- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
Kuşum kaldı bi sn atacağım çıkarayım.Mesajlarınızı gördüm ayakları da atmışsınız geriye ne kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuşum kaldı bi sn atacağım çıkarayım.Mesajlarınızı gördüm ayakları da atmışsınız geriye ne kaldı
Kuşum kaldı bi sn atacağım çıkarayım.
AhahahsKuşum kaldı bi sn atacağım çıkarayım.
Yerim ya tipe bak.
Yerim ya tipe bak.
Adı neydi?
Sende 2 vardı değil mi?Bu da benim kuşum. Favori mekanı ablasının yatağının altı. Birkaç kere geri çıkamayınca, oh dedim çocuğun sabit durabildiği bir yer var ama üçüncü denemede çıktı zibidi. Lütfen goygoy aralarında biz bu çocukları evde bu kadar süre ne yapacağız, nereye koyacağız biri anlatabilir mi? Şuan güççük uyuyor, taktik geliştirmek için çok zamanım yok.
Eki Görüntüle 2609786
Bu da benim kuşum. Favori mekanı ablasının yatağının altı. Birkaç kere geri çıkamayınca, oh dedim çocuğun sabit durabildiği bir yer var ama üçüncü denemede çıktı zibidi. Lütfen goygoy aralarında biz bu çocukları evde bu kadar süre ne yapacağız, nereye koyacağız biri anlatabilir mi? Şuan güççük uyuyor, taktik geliştirmek için çok zamanım yok.
Eki Görüntüle 2609786
Yerim bu cimcimeyi ama beennBu da benim kuşum. Favori mekanı ablasının yatağının altı. Birkaç kere geri çıkamayınca, oh dedim çocuğun sabit durabildiği bir yer var ama üçüncü denemede çıktı zibidi. Lütfen goygoy aralarında biz bu çocukları evde bu kadar süre ne yapacağız, nereye koyacağız biri anlatabilir mi? Şuan güççük uyuyor, taktik geliştirmek için çok zamanım yok.
Eki Görüntüle 2609786
Bildiğim 2, bilmediklerim olabilir mi şuan onu düşünüyorum.Sende 2 vardı değil mi?
Bilmeden doğurduysan büyük başarıBildiğim 2, bilmediklerim olabilir mi şuan onu düşünüyorum.
Karantina günleri tam zamanı yapacaksan eğer.Yerim bu cimcimeyi ama beenn
Bana ikinciyi yaptıracaksınız ya çocuk fotosu ata ata canım çekiyor ya. Bu gadını da anlayın ama yaağ.
Maşallah kuzuya oy tam cimcime
Ya şu kadar gündür evdeyiz, bir güncük güzel oldu, ben de saldım balkona.Hahahahah gülüşe bak ya
Ben hava güzel olunca seriyorum balkona yollukları orada koşuyor :))
Ya tipleri tatlı, huyları fena. Sen yine huylarını göz önünde bulundur. Şu sevimli surat için değer mi çekilen çile? (sabahları değiyor, saatler ilerledikçe değebilitesi azalıyor)Yerim bu cimcimeyi ama beenn
Bana ikinciyi yaptıracaksınız ya çocuk fotosu ata ata canım çekiyor ya. Bu gadını da anlayın ama yaağ.
Maşallah kuzuya oy tam cimcime
Yorgunluktan şuursuz olduğum dönemler oluyor da, işte diyorum o arada pırtlatıverdiysem bir yere... Dur gidip evi bir baştan sonra arayayım yav, aç kalmasın çocuk,çocuklar...Bilmeden doğurduysan büyük başarı
Ya şu kadar gündür evdeyiz, bir güncük güzel oldu, ben de saldım balkona.
İnsan o pozisyonda nasıl mutlu olabilir, bende gizemini koruyor.
Ya tipleri tatlı, huyları fena. Sen yine huylarını göz önünde bulundur. Şu sevimli surat için değer mi çekilen çile? (sabahları değiyor, saatler ilerledikçe değebilitesi azalıyor)
Yorgunluktan şuursuz olduğum dönemler oluyor da, işte diyorum o arada pırtlatıverdiysem bir yere... Dur gidip evi bir baştan sonra arayayım yav, aç kalmasın çocuk,çocuklar...
Aaaa bilmem mi o koşuşu, kanatlarını kabartmış agresif ispenç tavuğu stili. Onun bir de düşüşü oluyor, o kısım fena. Kollar arkada olunca çat diye ağzı yere çarpıyorlar.Benimki öyle eğilerek koşuyor kollarını da arkaya atıyor. Sonra parmak sallıyor neye kızıyorsa artık. Allahım suratları çok güzel gerçekten
Ya şu kadar gündür evdeyiz, bir güncük güzel oldu, ben de saldım balkona.
İnsan o pozisyonda nasıl mutlu olabilir, bende gizemini koruyor.
Ya tipleri tatlı, huyları fena. Sen yine huylarını göz önünde bulundur. Şu sevimli surat için değer mi çekilen çile? (sabahları değiyor, saatler ilerledikçe değebilitesi azalıyor)
Yorgunluktan şuursuz olduğum dönemler oluyor da, işte diyorum o arada pırtlatıverdiysem bir yere... Dur gidip evi bir baştan sonra arayayım yav, aç kalmasın çocuk,çocuklar...
Fotojenik ve/veya poz verebilen insanlara. Bir insan bu kadar mı poz veremezHellö yine.
Eki Görüntüle 2609790
Şimdi yemek yapmaya gitmeden önce,
Herkes özendiği bir şey yazsın bakim
Ben kahve gurmelerine özeniyorum.
Hmm bu kahvenin içimi yumuşak
Bu sert
Bunun çekirdeği bilmem ne aromalı.
Bu küba dan
Bu jamaika da.
Benim kahve kültürüm,
Sütlü nescafe,
Türk kahvesi