• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Şundan banlanmam inş.

Yani ama haklıyım.
Bilemiyorum etrafımda çok fazla pilot, doktor var. Onlar bile geçim derdine düşebiliyor yani. O yüzden dedim 😅

Survivor mı izliyosun :110: O da elit eğlencesi diyolar doğru mu?:110:
Yoo gayet avam halk eğlencesi :D

Onu bilsem 😄😄 adada herhalde çok canlarını sıkıyorlar ki tek aktiviteleri seks olsun ödülü alamasınlar
Yani bir süre yapmadan ödül alırım ama öyle 2 yıl falansa değmez ömrümü heba ettiğime.
Bir de seksten kasıt ne, önsebişme elleşme fingirdeşme varsa bir daha düşünebiirim :D

2 yıl dayanamam diyip düşünsene 2 yıl hiç denk gelmiyormuş 😅 ay tövbee
1 yıl belki daha uzun süre ara verdiğim olmuştur :D
Sırf seks yapayım diye öylesine random biriyle yapmak benlik değil. Evet sevgilim olması, aşık olmam falan şart değil ama seks olsun da bir şekilde diye de şaapmıyorum :D O yüzden reklam arası dönemim olmadı değil :D

Yazıp yazmama arasında kararsız kaldım bende. Çünkü insanların gelir düzeyi yükseldikçe masrafları da artıyor. Geçinebilir miyiz diye düşünmek çok safça olur belki ama zorlanacakları anlar da olabilir 😅

Bu ara kazancaklari 0 ama, zira uçaklar gitmiiiiyyyy :KK70:

KI ban sorsan o rakamlar dogru degil. Kabin memuru niye nasil 15bin alsin? Ki o endüstride maaslar artik düstü.

Hava atmaktan baska birsey degil bence.

Böyle
Bilemiyorum etrafımda çok fazla pilot, doktor var. Onlar bile geçim derdine düşebiliyor yani. O yüzden dedim 😅
Jdjdjd yahu aylık 10 bin geliri olan yazsa anlıcam
Ama 55 bini anlamıyorum
Yok bir de şans falan yazmış
Emek edilen her işe saygım var para elbette havadan gelmiyo

ama akıl fikir sahıbı olan herkes tatmın olmak için yazdıgını dusunur

Yani, insan gider öyle bir konuya neden bunu yazar işte, değişik bir tatmin olma biçimi olsa gerek.

Ilk sayfadada biri "biz 4-6bin arasi kazaniyoruz" diye yazmisti. Sanki kadin onu soruyor. Bdv'de çok görülür bu, soruyu cevaplamama. Hatta soruyu hava atmak için kullanmak. Biri esinden isyan etsin, baska biri hemen damlar "benim esim evi isi yapar, yemek yapar, parmak ile gösterilen çiftiz" diye.

Online ego tatmininden baska birsey degil iste.

Ilk sayfadada biri "biz 4-6bin arasi kazaniyoruz" diye yazmisti. Sanki kadin onu soruyor. Bdv'de çok görülür bu, soruyu cevaplamama. Hatta soruyu hava atmak için kullanmak. Biri esinden isyan etsin, baska biri hemen damlar "benim esim evi isi yapar, yemek yapar, parmak ile gösterilen çiftiz" diye.

Online ego tatmininden baska birsey degil iste.

Hayır denk gelir kendinden örnek vermek için yazarsın yani ben onları da anlıyorum ama "55 binle nasıl geçiniriz :KK17:" de yazma yani işte. :D

1 yıl belki daha uzun süre ara verdiğim olmuştur :KK70:
Sırf seks yapayım diye öylesine random biriyle yapmak benlik değil. Evet sevgilim olması, aşık olmam falan şart değil ama seks olsun da bir şekilde diye de şaapmıyorum :KK70: O yüzden reklam arası dönemim olmadı değil :KK70:
Benim o kadar uzun aram olmadı hiç😬
Ben elenirdim
Bu ara kazancaklari 0 ama, zira uçaklar gitmiiiiyyyy :KK70:

KI ban sorsan o rakamlar dogru degil. Kabin memuru niye nasil 15bin alsin? Ki o endüstride maaslar artik düstü.

Hava atmaktan baska birsey degil bence.
Yorum yazan kişiyi tanımıyorum ama thyden çok para kazandıran havayolları var. Belki onlardandır
Kuzum sonradan görme deniyor ya işte o hesap biraz sanki.
Şeyde katılıyorum konusu açılmış olsa söylese tamam veya miktar vermeden de söyleyebilirdi. Böyle yapınca kendince tatmin olmaya çalışmış gibi olmuş. Ama büyük paralar büyük giderler demek. Ben çok para kazansam 2500 tl kiralık evde oturmam 10 bin tl kiralık evde yaşardım mesela. Ona göre de giderim olurdu

Back