- 18 Ekim 2018
- 7.901
- 32.722
- 548
Neyse ispanyol bir bahçıvan tutarlarsa o evlilik yürürkuşöldübeybiamagelirim70bindölar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyse ispanyol bir bahçıvan tutarlarsa o evlilik yürürkuşöldübeybiamagelirim70bindölar
Neyse ispanyol bir bahçıvan tutarlarsa o evlilik yürür
Konu karışacak gibi ama konuda nasıl terbiyeli bir yorum yapmısım
Gizli bir terbiyesızım halbuki
Aklıma gelmişken sorayım A Arya_Stark01 This is Us ı izledin mi?
Varsa hahah bunun daha yeni modeli bana da yollaEki Görüntüle 2622891
Şöyle bir model çim biçici arıyorum
Bende çocukların salaklıklarından bırakmıştım ama tekrar izleyeceğimEvet izledim. Ilk sezonunu çok begenmistim. Herkes gibi bende agladim.
Ancak 2ci sezonundan sonra bakmadim. Abartmaya basladilar. Adami fazla kutsallastirdilar. Bir olayin ekmegini çok fazla yemeye basladilar.
Ben drami severim fakat biraz mantikta olmali. Artik çok cringe olmaya baslamisti.
Bende çocukların salaklıklarından bırakmıştım ama tekrar izleyeceğim
çünkü Miloya gençliğimden beri aşığım
Benimkinin de saçlarını öyle uzatıyorduk
Jess benim ilk kalp kırıklığımGilmore girls fanisin demi? Jesse'den sonra diger erkekleri hiç sevemedim bende.
Ki milo için bile bakmiyorsun sen kiz, exin için bakiyorsun. Bakmada diyemiyorum iste, ruhuna ne iyi geliyorsa onu yap.
Ama şimdi de meraklandırdımnnNeverOne geçmiş konularına bakın bir şeyi şıp diye görüp heee diyebilirsiniz.
Ben burada yazmak istemedim aleni dedikodu yapmayayım diye
Azıcık staklaAma şimdi de meraklandırdımnn
Ne aylık 100 bin mi kazanıyor hahhaa
17 mi... vizyonsuz kadınOnyedisantimlik yap sen
Ülkelere göre boy yazdık afrikalı ölçüsü girdim. Daha ne yapayım aç kadın17 mi... vizyonsuz kadın
Atladığım bir yer yoksa sevgilisiyle aralarında çok yaş farkı var diyeyim. Gerisi için bir şey yazamam. Kafamdaki tahmini yazarsam suçlama olabilir. Bak işte konusuna timeline a falanÜşendim hahaha absolutt