- 2 Kasım 2013
- 7.797
- 37.043
- 748
Geçmiş olsun bacım. Ben vallaha abdestimi aldım. Topikten kovdular boy abdesti al git bereketini kaçırdın buraların dediler, gittim iki tas su dökündüm yıkandım. Benden değildir o gari bilemem. Artık bilemiycim3nity mıdır, Idrakyollariiltihabi mıdır, Loreth midir, Lyanna Mormont mudur, Yabanelma mıdır bilemem. En son Yabanelma geldi bereket gitmiş tüh gördün mü bilemem gari, kim kenafir ama ben temizlendim tövbemi ettim abdestimi aldım oturdum.
Zalımsın.Benden yemekli bir cevap, türlüm pişiyor tava böreğimi çevirdim, altı kızaracak.
Eki Görüntüle 2609801
Şimdi kahve molası
Ama kahvem bayağı bir 300cc lik su bardağında
Google earth düşünmez misinBu da var
Kendilerine sponsor bulup gezenlere gıcığım.
Ama özenmiyorum. Nefret ediyorum.
2 yıldır ispanya icin para, zamam, cocuk durumu kolluyorum
Sonuç, corona dan kırılıyorlar.
Geçmiş olsun bacım. Ben vallaha abdestimi aldım. Topikten kovdular boy abdesti al git bereketini kaçırdın buraların dediler, gittim iki tas su dökündüm yıkandım. Benden değildir o gari bilemem. Artık bilemiycim3nity mıdır, Idrakyollariiltihabi mıdır, Loreth midir, Lyanna Mormont mudur, Yabanelma mıdır bilemem. En son Yabanelma geldi bereket gitmiş tüh gördün mü bilemem gari, kim kenafir ama ben temizlendim tövbemi ettim abdestimi aldım oturdum.
En son geldim diye konu üzerime kalakacak neredeyse, üstüme iyilik sağlık, Allah kuru iftiradan saklasınGeçmiş olsun bacım. Ben vallaha abdestimi aldım. Topikten kovdular boy abdesti al git bereketini kaçırdın buraların dediler, gittim iki tas su dökündüm yıkandım. Benden değildir o gari bilemem. Artık bilemiycim3nity mıdır, Idrakyollariiltihabi mıdır, Loreth midir, Lyanna Mormont mudur, Yabanelma mıdır bilemem. En son Yabanelma geldi bereket gitmiş tüh gördün mü bilemem gari, kim kenafir ama ben temizlendim tövbemi ettim abdestimi aldım oturdum.
SlsjdjskskZalımsın.
O nasil menü.
Bizde fix.
Çorbalar,
Yayla ve tarhana
Ana yemek
Özbek pilavı yada peynirli makarna
Arada insafa gelip kereviz falan yapıyorum
Düşün çocuklarım yokluktan kereviz yiyor.
Ahsjskkdk
Ayy tamam canım senden şüphelenmemiştim zaten.Lyanna Mormont olabilir, scrubs giymiş doktor getirmedim diye bana beddua etmiş olabilir.
Tam zamanını bulmuş ha. Neyse bari en azından maskeli gelecek bilinçteymiş.Ay yok kızlar, bulaşık makinem bozuldu şansa kaç gündür evde borular patlıyor makineler bozuluyor biri beddua mı etti bana nedir. Hanginiz etti itiraf edin kızmıycamServis çağırdım, adam maskeli gelmesine rağmen 2 metre ötesinde durdum inşallah bişey olmaz puff.
Bende abdest alacak durum olmuyor annem, gerek kalmıyorGeçmiş olsun bacım. Ben vallaha abdestimi aldım. Topikten kovdular boy abdesti al git bereketini kaçırdın buraların dediler, gittim iki tas su dökündüm yıkandım. Benden değildir o gari bilemem. Artık bilemiycim3nity mıdır, Idrakyollariiltihabi mıdır, Loreth midir, Lyanna Mormont mudur, Yabanelma mıdır bilemem. En son Yabanelma geldi bereket gitmiş tüh gördün mü bilemem gari, kim kenafir ama ben temizlendim tövbemi ettim abdestimi aldım oturdum.
Aaa üstüme iyilik sağlık, niye edeyim ayol.Ayy tamam canım senden şüphelenmemiştim zaten.Lyanna Mormont olabilir, scrubs giymiş doktor getirmedim diye bana beddua etmiş olabilir.
Tam zamanını bulmuş ha. Neyse bari en azından maskeli gelecek bilinçteymiş.
Bende abdest alacak durum olmuyor annem, gerek kalmıyor
Aaa üstüme iyilik sağlık, niye edeyim ayol.
Ya da artık bir gece önceden rüyasında yeşil önlüklü birileri.. Bilemem. Kertenkele yumurtadan çıkıyor gördüm filan dedi ama ne malum ejderyaynan sebişmediği ve ejderyanın yeşil önlük giymediği?Lyanna Mormont açıklama bekliyoruz, o kertenkele yımırtaları senin totondan çıkmadıysa kimden çıktı ha?
Olm bi kere yumurta benden çıksa niye totomdan çıksın, yumurtalıklarım totoma mı bağlı benim.Ya da artık bir gece önceden rüyasında yeşil önlüklü birileri.. Bilemem. Kertenkele yumurtadan çıkıyor gördüm filan dedi ama ne malum ejderyaynan sebişmediği ve ejderyanın yeşil önlük giymediği?Lyanna Mormont açıklama bekliyoruz, o kertenkele yımırtaları senin totondan çıkmadıysa kimden çıktı ha?
Yeşil scrubs giymiş ejderya mı uuu beybi...
Olm bi kere yumurta benden çıksa niye totomdan çıksın, yumurtalıklarım totoma mı bağlı benim.
İkincisi kertenkele diyom, koskoca ejderhadan parmak kadar kertenkele mi çıkacak?
Dün rüyamda kimseyle şaapmadım tamam mı
Olm bi kere yumurta benden çıksa niye totomdan çıksın, yumurtalıklarım totoma mı bağlı benim.
İkincisi kertenkele diyom, koskoca ejderhadan parmak kadar kertenkele mi çıkacak?
Dün rüyamda kimseyle şaapmadım tamam mı
Ben beddua etsemGeçmiş olsun bacım. Ben vallaha abdestimi aldım. Topikten kovdular boy abdesti al git bereketini kaçırdın buraların dediler, gittim iki tas su dökündüm yıkandım. Benden değildir o gari bilemem. Artık bilemiycim3nity mıdır, Idrakyollariiltihabi mıdır, Loreth midir, Lyanna Mormont mudur, Yabanelma mıdır bilemem. En son Yabanelma geldi bereket gitmiş tüh gördün mü bilemem gari, kim kenafir ama ben temizlendim tövbemi ettim abdestimi aldım oturdum.
Valla Serdar Ortaç'la evindeki L koltuğa kıvrılıp Cem Yılmaz cdsi izlediğim rüyam bile oldu ama bu kadar fantastiği olmadıTabi, bakkal Rüstem emmi mi olacak, yeşil önlüklü ejderyadan başka kimm ha? Bu kadar doğal ve normal ne olabilir başka? Siz psikologsunuz sayın hanfendim, söyleyin bana.
İşte halden anlayan kadınLyanna Mormont üzerine çok gitmeyin litfen, bu konularda yeterince hassas zati kendisi, yarasına tuz basmayın, rica ediciyim
Hala gülüyorlardıYalnız sizinle en saklı ve kırılgan duygularımı paylaşıyorum, hala gülen emoji atanlar var. Onları not alıyorum.
Yalnız sizinle en saklı ve kırılgan duygularımı paylaşıyorum, hala gülen emoji atanlar var. Onları not alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?