Coronasavar

Keşke Vegas'ta çakma Elvis'e kıydırsaysınız

Anlattım ya, şaka gibi denk geldi ya. Elvis kıysa inan daha eğlenirdim. Adam robot gibi zerre gülme yok sanki beyin ameliyatındayız. Adamın ayağına basıyorum ehe ehe diye "Dur be şurada ciddi bi şey konuşuyoruz" moduna girmiş filan. İki gramlık yvşayacağım an vardı o da elimden alındı.

Dur ya oraları okuyamadım bismillah yeni geldim
Kim etiketledi yönetimi yine.
Sessiz olun
Hostes hanim ablayı diyorsan o banlanmis, ama bize sıra gelene kadar aylık 55 bine geçim derdine düştüğü için kk da onu yerler zaten.

Vay satıcı vay, ifşa falan olmamıştık seni denedik. Şimdi git burdan.

Benim nikah memurem bile harikaydı. Mükemmel bi evliliğim var çünkü her bakımdan.
Aaa bizim nikah memuremiz (la herkesinki mi memure bu arada), aile cüzdanını elimize verirken, sizin meslekler ne diye sormuştu. Pek heyecanlı, coşkulu görünmüyormuşuz da, mesleki deformasyon mu, onu anlamaya çalışmış. Aynen bunu dediydi. Haklıydı tabi, çok heyecanlı ve coşkulu değildik, bitse de eve gidip bilgisayar oyunu oynasak diye düşünüyorduk o esnada.

Sana hiçbişi demiyorum
Sağlıklı alternatiflere üşeniyorum. Muzlu dondurma dedin, heveslendim. Ben olaya hakim olup yapana kadar 3. parti muz alındı.
Paşa paşa gidip muhallebimi yapar yerim
Benim nikah memurem bile harikaydı. Mükemmel bi evliliğim var çünkü her bakımdan.

Nikah memurunuz bile parmakla gösteriliyordu kesin

Aaa niye banlanmış ki? Burada mı kiblendi ki Eğer öyleyse kim buna cesaret etti acaba

Ben hostes ablayı da tanımıyorum şimdiden söyleyim çok üzüldüm keşke banlanmasaydı

djdjdjfjjdjjd neyse olan oldu

Hastalığımın hatırına biri özet geçebilir mi arkadaşlar? İfşa muhabbeti ne ya? 10 sayfa okumayayım şimdi, ölürüm valla.

Nasıl bir mesleki deformasyon nikahınızda heyecanlı görünmenizi engelleyebilirmiş?
Yani hangi meslek devamlı evlenmeye alışmış olabilir ahfha

Nasıl bir mesleki deformasyon nikahınızda heyecanlı görünmenizi engelleyebilirmiş?
Yani hangi meslek devamlı evlenmeye alışmış olabilir ahfha
Eşim yazılımcıyım dedi. Haaa dedi, şimdi anlaşıldı. Asosyal meslekler kategorisine göre sanırım. Ben de körle yatan şaşı kalkar kategorisinden şey ettim bu durumda...

Hastalığımın hatırına biri özet geçebilir mi arkadaşlar? İfşa muhabbeti ne ya? 10 sayfa okumayayım şimdi, ölürüm valla.

İfşalık bişiy yok kuzum.
Dün bir geçim konusunda 3000 lik maaş tartışılırken, biri geldi 55binle hesap kitap yapıyorum diye girdi konuya.
E haliyle millet de "Dalga mı geçiyolla adam mı seçiyollağ" oldu. Konu içinde bu arkadaşı baya bi örselediler, ben ise konuyu buraya taşıdım komiğime gittiği için. Burada birkaç arkadaş konu üzerine eğlendik isim geçirmeden hakaret etmeden, eski muhabbetle de birleştirdik bu kadar parayla nick alsak bunu yazarız diye nickler yazdık.

Bu arkadaş da gelmiş konunun ortasına full hakaretle girmiş, kendi kendini aşikar etmiş olay o.
Hani dili daha normal olsa "Kusura bakma, boş bulunduk öyle gırgır geçtik affedersin" de deriz yani de işte arkadaşımız buyumuzun üç katı hakaretle gelince... Banlandı tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…