• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Şeyde katılıyorum konusu açılmış olsa söylese tamam veya miktar vermeden de söyleyebilirdi. Böyle yapınca kendince tatmin olmaya çalışmış gibi olmuş. Ama büyük paralar büyük giderler demek. Ben çok para kazansam 2500 tl kiralık evde oturmam 10 bin tl kiralık evde yaşardım mesela. Ona göre de giderim olurdu
Valla o zaman geçinememeyi hak edersin :D
Gelirin belliyse giderini ona göre hesaplarsın. 10bin tl kira verip geçim derdine düşüyorsan 7.500tllik eve geçersin.

Gelir arttıkça gider de artıyor evet ama 55 bin tl geliri olan insan geçim hesabı yapıyorsa para hesabı bilmiyor demektir.

Valla o zaman geçinememeyi hak edersin :KK70:
Gelirin belliyse giderini ona göre hesaplarsın. 10bin tl kira verip geçim derdine düşüyorsan 7.500tllik eve geçersin.

Gelir arttıkça gider de artıyor evet ama 55 bin tl geliri olan insan geçim hesabı yapıyorsa para hesabı bilmiyor demektir.
Yorumu yazanın eski konularına baktımda Yokuspokus Yokuspokus ın dediği gibi muhtemelen sonradan gurme.
Böyle bir ortama yeni girmiş nasıl harcayacağını bilmiyor olabilir veya geçmişten olan geçim sıkıntısından hala kısma derdinde olabilir

Yorumu yazanın eski konularına baktımda Yokuspokus Yokuspokus ın dediği gibi muhtemelen sonradan gurme.
Böyle bir ortama yeni girmiş nasıl harcayacağını bilmiyor olabilir veya geçmişten olan geçim sıkıntısından hala kısma derdinde olabilir
Yanı bak şey konusunda haklısın gelire göre gider konusunda
Ama 3 bin tllik konuda 55 bini söylemezsin
Ya da biz iyi kazanmamıza rağmen düşünüyoruz nasıl geçinecez dersin

Yanı bak şey konusunda haklısın gelire göre gider konusunda
Ama 3 bin tllik konuda 55 bini söylemezsin
Ya da biz iyi kazanmamıza rağmen düşünüyoruz nasıl geçinecez dersin
Ona bir şey demiyorum zaten. Ego tatmini yapmak istemiş. Ateşe
atmış kız kendini resmen 😄😄

Back