Coronasavar

Ben şu aşırı bilinçli olmazsa ölecek olan annelere özeniyorum. Hani böyle hiç sinirlenmeyen ağlama krizine girmeyeninden. Çocuk bulaşık makinasının içine girmiş mesela hem de içinde bulaşık varken, kadın eğilmiş göz hizasında "bebeğim seni anlıyorum ama sana laflar hazırladım" minvalinde bir konuşma gerçekleştiriyor. Ben benzer durumda "senin o babanı allah bildiği gibi yapsın niye bakmıyor sana yapıştı mı koltuğa poposu!" şeklinde bir çığırma gerçekleştirebiliyorum ancak. Bunu da dağlara taşlara doğru yapıyorum ki çocuk ona kızdığımı düşünmesin. Oofff anne olmak hiç bana göre değilmiş

Bir iki ressam var, adını vermeyeyim özenir oldum. Diyorum adamlar ölmeden meşhur anasını satim... Oysa ressamların gaderidir, ölürler eserleri öyle para eder anlaşılır. Çok özeniyorum. Kursa başladım. Hatta o kadar özendim ki gaza geldim o ressamlardan birine "Rakibimsiniz" diye mesaj attım ahadksldh (Gerçekten yaptım bunu ) ama cevap gelmedi tabi ki. Adam beni pek şeapmadı, sallamadı mı desem. Gülmüştür "Deli mi la bu?" diye.

Kursa başladım ama kaderin bir cilvesi olaraktan Corona ülkemize geldi. Naabeerr Ressam, kaptın mı sen de ölecen ben de, hepimize var; o zaman benimkiler de para edecek. Bol bol tablo yapmam lazım ki ben vefat ettikten sonra oğlan sürümden gazansın. Amma salmıyorsunuz ki sizden ötürü burada san'atttımı icrağ edemiyorum.

Karantina günleri tam zamanı yapacaksan eğer.

Corona nesli doğacak zaten bu gidişle.

Yok annem ben bi kere yedim o naneyi Çok sıkılmam lazım, o kadar sıkılmam lazım ki bazı günlerde hissettiğim iki gram huzurum da dahil batmalı "Napak, napak, ee bi çocuk yapak bari" demeliyim.

Benım özendiğim şeyler değişiyor
Fkjdjd ama genel olarak dersini çalışan öğrencilere özeniyorum zamanında ama

Beni etiketlemeye gerek görmediğin için bu soruyu tabi ki cevapsız bırakıyorum 3nity

Alicja geçmiş olsun

Fotojenik ve/veya poz verebilen insanlara. Bir insan bu kadar mı poz veremez

Ay ben de.
Onlar çalışıyor yalnız.
Kardeşimden biliyorum.
Aynanın karsisinda poz verir.
Nasıl güzelse onu öğrenir.
Hep de güzel çıkar
Pis fotojenik.

Ben çoğunlukla onlardanım ama bilinçten degil.
Öğrenilmiş çaresizlik .
Giren girdi modu o.

Ahajdjjajdjsn
Tekrar mesaj at.
Corona dan sıkılıyordur.
Cevap verir bu sefer

Benım özendiğim şeyler değişiyor
Fkjdjd ama genel olarak dersini çalışan öğrencilere özeniyorum zamanında ama

Sen hala burada mısın?
Özelden adını soyadını gönder.
Yarın öbür gün yanlışlıkla randevu almayayım senden.

Ayağının dibinde orman olan herkesçiklere özeniyorum, hatta içim gidiyor. Ben doğa insanıyım, öyle yeşil bir yerde büyüdüm. Sonra köyden indim şehre modu... Kendimi hayvanat bahçesine tıkılmış, doğal ortamından koparılmış bir tavşan (ayı diyecek değilim ) gibi hissediyorum. Şöyle dış kapımı açsam, önüme bir patika çıksa, ağaçların, nemli toprağın kokusunu alsam,bir yürüyüşe çıksam, hayat bundan ve ormanı seyredebileceğim bir pencerenin önüne koyacağım masada yazıp çizeceklerimle geçse... Tam hobbit olacak insanmışım işte.

Bir de üç çocuğu varken gündüz gözüyle kahve fotoğrafı çekebilen kadınlara imreniyorum. Benim bu rahatlıkta içtiğim tek kahve horozlar ötmeden içtiklerim. =))

Bizim okul hakkında kötü haber var kdjddj malesef notlarımız değişmiş bu konuda ciddiyim gelenler çalıştım ama diğerleri yok

Çoğu hoca da enfekteymiş dkkdkd bu sefer suç ben de değil fkdkdk

Bizim okul hakkında kötü haber var kdjddj malesef notlarımız değişmiş bu konuda ciddiyim gelenler çalıştım ama diğerleri yok

Çoğu hoca da enfekteymiş dkkdkd bu sefer suç ben de değil fkdkdk
Gülmelerin hepsi sinirden ağlama modundan yeni çıktım

Benden yemekli bir cevap, türlüm pişiyor tava böreğimi çevirdim, altı kızaracak.

Şimdi kahve molası
Ama kahvem bayağı bir 300cc lik su bardağında

O değil de mükemmel insan, harika kadın, canım biriciğim kıymetli Astoria nerelerde, afiyettedir umarım.

Ay yok kızlar, bulaşık makinem bozuldu şansa kaç gündür evde borular patlıyor makineler bozuluyor biri beddua mı etti bana nedir. Hanginiz etti itiraf edin kızmıycam Servis çağırdım, adam maskeli gelmesine rağmen 2 metre ötesinde durdum inşallah bişey olmaz puff.

Bu da var
Kendilerine sponsor bulup gezenlere gıcığım.
Ama özenmiyorum. Nefret ediyorum.
2 yıldır ispanya icin para, zamam, cocuk durumu kolluyorum
Sonuç, corona dan kırılıyorlar.

Geçmiş olsun bacım. Ben vallaha abdestimi aldım. Topikten kovdular boy abdesti al git bereketini kaçırdın buraların dediler, gittim iki tas su dökündüm yıkandım. Benden değildir o gari bilemem. Artık bilemiycim 3nity mıdır, Idrakyollariiltihabi mıdır, Loreth midir, Lyanna Mormont mudur, Yabanelma mıdır bilemem. En son Yabanelma geldi bereket gitmiş tüh gördün mü bilemem gari, kim kenafir ama ben temizlendim tövbemi ettim abdestimi aldım oturdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…