Coronasavar

Netflixte şöyle bir öneri geldi ramazan öncesi başlasam mı
100.000$ ödül için seksi bırakır mıydınız?

aha çıkartın fotoları 3nity gitti.
O değil de Lyanna Mormont nerde?
Sörvayvır izliyorum ahfah Yasin diye bir gereksiz, Barış denen başka bir gereksiz tarafından yumruklanacak birazdan ahfha

Ne kadar süre için?

Ödülü kazanana kadar evet hahah sonrasında nasılsa kendime bir dük bulurum heemi de yurtdışları tatıllerınde

After Life ın yeni sezonu gelsin artık çok ihtiyacım var cuma çıkacakmış. Bugün cuma değil mi ya

1 ay bırakabıldıgımı bılıyoruz karantina sağolsun ama düz duvara tırmanıyorum
Onda kısıtlama var mı?

diğer yarışmacılara flörtöz hareketler sergıleyebılıyormuyuz elleşiriz dkddkd seks olMaz

İzlemeye çekindim izleme geçmişim gözüküyor diye

After Life ın yeni sezonu gelsin artık çok ihtiyacım var cuma çıkacakmış. Bugün cuma değil mi ya

Bende bekliyoooruum! 1inci sezonuna bayildim. Esim ile beraber izlemek istedim. Ancak adam duygusuz oldugu için tabiki anlamadi. Bakamadim onun ile yani. Oysa ask ve sevgiye bu dizi melodramatik bir ask mektubu.

Ben seye bakiyorum simdi insecure. Siyah oyunculari seviyorsun ve o kültüre biraz asina isen, harika bir dizi! Daha demin en saçma sapan seks sahnesini gördüm. Erkek o kadar becereksiz kii, hayli bir güldüm. Biraz ask/hayat kosturmacisi hepsi felan üzerine.

Netflixte yok simdi ama sana link yollayabilirim

Olabilir. Netflixi bırakırsam başka şeyler izlemem gerekebilir.

After life da mezarlık sahnesinde içim parçalanıyordu benim. Kadın "I'd rather live missing him than for him to live missing me. That's how I much love him"
sapık gibi ezberledim çünkü çok dokunmuştu bana.
Belli bir süre sevdiklerimi özellikle de erkek arkadaşımı kaybetme korkusu olmuştu bende yalnız yaşamaya başlayınca. Hep bu sözü açıp açıp bakıyordum

Banada Ricky'nin o videolari izledigi anlari, evin daginikligi ve ona ragmen köpegine gösterdigi sevgi koymustu. Cok, çok güzel bir dizi. Ricky Gervais'in komedisinide hep begeniyordum zaten. Ama bu dizi çok ayri güzel olmus. Esini ne kadar çok sevdigi ortada.

Ya simdi bende burda aglayacam! Iyi mi yaptin simdi ha?

Beraber ağlayalım

Dayanamadım ya inş. banlanmam. Biri 55 binle geçinme derdine düşmüş de.
Yazıp yazmama arasında kararsız kaldım bende. Çünkü insanların gelir düzeyi yükseldikçe masrafları da artıyor. Geçinebilir miyiz diye düşünmek çok safça olur belki ama zorlanacakları anlar da olabilir

Şundan banlanmam inş.

Yani ama haklıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…