• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Yokuspokus Yokuspokus aahaha direkt sen geldin aklıma :D

1022:medium

Topik de komple 3nity 3nity 'nın zaten. Her mesajda sağ üstte adı var konu sahibi diye.
Biz de öyle ortada dolanıyoruz işte, sağ olsunlar ses etmiyorlar :KK43:
Neyse ki zamanında yerimizi aldık da gruptaki yerimizi sağlamlaştırdık :( Muskatlar dökülünce ortaya fakiriz diye almazlardı bizi, itelerlerdi.
Şimdi sevdirdik kendimizi, bir kenarda duruyoruz.

Neyse ki zamanında yerimizi aldık da gruptaki yerimizi sağlamlaştırdık :KK43: Muskatlar dökülünce ortaya fakiriz diye almazlardı bizi, itelerlerdi.
Sen nasıl oldu da fakirler tarafında yer alabildin hala aklım almıyor ya :KK70: kimse de demiyor ki Sen hayırdır?:KK70:

Topik de komple 3nity 3nity 'nın zaten. Her mesajda sağ üstte adı var konu sahibi diye.
Biz de öyle ortada dolanıyoruz işte, sağ olsunlar ses etmiyorlar :KK43:

Hemen sana devredeyim
Bana da mun den kaldı zaten 🤣 açtı konuyu gitti.
Bir görse buralar ne halde, topumuzu kapatır 🤣

Yokuspokus Yokuspokus aahaha direkt sen geldin aklıma :KK70:

1022:medium

Ya son nahta mkunu çıkardı küstük ve nahı yasakladık bir süre.
En son ben Superman gönderdim ya, ondan sonra çok içlenmiş. Önce haber linki gibi fck you yapan orangutan gönderdi açtım.
Oğlanı evden yolladıktan sonra azıttı, aynı gün içinde sayamadığım kadar nah yaptı abi her şeye nah. Diyorum "Şuna sos koyayım mı?" "Şu kadar koy bak" diyor şak nah, çakmağı uzat diyorum bi de kolunu yalamış şlak nah... Nah da nah. Sinirim bozuldu yasakladım. Bu kadar çok yaptığımız bir şey değildi bu diye. Dün arabadayım poşetleri yerleştirdik şunu bi tutsana derken nah çektim. Diyor hani yasaktı. Olm yasağı ben koydum şimdi kaldırdım, yine yasak filan.
Ona içerledi. Aynı gün içinde 986596 farklı nah yedim ses etmedim, bir o nahıma bozulmuş yanaşmadı ya yanıma.

Superman yüzünden oldu hep onu hiç ummuyordu. :D

Sen nasıl oldu da fakirler tarafında yer alabildin hala aklım almıyor ya :KK70: kimse de demiyor ki Sen hayırdır?:KK70:
Olm salçalı eppek kemiren, muskattan hazzetmeyen, avokado sevmeyen bildiğin yurdum insanıyım ben. Sabah avokadosuz kahvaltı yapamayan, muskatsız yemeği ağzına sürmeyenler var aramizda, ben bildiği fakir tarafındayım, proletaryayım ben.

Onlar sunny side up yapar, ben sahanda yumurta.
Onlar ekmeğe avokado sürer, ben zalça.

Britney'nin eski şarkılarını seviyorum ben daha ziyade, yenileri pek şaapmadım.

Yeni albümlerinden çok sağlam olanlar var. Glory albümünde hiç çıkmadığı notalara kadar çıktığı şarkıları var. Baya baktım da cidden kadın ses olarak asla yerinde saymıyor, geliştiriyor paso.

Neyse ki zamanında yerimizi aldık da gruptaki yerimizi sağlamlaştırdık :KK43: Muskatlar dökülünce ortaya fakiriz diye almazlardı bizi, itelerlerdi.

Evdeki olgun avokado miktarına göre alırlardı gruba.
Ve ben yine dışarıda kalırdım :( Yanımda sen... elinde salçalı ekmek :KK70:

Ya son nahta mkunu çıkardı küstük ve nahı yasakladık bir süre.
En son ben Superman gönderdim ya, ondan sonra çok içlenmiş. Önce haber linki gibi fck you yapan orangutan gönderdi açtım.
Oğlanı evden yolladıktan sonra azıttı, aynı gün içinde sayamadığım kadar nah yaptı abi her şeye nah. Diyorum "Şuna sos koyayım mı?" "Şu kadar koy bak" diyor şak nah, çakmağı uzat diyorum bi de kolunu yalamış şlak nah... Nah da nah. Sinirim bozuldu yasakladım. Bu kadar çok yaptığımız bir şey değildi bu diye. Dün arabadayım poşetleri yerleştirdik şunu bi tutsana derken nah çektim. Diyor hani yasaktı. Olm yasağı ben koydum şimdi kaldırdım, yine yasak filan.
Ona içerledi. Aynı gün içinde 986596 farklı nah yedim ses etmedim, bir o nahıma bozulmuş yanaşmadı ya yanıma.

Superman yüzünden oldu hep onu hiç ummuyordu. :KK70:

Resmen lyanna nin oyununa geldin, mutlu evliliğini bozdun
Senin dükün var diye kıskandı da neler ettti.vah vaaahhh

Absolutun fotosuna yetistim, bügün iyi basladi. Baaaak gördünmü NeverOne NeverOne :KK73:

Ve o nasil vücüd Absolut, artik 0yag Absolut derim sana :KK70:
Ya yok tayt mucizesi. Bildiğin bacaklarım bıngıllaştı. Küçük bir göbek yaptım. Bende karın kası sıfırdır çünkü ağlayarak yaparım abs hareketlerini o yüzden genelde yapmam 😄
Bu kilo almış halin mi :63:
Ben de kesin aldım ama tartılmaya korkuyorum. Ve hala "bugün hangi tatlıyı yapsam" derdindeyim :bicak:
51 kilo olmuşum diyeyim sen anla kaçtım 😬
Aman ye gitsin. Canımdan kıymetli mi. Sadece yapabiliyorsan daha sağlıklı alternatiflerini ye. Bende şeker çok dengesizlik yapıyor modumu birden yükseltip düşüyor diye yememeye çalışıyorum tatlı falan. Onun yerine doğal tatlı içeren şeyler yiyorum 😬

Yeni albümlerinden çok sağlam olanlar var. Glory albümünde hiç çıkmadığı notalara kadar çıktığı şarkıları var. Baya baktım da cidden kadın ses olarak asla yerinde saymıyor, geliştiriyor paso.
Hit me baby one more time :D
Şaka bir yana gerçekten ben o ilk dönem şarkılarını daha çok seviyorum, daha alışığım ondan sanırım.

Evdeki olgun avokado miktarına göre alırlardı gruba.
Ve ben yine dışarıda kalırdım :KK43: Yanımda sen... elinde salçalı ekmek :KK70:
Yabanelma Yabanelma da bizden. Üçümüz takılırdık artık.

Resmen lyanna nin oyununa geldin, mutlu evliliğini bozdun
Senin dükün var diye kıskandı da neler ettti.vah vaaahhh
Evliliğimiz, evlendiğimiz gün bozuldu bizim, tüm ayarlarını kurcaladık bozduk. :KK53:
Gördün mü turuncu, üstüme yıkmaya çalıştınız ama olmadı :D

Hemen sana devredeyim
Bana da mun den kaldı zaten 🤣 açtı konuyu gitti.
Bir görse buralar ne halde, topumuzu kapatır 🤣

Büyük güç büyük sorumluluk getirir. Bu yüce imparatorluğu sen yönetmiyor musun?
Durdurdun mu bizi? "Bunlar nasıl konuşmalar böyle" diye utandırdın mı?
Yuuoo, gazladıkça gazladın :(
Küçük @Vander ağlarken neredeydin?
Az önce ifşa olduk zaten haberin var mı? Yok.
Nerede bu turunpijama, nerede bu muskat sorarım sana!!1!11

Büyük güç büyük sorumluluk getirir. Bu yüce imparatorluğu sen yönetmiyor musun?
Durdurdun mu bizi? "Bunlar nasıl konuşmalar böyle" diye utandırdın mı?
Yuuoo, gazladıkça gazladın :KK43:
Küçük @Vander ağlarken neredeydin?
Az önce ifşa olduk zaten haberin var mı? Yok.
Nerede bu turunpijama, nerede bu muskat sorarım sana!!1!11
Ne olduk ne olduk ne zaman olduk
Ya ben de kalp var he ben ağlarken kimse yoktu
Ben küçüğüm aklımı çeldiniz

Back