- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.558
- 598
Keşke Vegas'ta çakma Elvis'e kıydırsaysınız
Benim nikah memurem bile harikaydı. Mükemmel bi evliliğim var çünkü her bakımdan.Sen benim nikah memuremi gorseydin döverdin.
Sen onu dövmesen, O seni döverdi.
Öyle bir ablamızdı.
Dur ya oraları okuyamadım bismillah yeni geldimBüyük güç büyük sorumluluk getirir. Bu yüce imparatorluğu sen yönetmiyor musun?
Durdurdun mu bizi? "Bunlar nasıl konuşmalar böyle" diye utandırdın mı?
Yuuoo, gazladıkça gazladın
Küçük @Vander ağlarken neredeydin?
Az önce ifşa olduk zaten haberin var mı? Yok.
Nerede bu turunpijama, nerede bu muskat sorarım sana!!1!11
Sen benim nikah memuremi gorseydin döverdin.
Öyle bir ablamızdı.
Sen ne zaman nikah desen oradan düğüne, oradan da Ceceli'ye bağlıyor zihnimSen benim nikah memuremi gorseydin döverdin.
Öyle bir ablamızdı.
Parmakla gösteriliyorsunuz di mi kardeş?Benim nikah memurem bile harikaydı. Mükemmel bi evliliğim var çünkü her bakımdan.
Vay satıcı vay, ifşa falan olmamıştık seni denedik. Şimdi git burdan.İfşa olmussak benım hiç bir şeyden haberim yoktu kuzenim yazmış her şeyleri
Aklım ermez benım öyle şeylere
bu topiğide şimdi gördüm baktım çokşey bir topik ablalarıma bir kaç terbiyeli olun cümlesi yazdım
Ben evlenırsem benı orta parmakla gosterırler en buyuk hayalimmmmSen ne zaman nikah desen oradan düğüne, oradan da Ceceli'ye bağlıyor zihnim
Parmakla gösteriliyorsunuz di mi kardeş?
Nikahtan sonra kocanız cidden alnınızı öptü mü nedense ben bunu itici buluyorum hahhaa
Ayıp olmasın millete diye alından öpmüş gıbı
Sen ne zaman nikah desen oradan düğüne, oradan da Ceceli'ye bağlıyor zihnim
Parmakla gösteriliyorsunuz di mi kardeş?
Aaa bizim nikah memuremiz (la herkesinki mi memure bu arada), aile cüzdanını elimize verirken, sizin meslekler ne diye sormuştu. Pek heyecanlı, coşkulu görünmüyormuşuz da, mesleki deformasyon mu, onu anlamaya çalışmış. Aynen bunu dediydi. Haklıydı tabi, çok heyecanlı ve coşkulu değildik, bitse de eve gidip bilgisayar oyunu oynasak diye düşünüyorduk o esnada.Benim nikah memurem bile harikaydı. Mükemmel bi evliliğim var çünkü her bakımdan.
Ya yok tayt mucizesi. Bildiğin bacaklarım bıngıllaştı. Küçük bir göbek yaptım. Bende karın kası sıfırdır çünkü ağlayarak yaparım abs hareketlerini o yüzden genelde yapmam
51 kilo olmuşum diyeyim sen anla kaçtım
Aman ye gitsin. Canımdan kıymetli mi. Sadece yapabiliyorsan daha sağlıklı alternatiflerini ye. Bende şeker çok dengesizlik yapıyor modumu birden yükseltip düşüyor diye yememeye çalışıyorum tatlı falan. Onun yerine doğal tatlı içeren şeyler yiyorum
Benim nikah memurem bile harikaydı. Mükemmel bi evliliğim var çünkü her bakımdan.
Dur ya oraları okuyamadım bismillah yeni geldim
Kim etiketledi yönetimi yine.
Sessiz olun
Hostes hanim ablayı diyorsan o banlanmis, ama bize sıra gelene kadar aylık 55 bine geçim derdine düştüğü için kk da onu yerler zaten.
Sizi tanımıyorm neden bahsedıyorsunuzVay satıcı vay, ifşa falan olmamıştık seni denedik. Şimdi git burdan.
Nasıl bir mesleki deformasyon nikahınızda heyecanlı görünmenizi engelleyebilirmiş?Aaa bizim nikah memuremiz (la herkesinki mi memure bu arada), aile cüzdanını elimize verirken, sizin meslekler ne diye sormuştu. Pek heyecanlı, coşkulu görünmüyormuşuz da, mesleki deformasyon mu, onu anlamaya çalışmış. Aynen bunu dediydi. Haklıydı tabi, çok heyecanlı ve coşkulu değildik, bitse de eve gidip bilgisayar oyunu oynasak diye düşünüyorduk o esnada.
Eşim yazılımcıyım dedi. Haaa dedi, şimdi anlaşıldı. Asosyal meslekler kategorisine göre sanırım. Ben de körle yatan şaşı kalkar kategorisinden şey ettim bu durumda...Nasıl bir mesleki deformasyon nikahınızda heyecanlı görünmenizi engelleyebilirmiş?
Yani hangi meslek devamlı evlenmeye alışmış olabilir ahfha
Hastalığımın hatırına biri özet geçebilir mi arkadaşlar? İfşa muhabbeti ne ya? 10 sayfa okumayayım şimdi, ölürüm valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?