• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Nabshsjsjsj
Yok ya bence vardır, en azından bu süreçte 65 görülmüştür yahu.
İdrakta bizlerle sanırım kilodan dem vuruyor, yaban onca mayalı hamura dayanamamıştır, düksüzler malum spor yok full ye yatta.
Klan icinde alt klanlara bolunursek muskatli elitler muskatsiz fakirler, dukluler duksuzler, çocuklular cocuksuzlar gibi fraksiyonlara ayrilir daha da birlesemeyiz :(

En iyi zayif da olsa insan insandir deyip bagrimiza basmak.

Aranızda cidden çok çirkin insanlar var. Benim başka başlıkta yazdığım şeyi burda dert edip yazmışsınız. Burda cinselliğe penis boyutuna bir de bahçıvan aldatma konularına girmişsiniz. Düşüksünüz yazık ki ne yazık. Gerçekten vizyon bu kadar. İğrenç. Bide eski başlıklarımda yaş farkımız var yazmamı bile başka yere çekmişsiniz. Kendisi eski erkek arkadaşım ama yine de iğrenç. Geçim derdim yok ama hazım derdiniz var sanırım. Burada sayfalarca konuşulduğuna göre. Uçucuların şu an uçamıyor olmasına bile sevinmişsiniz yazık ya. Halbuki uçuyoruz çok sevinmeyin.
Nickname: 55binmilletedertoldu

Bu çıkışı yapıp bizim düştüğümüz "hata" ile aynı hataya düşmek yerine daha güzel bir dille bu rahatsızlığınızı dile getirmiş olsaydınız benden özür alırdınız. Boş bulunduk biraz eğlenceye kaydı fark ettik çabuk kestik ama adınızı geçirmedik ve geçmiş sayfalarda kaldı; şahsen gerçek bir karakter olduğunuza da inanmayarak geçtim dalgamı. Kırıcı olduksa yine kusurumuza bakmayın da şahsınıza hakaret yok, penis boyu bilmem ne esprileri de sizlik değil, burada 1900 sayfa var sizin vakıf olmadığınız muhabbet, onun devamı niteliğindeki şeyi de boşuna üzerinize almayın.
Ayrıca "Düşüksünüz, iğrençsiniz" yazmak da nasıl desem... Bu kadar öfkeye değer bir konu olduğunu dahi düşünmüyorum.

Neyseki sizin söylemenizle öyle olmadığımız için sorun yok, şimdi konudan giderseniz ortalığı karıştırmadan, daha güzel olacak. Ötede uçun lütfen.

Back