Netflixte şöyle bir öneri geldi ramazan öncesi başlasam mı
100.000$ ödül için seksi bırakır mıydınız?Too Hot to Handle | Netflix Resmi Sitesi
Gösterişli bekâr gençler cennetin kıyılarında buluşup kaynaşıyor. Ama küçük bir sorun var. Cazip büyük ödülü kazanmak için seksi bırakmaları gerekiyor.www.netflix.com
Bazı bi kere o baze değil hıııhhhBaze kendini bilmezler, kurali bozdular bile!!!
Bazı bi kere o baze değil hıııhhh
Sen benim olup olmadığımı göremezsin ama ben seni görebilirim. Bundan sonra hep sen yokken paylaşıcam
Sörvayvır izliyorum ahfah Yasin diye bir gereksiz, Barış denen başka bir gereksiz tarafından yumruklanacak birazdan ahfha
Ne kadar süre için?Netflixte şöyle bir öneri geldi ramazan öncesi başlasam mı
100.000$ ödül için seksi bırakır mıydınız?Too Hot to Handle | Netflix Resmi Sitesi
Gösterişli bekâr gençler cennetin kıyılarında buluşup kaynaşıyor. Ama küçük bir sorun var. Cazip büyük ödülü kazanmak için seksi bırakmaları gerekiyor.www.netflix.com
Ödülü kazanana kadar evet hahah sonrasında nasılsa kendime bir dük bulurum heemi de yurtdışları tatıllerındeNetflixte şöyle bir öneri geldi ramazan öncesi başlasam mı
Survivor mı izliyosunSörvayvır izliyorum ahfah Yasin diye bir gereksiz, Barış denen başka bir gereksiz tarafından yumruklanacak birazdan ahfha
Ne kadar süre için?
Onu bilsemNe kadar süre için?
İzlemeye çekindim izleme geçmişim gözüküyor diye1 ay bırakabıldıgımı bılıyoruz karantina sağolsun ama düz duvara tırmanıyorum
Onda kısıtlama var mı?
diğer yarışmacılara flörtöz hareketler sergıleyebılıyormuyuz elleşiriz dkddkd seks olMaz
After Life ın yeni sezonu gelsin artık çok ihtiyacım varcuma çıkacakmış. Bugün cuma değil mi ya
Olabilir. Netflixi bırakırsam başka şeyler izlemem gerekebilir.Bende bekliyoooruum! 1inci sezonuna bayildim. Esim ile beraber izlemek istedim. Ancak adam duygusuz oldugu için tabiki anlamadi. Bakamadim onun ile yani. Oysa ask ve sevgiye bu dizi melodramatik bir ask mektubu.
Ben seye bakiyorum simdi insecure. Siyah oyunculari seviyorsun ve o kültüre biraz asina isen, harika bir dizi! Daha demin en saçma sapan seks sahnesini gördüm. Erkek o kadar becereksiz kii, hayli bir güldüm. Biraz ask/hayat kosturmacisi hepsi felan üzerine.
Netflixte yok simdi ama sana link yollayabilirim
Olabilir. Netflixi bırakırsam başka şeyler izlemem gerekebilir.
After life da mezarlık sahnesinde içim parçalanıyordu benim. Kadın "I'd rather live missing him than for him to live missing me. That's how I much love him"
sapık gibi ezberledim çünkü çok dokunmuştu bana.
Belli bir süre sevdiklerimi özellikle de erkek arkadaşımı kaybetme korkusu olmuştu bende yalnız yaşamaya başlayınca. Hep bu sözü açıp açıp bakıyordum
Beraber ağlayalımBanada Ricky'nin o videolari izledigi anlari, evin daginikligi ve ona ragmen köpegine gösterdigi sevgi koymustu. Cok, çok güzel bir dizi. Ricky Gervais'in komedisinide hep begeniyordum zaten. Ama bu dizi çok ayri güzel olmus. Esini ne kadar çok sevdigi ortada.
Ya simdi bende burda aglayacam! Iyi mi yaptin simdi ha?
Yazıp yazmama arasında kararsız kaldım bende. Çünkü insanların gelir düzeyi yükseldikçe masrafları da artıyor. Geçinebilir miyiz diye düşünmek çok safça olur belki ama zorlanacakları anlar da olabilirDayanamadım ya inş. banlanmam. Biri 55 binle geçinme derdine düşmüş de.
Yazıp yazmama arasında kararsız kaldım bende. Çünkü insanların gelir düzeyi yükseldikçe masrafları da artıyor. Geçinebilir miyiz diye düşünmek çok safça olur belki ama zorlanacakları anlar da olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?