- 18 Ekim 2018
- 7.901
- 32.722
- 548
Bilemiyorum etrafımda çok fazla pilot, doktor var. Onlar bile geçim derdine düşebiliyor yani. O yüzden dedimŞundan banlanmam inş.
Iki kisi 3000 tl ile gecinebilir mi?
Konunun suyu kaynamış, içerikle dalga geçenler, yorumlarla dalga geçenler, o da yetmezmiş gibi üniversite, yabancı dil, meslek yarışı yapılmış. Farkında mısınız bilmem, sizlerin küçümsediği üniversitelerin küçümsediğiniz bölümlerine gidebilmek için anne babasından dayak yemeye razı kızlar var...www.kadinlarkulubu.com
Yani ama haklıyım.
Yoo gayet avam halk eğlencesiSurvivor mı izliyosunO da elit eğlencesi diyolar doğru mu?
Yani bir süre yapmadan ödül alırım ama öyle 2 yıl falansa değmez ömrümü heba ettiğime.Onu bilsemadada herhalde çok canlarını sıkıyorlar ki tek aktiviteleri seks olsun ödülü alamasınlar
Bilerek yazmıs yaDayanamadım ya inş. banlanmam. Biri 55 binle geçinme derdine düşmüş de.
2 yıl dayanamam diyip düşünsene 2 yıl hiç denk gelmiyormuşYani bir süre yapmadan ödül alırım ama öyle 2 yıl falansa değmez ömrümü heba ettiğime.
Bir de seksten kasıt ne, önsebişme elleşme fingirdeşme varsa bir daha düşünebiirim
Bilerek yazmıs ya
Böyle boş şeylerde tatmin arayacak kadar tatminsiz bir insan olacaksam neyleyim ben parayıYani, insan gider öyle bir konuya neden bunu yazar işte, değişik bir tatmin olma biçimi olsa gerek.
1 yıl belki daha uzun süre ara verdiğim olmuştur2 yıl dayanamam diyip düşünsene 2 yıl hiç denk gelmiyormuşay tövbee
Yazıp yazmama arasında kararsız kaldım bende. Çünkü insanların gelir düzeyi yükseldikçe masrafları da artıyor. Geçinebilir miyiz diye düşünmek çok safça olur belki ama zorlanacakları anlar da olabilir
Ayda 55 bin lira gelirim olsa nickimi bile öyle yaparım sen ne diyorsunYani, insan gider öyle bir konuya neden bunu yazar işte, değişik bir tatmin olma biçimi olsa gerek.
Böyle boş şeylerde tatmin arayacak kadar tatminsiz bir insan olacaksam neyleyim ben parayı
Jdjdjd yahu aylık 10 bin geliri olan yazsa anlıcamBilemiyorum etrafımda çok fazla pilot, doktor var. Onlar bile geçim derdine düşebiliyor yani. O yüzden dedim
Ayda 55 bin lira gelirim olsa nickimi bile öyle yaparım sen ne diyorsun
Yok öyle yapmazın 55bindolargelirimvar yapsın da çatlasınlarrr hahah"55bingelirimvar" yapsana nickiniahahaha çok güzel troll nicki kız.
Yani, insan gider öyle bir konuya neden bunu yazar işte, değişik bir tatmin olma biçimi olsa gerek.
Yoo havadan geliyor. Biri pilot biri hostes, kelimenin tam anlamıyla "havadan" geliyor ahsfhEmek edilen her işe saygım var para elbette havadan gelmiyo
Yok öyle yapmazın 55bindolargelirimvar yapsın da çatlasınlarrr hahah
Artık çıta yükseldi
Yanına bir de kocamkölemi de eklersen olurYatimkatımbankadamilyondolarım alınabiliyor mu acaba bu nick?
Ilk sayfadada biri "biz 4-6bin arasi kazaniyoruz" diye yazmisti. Sanki kadin onu soruyor. Bdv'de çok görülür bu, soruyu cevaplamama. Hatta soruyu hava atmak için kullanmak. Biri esinden isyan etsin, baska biri hemen damlar "benim esim evi isi yapar, yemek yapar, parmak ile gösterilen çiftiz" diye.
Online ego tatmininden baska birsey degil iste.
Benim o kadar uzun aram olmadı hiç1 yıl belki daha uzun süre ara verdiğim olmuştur
Sırf seks yapayım diye öylesine random biriyle yapmak benlik değil. Evet sevgilim olması, aşık olmam falan şart değil ama seks olsun da bir şekilde diye de şaapmıyorumO yüzden reklam arası dönemim olmadı değil
Yorum yazan kişiyi tanımıyorum ama thyden çok para kazandıran havayolları var. Belki onlardandırBu ara kazancaklari 0 ama, zira uçaklar gitmiiiiyyyy
KI ban sorsan o rakamlar dogru degil. Kabin memuru niye nasil 15bin alsin? Ki o endüstride maaslar artik düstü.
Hava atmaktan baska birsey degil bence.
Şeyde katılıyorum konusu açılmış olsa söylese tamam veya miktar vermeden de söyleyebilirdi. Böyle yapınca kendince tatmin olmaya çalışmış gibi olmuş. Ama büyük paralar büyük giderler demek. Ben çok para kazansam 2500 tl kiralık evde oturmam 10 bin tl kiralık evde yaşardım mesela. Ona göre de giderim olurduKuzum sonradan görme deniyor ya işte o hesap biraz sanki.
"55bingelirimvar" yapsana nickiniahahaha çok güzel troll nicki kız.
55 bin tl gelirim olsun söz yapıcam.Yok öyle yapmazın 55bindolargelirimvar yapsın da çatlasınlarrr hahah
Artık çıta yükseldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?