- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.360
-
- Konu Sahibi humukulasyon
Allah yardımcınız olsun, bu surecte insallah kimse issiz kalmadan biter giderCok tesekkur ederim
Bende korkuyorum 40 km mesafede kamudayim insallah gidis gelis sekmeden rutin sekilde calisabilirim
Bende kararsiz kaldim. esim gondermek istemiyor suan bence bi olumsuzluk yok henuz birden eve kapatip cocugun psikolojisini bozmak istemiyorum kararsiz kaldimYok canim büyük sehirde degiliz ama korkuyorum. Oglumun atesli hastalik gecirmemesi lazim. Pazartesiye kadar gondermicem durum belki netlesir belki okullar tatil edilir
Bu salgın yüzünden o kadar çok tedavi ve korunma yöntemi yayılacak ki kulaktan kulağa, insanlar ne duysa yapacak:)) şakalaşıyoruz da öte yandan suistimale de açık bir konu ne yazık ki, stokları çabuk bitirmeyin lazım olursa bir fincan isteyebiliriz de sizlerden, yıllardır hiç içmedim dezenfaktan için deyip kardeşimin stoklarına mı çöksem bende :))Bugun markette kasa sirasinda onumde bor doktor vardi , bol bol raki icin dedi , canima minnet
3 markete girdim kamu yoklaması için :))) şimdilik makarna, un, yağ şeker vb var, benim gibi ihtiyaca yönelik alışveriş yapanlar çoğunluk ama bazısı kendini kaybetmiş, kasadaki görevli yüzlerce liralık temizlik maddesi alan var dediğinde başka bir müşteri evet insanlar çıldırmış gibi alışveriş yapıyor dedi, adamın aldıklarına gözüm ilişti paket paket tuvalet kağıdı, havlu kağıtAbla burda da makarna rafi bombostu ayni mantigi makarnaya yuklemisler sanirima bide kolonya yok hic kalmamis
Insallah canim. Bende oyle dusunuyorum kreste olsa okula gitmeliler cunku hastaligi anlamiyor cocuk birden kopsun istemiyorumCocuklari simdilik gonderin rutinden kopmasinlar haftasonu tekrar degerlendirirsiniz
Insallah tum sektorler icin kolayca gecer gider
Ay bende krem santi almaya gitmistim birden un seker makarna raflarini bos gorunce panik oldum aslinda ben gulemedimBu salgın yüzünden o kadar çok tedavi ve korunma yöntemi yayılacak ki kulaktan kulağa, insanlar ne duysa yapacak:)) şakalaşıyoruz da öte yandan suistimale de açık bir konu ne yazık ki, stokları çabuk bitirmeyin lazım olursa bir fincan isteyebiliriz de sizlerden, yıllardır hiç içmedim dezenfaktan için deyip kardeşimin stoklarına mı çöksem bende :))
3 markete girdim kamu yoklaması için :))) şimdilik makarna, un, yağ şeker vb var, benim gibi ihtiyaca yönelik alışveriş yapanlar çoğunluk ama bazısı kendini kaybetmiş, kasadaki görevli yüzlerce liralık temizlik maddesi alan var dediğinde başka bir müşteri evet insanlar çıldırmış gibi alışveriş yapıyor dedi, adamın aldıklarına gözüm ilişti paket paket tuvalet kağıdı, havlu kağıt
Elimdeki bir kutu süt ve bir paket kakaoya bakıp gülme krizine girdim :))
Valla insanlar bilinçli olsa böyle korkularda olmaz ama aç kalma korkum yok çünkü çok zengin bir mutfağa sahip olmamız yanısıra kıtlık zamanları alternatif üretebilen de bir milletiz, yanlış hatırlamıyorsam tarhana bu gibi durumlar sebebiyle bulduğumuz bir çorba, keza bugün kahvaltılık olarak tükettiğimiz bazı kurutulmuş etlerde öyle, Çin nüfusu bizi defalarca katlar ama aç değiller.Ay bende krem santi almaya gitmistim birden un seker makarna raflarini bos gorunce panik oldum aslinda ben gulemedimcunku burda bakkallar haric toplasak 5.6 tane market var hepsini yagmalarlarsa ciddi bi durum olursa biz ac kaliriz
Hahahhhahaah hunharca kahkaha attım kiz Allah iyiligini versin esini eve gelince legene su koy camasir suyuna batir ustune porcöz dök 1 saat beklesin bol suyla durula en son camasir yumusaticiyla yumusat kiz yazik adama saka maka bi yanaValla ben kendime bulaşmayacagindan emimim asiri pinpirikliyim disarda kimseyle temasa girmem hicbirseye dokunmam ellemem kapilara tuvalete vs
.. ama benim kocam pis kesin o bulastirir bana cok gerildim şuanzaten butun hastaliklari eve o getiriyo bana bulaştiriyoooo. Neyse bunlari niye yazdim bilmiyorum siz yabanci degilsiniz
sabahtan bu yana babami darlayan akraba es dost tanidiga babam toplu mesaj atmis gulmekten altima yapicam shsjxhsjzhsjsh buraya da kopyaliyorum herkes faydalansin zatwn cogu bilindik seyler
Eki Görüntüle 2603887
sabahtan bu yana babami darlayan akraba es dost tanidiga babam toplu mesaj atmis gulmekten altima yapicam shsjxhsjzhsjsh buraya da kopyaliyorum herkes faydalansin zatwn cogu bilindik seyler
Eki Görüntüle 2603887
Bu salgın yüzünden o kadar çok tedavi ve korunma yöntemi yayılacak ki kulaktan kulağa, insanlar ne duysa yapacak:)) şakalaşıyoruz da öte yandan suistimale de açık bir konu ne yazık ki, stokları çabuk bitirmeyin lazım olursa bir fincan isteyebiliriz de sizlerden, yıllardır hiç içmedim dezenfaktan için deyip kardeşimin stoklarına mı çöksem bende :))
3 markete girdim kamu yoklaması için :))) şimdilik makarna, un, yağ şeker vb var, benim gibi ihtiyaca yönelik alışveriş yapanlar çoğunluk ama bazısı kendini kaybetmiş, kasadaki görevli yüzlerce liralık temizlik maddesi alan var dediğinde başka bir müşteri evet insanlar çıldırmış gibi alışveriş yapıyor dedi, adamın aldıklarına gözüm ilişti paket paket tuvalet kağıdı, havlu kağıt
Elimdeki bir kutu süt ve bir paket kakaoya bakıp gülme krizine girdim :))
Seviyorum bu adami ya
Salihli nerde canim bi vaka daha mi ciktihanımlar, nisanlım salihlide.
Salihli devlet hastanesi muayeneye kapatılmıs. Korono virüsü pozitif cıkan bir hasta varmıs malesef
Manisa.Salihli nerde canim bi vaka daha mi cikti