- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Never'la gangsta zengin zaten, onlar da olmasa ne yapardık bilemem
Neyse ki zamanında yerimizi aldık da gruptaki yerimizi sağlamlaştırdıkTopik de komple3nity 'nın zaten. Her mesajda sağ üstte adı var konu sahibi diye.
Biz de öyle ortada dolanıyoruz işte, sağ olsunlar ses etmiyorlar
Britney'nin eski şarkılarını seviyorum ben daha ziyade, yenileri pek şaapmadım.Britney Spears şarkılarına taktım şu ara ya, albümleri evir çevir dinliyorum:
Sen nasıl oldu da fakirler tarafında yer alabildin hala aklım almıyor yaNeyse ki zamanında yerimizi aldık da gruptaki yerimizi sağlamlaştırdıkMuskatlar dökülünce ortaya fakiriz diye almazlardı bizi, itelerlerdi.
Şimdi sevdirdik kendimizi, bir kenarda duruyoruz.
Topik de komple3nity 'nın zaten. Her mesajda sağ üstte adı var konu sahibi diye.
Biz de öyle ortada dolanıyoruz işte, sağ olsunlar ses etmiyorlar
Olm salçalı eppek kemiren, muskattan hazzetmeyen, avokado sevmeyen bildiğin yurdum insanıyım ben. Sabah avokadosuz kahvaltı yapamayan, muskatsız yemeği ağzına sürmeyenler var aramizda, ben bildiği fakir tarafındayım, proletaryayım ben.Sen nasıl oldu da fakirler tarafında yer alabildin hala aklım almıyor yakimse de demiyor ki Sen hayırdır?
Britney'nin eski şarkılarını seviyorum ben daha ziyade, yenileri pek şaapmadım.
Neyse ki zamanında yerimizi aldık da gruptaki yerimizi sağlamlaştırdıkMuskatlar dökülünce ortaya fakiriz diye almazlardı bizi, itelerlerdi.
Şimdi sevdirdik kendimizi, bir kenarda duruyoruz.
Ya son nahta mkunu çıkardı küstük ve nahı yasakladık bir süre.
En son ben Superman gönderdim ya, ondan sonra çok içlenmiş. Önce haber linki gibi fck you yapan orangutan gönderdi açtım.
Oğlanı evden yolladıktan sonra azıttı, aynı gün içinde sayamadığım kadar nah yaptı abi her şeye nah. Diyorum "Şuna sos koyayım mı?" "Şu kadar koy bak" diyor şak nah, çakmağı uzat diyorum bi de kolunu yalamış şlak nah... Nah da nah. Sinirim bozuldu yasakladım. Bu kadar çok yaptığımız bir şey değildi bu diye. Dün arabadayım poşetleri yerleştirdik şunu bi tutsana derken nah çektim. Diyor hani yasaktı. Olm yasağı ben koydum şimdi kaldırdım, yine yasak filan.
Ona içerledi. Aynı gün içinde 986596 farklı nah yedim ses etmedim, bir o nahıma bozulmuş yanaşmadı ya yanıma.
Superman yüzünden oldu hep onu hiç ummuyordu.
Ya yok tayt mucizesi. Bildiğin bacaklarım bıngıllaştı. Küçük bir göbek yaptım. Bende karın kası sıfırdır çünkü ağlayarak yaparım abs hareketlerini o yüzden genelde yapmamAbsolutun fotosuna yetistim, bügün iyi basladi. Baaaak gördünmüNeverOne
Ve o nasil vücüd Absolut, artik 0yag Absolut derim sana
51 kilo olmuşum diyeyim sen anla kaçtımBu kilo almış halin mi
Ben de kesin aldım ama tartılmaya korkuyorum. Ve hala "bugün hangi tatlıyı yapsam" derdindeyim
Resmen lyanna nin oyununa geldin, mutlu evliliğini bozdun
Senin dükün var diye kıskandı da neler ettti.vah vaaahhh
Evlilik kurumunu da bozaydınız. Ne çektik be.Evliliğimiz, evlendiğimiz gün bozuldu bizim, tüm ayarlarını kurcaladık bozduk.
Evlilik kurumunu da bozaydınız. Ne çektik be.
Hit me baby one more timeYeni albümlerinden çok sağlam olanlar var. Glory albümünde hiç çıkmadığı notalara kadar çıktığı şarkıları var. Baya baktım da cidden kadın ses olarak asla yerinde saymıyor, geliştiriyor paso.
Evdeki olgun avokado miktarına göre alırlardı gruba.
Ve ben yine dışarıda kalırdımYanımda sen... elinde salçalı ekmek
Resmen lyanna nin oyununa geldin, mutlu evliliğini bozdun
Senin dükün var diye kıskandı da neler ettti.vah vaaahhh
Gördün mü turuncu, üstüme yıkmaya çalıştınız ama olmadıEvliliğimiz, evlendiğimiz gün bozuldu bizim, tüm ayarlarını kurcaladık bozduk.
Keşke Vegas'ta çakma Elvis'e kıydırsaysınızBizim nikahımızı bi Robocop kıydı. Ondan beridir toparlanamadık.
Hemen sana devredeyim
Bana da mun den kaldı zatenaçtı konuyu gitti.
Bir görse buralar ne halde, topumuzu kapatır
Ne olduk ne olduk ne zaman oldukBüyük güç büyük sorumluluk getirir. Bu yüce imparatorluğu sen yönetmiyor musun?
Durdurdun mu bizi? "Bunlar nasıl konuşmalar böyle" diye utandırdın mı?
Yuuoo, gazladıkça gazladın
Küçük @Vander ağlarken neredeydin?
Az önce ifşa olduk zaten haberin var mı? Yok.
Nerede bu turunpijama, nerede bu muskat sorarım sana!!1!11
Sen benim nikah memuremi gorseydin döverdin.Bizim nikahımızı bi Robocop kıydı. Ondan beridir toparlanamadık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?