• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Tekne şuan nerede? Güvenlikli bir marinada mı? Ya da güvenlik varsa kaç kişiler? Silahları var mı? :KK8:
O tekneden bu yana 3-4 tane değiştirdi. Yelkenli macerasından vazgeçti neyse ki.
Aldığı ikinci tekne kıçtan takma motorluydu, babam geri manevra yapamıyordu (tekneden ötürü değil babamdan ötürü). Hızını kesip iskeleye ve yakındaki teknelerin dubalarına çarparak durduruyordu tekneyi :D Bir gün limana girerken biri teknesinin burnuna atlamış "abi bu emanet tekne" diye :D

Yanaştığı yerde restoranlar vardı, millet yemeğini bırakıp babamın manevralarını izliyormuş bir ara.

Şimdi öğrendi neyse ki, ileri geri her manevrayı yapıp çarpmadan yanaştırıyor tekneyi, gayet güzel kullanıyor. Arada, bir ayağı iskelede, bir ayağı teknedeyken löp diye araya suya düşmesi falan var ama onlar nazar diyelim :D

Ya sen ki leb demeden leblebiyi anlayacak, forumdaki tüm magazin haberlerine hakim bir insansın, bunu tahmin edememiş olmana şaşırdım. =P Yazdım sana ama özelden.

Tele geçtim önceki mesajlara yeni bakıyorum kız 😐
Telim de deli yavaşlamış yine bi ton foto, video doldu pcye geçim bari yine.

Sevgili korona günlüğüm
Bugün biraz depresif uyandım. Bir şekilde motive olmak için gece uyumadan önce 70 ıq ye hitap eden gençlik dizilerine başlamayı düşünüyorum. Çünkü şu an depresyon için hiç uygun bir zaman değil. Beynim yansa bakacak doktor yok.

Bugün ailece çimdik. Çimmek, yıkanmak anlamında. Anadolu kadını olmam sebebiyle arada böyle tabirler kullanıyorum. Oğlanı yıkadığımı duyan halası "yeni yıkanmış çocuk sevme" histerisi yüzünden anında yanına çağırdı yavrumu. O sırada baş başa kaldığım beyim yüzünden ben de yıkanmak zorunda kaldım. Irzımı daha fazla koruyamadım, çok utanıyorum.

Karantinada iken bile kaynanamla minnak bir tartışma yaşamayı başardık. Gerçi tartışma denmez pek, ben höykürdüm. Canım kaynanam beni aradı. "oğlan bir şeyler yedi mi aç kalmasın ne yaptın" diye sordu. Ben de dünden yemekler olduğunu, onları yediğini akşama da bir şey pişireceğimi söyledim en naif halimle. "şimdi pişir dinlensin yemek niye akşamı bekliyorsun" dedi. "biz yorgun yemek seviyoruz böyle can havliyle pişip dumanı üstündeyken yiyoruz" dedim. Yine ve yeniden "çocuk aç kalmasın pişir şimdiden" dedi. Canım burnumdayken inatla üstüme geldi. Ben de ona "anne bak şu anki ruh halim virüslü birinden virüsü alıp apartmana salıp kim ölecek kim kalacak diye büyük oynamaya müsait. Gelme üstüme. Kimse aç kalmıyor sakin ol temizlik yap sen" dedim. İyi! Deyip telefonu kapattı. Gidip az da yüzüne çemkirmek istedim ama korona var.

Kendime gelmek için bugün bir de temizlik yaptım. Sonra oğlan temizlenen yerlere puding döktü ama sakin kaldım. Beyim olacak camış da "ne olacak, ne yapıcaz işten çıkarsam maaş da yok. İdari izin diyorlar sonu nereye varacak" şeklinde beynimi yedi durdu. Ona da çemkirdim. "ne söylememi bekliyorsun? Şimdi osurucam ve her şey çok güzel olacak mı diyeyim? Emekli maaşım var sen dert etme mi diyeyim ne diyeyim ne istiyorsun benden gudubet misin nesin sabah akşam aynı sözler" dedim. O da anası gibi iyi deyip gitti odasına. Genetiğine sıçtığımın.

Bugün de böyle yarı depresif yarı öfkeli geçti conım benim.

Ya konuyu saptırmaz mısın? Hani nerede fotoğraf? Vücudunun herhangi bir parçasını paylaştın mı bizimle? Yohh! Bir göz olsun, dirsek olsun, kulak memesi olsun hak etmiyor muyuz? :confused:
Seni mi kırcam
1808E49C-E9D7-4F61-AC6D-C9F5F6E58CB1.jpeg

Dedikoduyu unutmadım ama.

Hellö yine.
Eki Görüntüle 2609790

Şimdi yemek yapmaya gitmeden önce,
Herkes özendiği bir şey yazsın bakim🤣

Ben kahve gurmelerine özeniyorum.
Hmm bu kahvenin içimi yumuşak
Bu sert
Bunun çekirdeği bilmem ne aromalı.
Bu küba dan
Bu jamaika da.

Benim kahve kültürüm,
Sütlü nescafe,
Türk kahvesi
Menengic kahvesi
Bitti. Evet filtre kahve bile yok.
Demlemeyi bilmiyorum😏
Saygılar.

Lyanna Mormont Lyanna Mormont
Loreth Loreth
Yokuspokus Yokuspokus
Idrakyollariiltihabi Idrakyollariiltihabi
@Koalina
@Vander
KudrAlobar KudrAlobar
@Alicja
@filmdelisi
AbsolutPromise AbsolutPromise
@Astoria
Fotojenik ve/veya poz verebilen insanlara. Bir insan bu kadar mı poz veremez :KK70:
+ bilumum saç örgüsü yapabilen kadınlara özeniyorum. Saçlarımı öremediğim için kestirip duruyorum

Seni mi kırcam Eki Görüntüle 2609866

Ama ben seni siyah tüllerle, kuru kafalarla hayal etmiştim KudrA. Garfield mı? :KK53: Hele o galpli panduflar... Ahaha.
Ve o da İKEA halısı, çünkü desenini çok beğenmiştim, almayı düşünmüştüm. Dur şimdi fırının markasına odaklanıyorum. :confused:

Sevgili korona günlüğüm
Bugün biraz depresif uyandım. Bir şekilde motive olmak için gece uyumadan önce 70 ıq ye hitap eden gençlik dizilerine başlamayı düşünüyorum. Çünkü şu an depresyon için hiç uygun bir zaman değil. Beynim yansa bakacak doktor yok.

Bugün ailece çimdik. Çimmek, yıkanmak anlamında. Anadolu kadını olmam sebebiyle arada böyle tabirler kullanıyorum. Oğlanı yıkadığımı duyan halası "yeni yıkanmış çocuk sevme" histerisi yüzünden anında yanına çağırdı yavrumu. O sırada baş başa kaldığım beyim yüzünden ben de yıkanmak zorunda kaldım. Irzımı daha fazla koruyamadım, çok utanıyorum.

Karantinada iken bile kaynanamla minnak bir tartışma yaşamayı başardık. Gerçi tartışma denmez pek, ben höykürdüm. Canım kaynanam beni aradı. "oğlan bir şeyler yedi mi aç kalmasın ne yaptın" diye sordu. Ben de dünden yemekler olduğunu, onları yediğini akşama da bir şey pişireceğimi söyledim en naif halimle. "şimdi pişir dinlensin yemek niye akşamı bekliyorsun" dedi. "biz yorgun yemek seviyoruz böyle can havliyle pişip dumanı üstündeyken yiyoruz" dedim. Yine ve yeniden "çocuk aç kalmasın pişir şimdiden" dedi. Canım burnumdayken inatla üstüme geldi. Ben de ona "anne bak şu anki ruh halim virüslü birinden virüsü alıp apartmana salıp kim ölecek kim kalacak diye büyük oynamaya müsait. Gelme üstüme. Kimse aç kalmıyor sakin ol temizlik yap sen" dedim. İyi! Deyip telefonu kapattı. Gidip az da yüzüne çemkirmek istedim ama korona var.

Kendime gelmek için bugün bir de temizlik yaptım. Sonra oğlan temizlenen yerlere puding döktü ama sakin kaldım. Beyim olacak camış da "ne olacak, ne yapıcaz işten çıkarsam maaş da yok. İdari izin diyorlar sonu nereye varacak" şeklinde beynimi yedi durdu. Ona da çemkirdim. "ne söylememi bekliyorsun? Şimdi osurucam ve her şey çok güzel olacak mı diyeyim? Emekli maaşım var sen dert etme mi diyeyim ne diyeyim ne istiyorsun benden gudubet misin nesin sabah akşam aynı sözler" dedim. O da anası gibi iyi deyip gitti odasına. Genetiğine sıçtığımın.

Bugün de böyle yarı depresif yarı öfkeli geçti conım benim.
Senin bey bir denişik :D

Seni mi kırcam Eki Görüntüle 2609866

Aah ah daha dün gibi o mutfakta yediğim içli köfteler :(

Ama ben seni siyah tüllerle, kuru kafalarla hayal etmiştim KudrA. Garfield mı? :KK53: Hele o galpli panduflar... Ahaha.
Ve o da İKEA halısı, çünkü desenini çok beğenmiştim, almayı düşünmüştüm. Dur şimdi fırının markasına odaklanıyorum. :confused:

ahahah çok kasma arçelik. Yalnız mutfağımı bilen anında tanır. Duvarları kırmızı olan kaç kişi vardır ülkede.
Ponçik bir insanım gördüğüm gibi. Cadı değilim ben cadı değiliiiim.

Back