- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
-
- Konu Sahibi humukulasyon
Kocan ne bulasturdi sanaValla ben kendime bulaşmayacagindan emimim asiri pinpirikliyim disarda kimseyle temasa girmem hicbirseye dokunmam ellemem kapilara tuvalete vs
.. ama benim kocam pis kesin o bulastirir bana cok gerildim şuanzaten butun hastaliklari eve o getiriyo bana bulaştiriyoooo. Neyse bunlari niye yazdim bilmiyorum siz yabanci degilsiniz
Bi gozuk yinede. Birsey olmaz insallah.Ya telaş yaptım sanırım
Cnn türk te muhabir ağzından kaçırdı İstanbul diye ama doğru mu bilmiyorum. Sonradan panik yaptı zatenNeden vakanın hangi ilde olduğunu söylemedi acaba? Daha iyi önlem almak adına bilinse daha iyi olurdu.
Şimdi Ateş hoca anlatıyor bireysel çabanın çok önemli olduğundan bahsediyor.Kesinlikle hastaninda genel durumu da iyimis suan.
.Az ateş var ama bacak larım kollarım tutmuyor sanki bilmiyorum doktor anlardı dimi gerçi
Kocan ne bulasturdi sana
Hastaneye gittim iki hafta once adam oksuruyor. Çıkarken yuzume oksurdu . Dengesiz değil düşüncesiz de cok. Ben mutlaka ağzımı selpakla kapatırım ve selpagi da imha ederim. En kisa zamanda da elimi yikarim yapamiyordam alkollu jeller var onlari kullanırım . Bunu dusunmek icin ne gerekiyor bilmiyorum.Ucakta kasıtlı gorevliye hapşurmus ya biri. Yabanciydi sanirim. Maalesef dengesiz insan da cok.
Kendisini hayattan izole etmişler ailesini de kontrol altında tutuyolarmış. Kızlar zaten ölüm oranı oldukça düşük yaşınız gençse normal grip gibi atlatacaksınız bir cogunuz inşallah. Ondan panik yapmayın. Risk grubunda olanlar genelde yaşlı insanlar ve bağışıklığo düşük olanlar.İnanılmaz panik yapyorummm napcaz yaaa hasta olan insancık ne haldedir kim bilir
Alay amacli yapanlar var yani.Hastaneye gittim iki hafta once adam oksuruyor. Çıkarken yuzume oksurdu . Dengesiz değil düşüncesiz de cok. Ben mutlaka ağzımı selpakla kapatırım ve selpagi da imha ederim. En kisa zamanda da elimi yikarim yapamiyordam alkollu jeller var onlari kullanırım . Bunu dusunmek icin ne gerekiyor bilmiyorum.