordu..Bunu okuyunca elim ayağım titredi cunku zaten ben hastayim..Sakin olmaya calisip aklimi kullandim,ölü dolu ve soylenmiyor mumkunmu elbette kesinlikte ve katiyen hayir..Bakin benim hic bir sosyal medya hesabim yok tv haberleri ve guveniilir internet sitelerini takip ediyorum ve herseyden haberim var..Bu ölen kisilerin ailelerini gectim arkadaslari komsulari komsularinin komsulari vs vs sosyal medyayi yikardi bundan eminim..Yok öyle ölü falan..Aklinizi kullanin lütfen..Saklamakla ele ne geçer adami linc ederler bu ülkede bu vebal nasil alınır..Cok sacma..Ve gorumceme gereken cevabi verdim bu tur sacma ses kayıtları videolar yada herneyse sakın itibar edip kimseye yollama bunun dayanagi nerde kaynagi kim sadece aptal saptal bir ses kaydi..Koskoca bakan a degil bilim kuruluna degil bir ses kaydina inanalim o halde..Inanin o ses kaydi beni nasil etkiledi anlatamam ama toparladim Allah akil vermis kullanalim LÜTFEN...Bu arada toplu alisveris bir süre yetecek kadar bende yaptim ama asla yagma seklinde degil..1 alacagima 2 aldim gibi..En azindan 2 hafta alisveris icin cikmak istemiyorum tedbir alicaz buna kimsenin abarti demeye hakki yok ama halki gereksiz yere panik ve kaosa surukleyenlerden sakinarak...