- 20 Mart 2008
- 141.603
- 213.131
- 1.423
- 60
Olur olur güzel hatrınız için sınırı 60 a çekeyim
Sonuçta bugünün 60 ı, iki ay sonranın 65, bizimlesın
Yok olmam zati çok yiyen biri değilim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur olur güzel hatrınız için sınırı 60 a çekeyim
Sonuçta bugünün 60 ı, iki ay sonranın 65, bizimlesın
Bu kilo sinirina gore sen ben gangsta kaldik baslikta ahahs
Ben size küsüm, özellikle sanaAbsolutun fotosuna yetistim, bügün iyi basladi. Baaaak gördünmü NeverOne
Ve o nasil vücüd Absolut, artik 0yag Absolut derim sana
Klan icinde alt klanlara bolunursek muskatli elitler muskatsiz fakirler, dukluler duksuzler, çocuklular cocuksuzlar gibi fraksiyonlara ayrilir daha da birlesemeyizNabshsjsjsj
Yok ya bence vardır, en azından bu süreçte 65 görülmüştür yahu.
İdrakta bizlerle sanırım kilodan dem vuruyor, yaban onca mayalı hamura dayanamamıştır, düksüzler malum spor yok full ye yatta.
Benide alin grubunuzaa
Ve bizi söven biri buralarda dolanirken ben foto paylasamam kiiii..
Ben yerim ki, kendime güvenemiyorumKlan icinde alt klanlara bolunursek muskatli elitler muskatsiz fakirler, dukluler duksuzler, çocuklular cocuksuzlar gibi fraksiyonlara ayrilir daha da birlesemeyiz
En iyi zayif da olsa insan insandir deyip bagrimiza basmak.
Önceden çok paylaşıyordun da sanki
Kışkışladım saykoyu, hadi paylaşAma simdi en azindan iyi bir bahanem var
Ama simdi en azindan iyi bir bahanem var
Aranızda cidden çok çirkin insanlar var. Benim başka başlıkta yazdığım şeyi burda dert edip yazmışsınız. Burda cinselliğe penis boyutuna bir de bahçıvan aldatma konularına girmişsiniz. Düşüksünüz yazık ki ne yazık. Gerçekten vizyon bu kadar. İğrenç. Bide eski başlıklarımda yaş farkımız var yazmamı bile başka yere çekmişsiniz. Kendisi eski erkek arkadaşım ama yine de iğrenç. Geçim derdim yok ama hazım derdiniz var sanırım. Burada sayfalarca konuşulduğuna göre. Uçucuların şu an uçamıyor olmasına bile sevinmişsiniz yazık ya. Halbuki uçuyoruz çok sevinmeyin.
Nickname: 55binmilletedertoldu
Proları takip et sen. Özellikle NeverOne , o foto paylaştıysa bil ki biz bizeyiz
Kenardan çaktırmadan dikizleyenler hep vardı aryam, hayallerini yıkmış gibi olmayayım amaAma simdi en azindan iyi bir bahanem var
Never'la gangsta zengin zaten, onlar da olmasa ne yapardık bilememProları takip et sen. Özellikle NeverOne , o foto paylaştıysa bil ki biz bizeyiz
4 misafir var ona göre.
Kenardan çaktırmadan dikizleyenler hep vardı aryam, hayallerini yıkmış gibi olmayayım ama
Never'la gangsta zengin zaten, onlar da olmasa ne yapardık bilemem
Arya gittiği anda foto partisi oluyor zaten ahahsfArya kimse olmasa da paylaşmıyor :)
Dün paylaşmış, tek gören loreth
Arya kimse olmasa da paylaşmıyor :)
Loreth de hasta zaten muhtemelen halüsinasyon görmüştür o da.Arya kimse olmasa da paylaşmıyor :)