- 20 Mart 2008
- 141.603
- 213.131
- 1.423
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görmediğin şey sanki
Ne bileyim bunlar daha iyi koruyor diyorlar. Bazısı korumuyor diyorlar. Yüzüne bandana bağlayıp çıkan var. Neye inanacağımızı şaşırdım. En azından burun kısmını boş bırakmadan kapatıyor diye güvendim ben
En iyisi medikal maske.Görmediğin şey sanki
Ne bileyim bunlar daha iyi koruyor diyorlar. Bazısı korumuyor diyorlar. Yüzüne bandana bağlayıp çıkan var. Neye inanacağımızı şaşırdım. En azından burun kısmını boş bırakmadan kapatıyor diye güvendim ben
Ay kaale bile alma kompleksi olmasa bu kadar savunmaya geçmezdiNe içtin bacım sen, bu kafaya tek maddeyle de ulaşılmaz.
Kombin tarifini yaz da biz de alalım, malum can sıkıntısı.
He bu arada güzel, yüksek vs olduğumuzu söylediğimizi hiç zannetmiyorum ama sizin bayağı bir sıkıntılarınız var herhalde.
Uçuyoruz ne güzel kamikaze...
Olsun en azindan eksik kalmadim kaçırarak vanderle arya icimde kanayan birer yaraGörmediğin şey sanki
Bende onlardan kullanıyordum. Bunlar yeni geldi. Denemek istedim. En iyisi ikisini birden takmak galibaEn iyisi medikal maske.
Medikal maskenin içine tek kat havlu peçete de koyuyorum ben, kullan at olduğu için daha güvenli geliyor bana.
kim olduğunu bile bilmiyoruz ki, deli dürtmüş zaar.Ay kaale bile alma kompleksi olmasa bu kadar savunmaya geçmezdi
13 martta gelmişim izolasyon bölgeme. 5 kilo aldım bu süreçte
JahshsjBende onlardan kullanıyordum. Bunlar yeni geldi. Denemek istedim. En iyisi ikisini birden takmak galiba
Bim maskesi gibi, Le MaskeJahshsj
Doğum kontrol yöntemleri gibi korona kontrol yöntemi çift dikiş iyidir sloganları başlayacak
Her enfeksiyon halinde vücut ateş yapmıyor, bu senenin başlarında akut tonsillit oldum (Bademcik iltihabı), ateşim oynamadı ama herhalde gırtlak kanseri filan oldum ben dedim öyle bir yapışma diken hissi, her yerim yorgun yılgın. Doktora gittik enfeksiyon vücuda dağılmak üzereydi. Geciktirme canım benim. Vücut ateş yapmayabilir.Haklısınız, normal şartlar altında çoktan gitmiştim doktora. Corona muhabbeti sağlıklı düşünmemi engelliyor sanırım.
Özel hastanelerin eve doktor olayını bilmiyordum filmdelisi . Buna hemen bakacağım. Enfeksiyonda ateş olmaz mı? Benim ateş 37 filan. Ya çocuklar sebebiyle endişeliyim. Eşim arabayla götürürüm seni dedi. Sonuçta taksi de risk. Ay ama hastane de risk. Yani ölümcül değildir herhalde, dayanabilirim psikolojisine girdim. Sabahları biraz iyi oluyorum, geçti diyorum. Ama akşamları cidden kötü durumdayım. Galiba bunun için de doktora gitmem lazım ya. Of, tam da zamanı cidden ya.
Daha önce 2 kere mastit oldum, ateşim 39-40 oluyordu. Bunda ateşte yok ama göğsüm feci sancıyor. Enfeksiyon diye biz de düşündük ama yine ateş olmaması tuhaf. Ateşim olmayınca da doktorları boşuna mı oyalarım diye düşündüm bir yandan.
Sen sus ben seni kacirdimAbsolutun fotosuna yetistim, bügün iyi basladi. Baaaak gördünmü NeverOne
Ve o nasil vücüd Absolut, artik 0yag Absolut derim sana
13 martta gelmişim izolasyon bölgeme. 5 kilo aldım bu süreçte
Bu kilo sinirina gore sen ben gangsta kaldik baslikta ahahs65 70 kilo altı güzide topic üyeleri, lütfen başka mecralara!
Katliam çıkacak yakında biz gitgide şişerken sizin kemiklerinizi pirzola kıvamında görmemiz muhtemeldir.
65 70 kilo altı güzide topic üyeleri, lütfen başka mecralara!
Katliam çıkacak yakında biz gitgide şişerken sizin kemiklerinizi pirzola kıvamında görmemiz muhtemeldir.
NabshsjsjsjBu kilo sinirina gore sen ben gangsta kaldik baslikta ahahs
Olur olur güzel hatrınız için sınırı 60 a çekeyim61 olurmu