- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.558
- 598
Yanına bir de kocamkölemi de eklersen olur
ÜçyüzotuçbindolargelırımalayınagiderimAylikaltmişikibindölargelirliyim bu nick de güzel.
Valla o zaman geçinememeyi hak edersinŞeyde katılıyorum konusu açılmış olsa söylese tamam veya miktar vermeden de söyleyebilirdi. Böyle yapınca kendince tatmin olmaya çalışmış gibi olmuş. Ama büyük paralar büyük giderler demek. Ben çok para kazansam 2500 tl kiralık evde oturmam 10 bin tl kiralık evde yaşardım mesela. Ona göre de giderim olurdu
Üçyüzotuçbindolargelırımalayınagiderim
Bak 333 mesaj var
Yorumu yazanın eski konularına baktımdaValla o zaman geçinememeyi hak edersin
Gelirin belliyse giderini ona göre hesaplarsın. 10bin tl kira verip geçim derdine düşüyorsan 7.500tllik eve geçersin.
Gelir arttıkça gider de artıyor evet ama 55 bin tl geliri olan insan geçim hesabı yapıyorsa para hesabı bilmiyor demektir.
Yanı bak şey konusunda haklısın gelire göre gider konusundaYorumu yazanın eski konularına baktımdaYokuspokus ın dediği gibi muhtemelen sonradan gurme.
Böyle bir ortama yeni girmiş nasıl harcayacağını bilmiyor olabilir veya geçmişten olan geçim sıkıntısından hala kısma derdinde olabilir
Kız bu nicke karşılık ben debenimkialtından bu nasıl?
Ona bir şey demiyorum zaten. Ego tatmini yapmak istemiş. AteşeYanı bak şey konusunda haklısın gelire göre gider konusunda
Ama 3 bin tllik konuda 55 bini söylemezsin
Ya da biz iyi kazanmamıza rağmen düşünüyoruz nasıl geçinecez dersin
Dükümekadar hahah deseydin bak iki yere de vurgu yapıyorum hem zenginim hem fkdkdk düküm varabilenziklerimdirsegmekadar
Onyedisantimlik yap senKız bu nicke karşılık ben de
Benimkitamsanagöre yapıcam hahhaah
Dükümekadar hahah deseydin bak iki yere de vurgu yapıyorum hem zenginim hem fkdkdk düküm vara
Yok vallaha ben zenginsem 17 cm e sahip olması gereken başkasıOnyedisantimlik yap sen
Evlendikten sonra dabülbülümaltınkafeste
Ah ah yine de vatanım diyor(anlayan anladı)bülbülümaltınkafeste
Evlendikten sonra da
artıkbülbülötmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?