Tabi, bakkal Rüstem emmi mi olacak, yeşil önlüklü ejderyadan başka kimm ha? Bu kadar doğal ve normal ne olabilir başka? Siz psikologsunuz sayın hanfendim, söyleyin bana.
Valla geçen ilk defa birini kara listeye aldım. Hoş bir duyguymuş, alışkanlık yapmasından korkuyorum.Hala gülüyorlardıkara listeye düşecek adımız
Babamın teknesi var. Daha yeni yeni kullandığı günlerde yelkenli almıştı, motorluyu çok öğrenebilmiş gibiBen beddua etsemAstoria ya mı ederim yav, edilecekler listemde kendine yer bile bulamaz, tatlı bir insan kendisi.
Ya bu arada ben şeye de çok özeniyorum, pilotlara. =))) Küçükken hayalimdi uçak kullanmak ama yükseklik korkum var. Ama böyle yolcu uçağı değil, Top Gun'daki Tom Cruise edasında kahraman savaş uçağı pilotu olmak isterdim Şimdi evde koltuk minderlerinden yaptığımız uçakları uçuruyorum. O da bir şey sayılır gerçi.
Bir de teknesiyle deniz yolculuğu yapanlara özeniyorum. Bu da bir hayalim. Kocama vira vira vira, iskele alabanda diye bağırmak nasip olur mu acaba bir gün?
Beni anca Freud paklarBu rüyalara Carl Gustav Jung gelse mesleği bırakır ayol benim gibi gariban psikolog neetsin
Beni anca Freud paklar
Sizin evler niye bu kadar büyük diyen hanım kızımıza bakın hele, tekne anılarını anlatıyorBabamın teknesi var. Daha yeni yeni kullandığı günlerde yelkenli almıştı, motorluyu çok öğrenebilmiş gibi
Bir gün babam, arkadaşı, ben açıldık tekneyle. Hava bozdu, kara kara bulutlar. Koca tekneler yelkenleri indirdi, bizimkiler nelerine güvendiyse yelkenler açık. Yelkenlide teknenin rüzgarı aldığı tarafın aksiye yatarak seyretmesine bayılma denir. Tekne bayıldı, babam havada kalan kısımda oturuyor, her şey güzel.
Bir anda rüzgar döndü, tekne ters tarafa bayıldı, babam yok! Denize düştü. Dalgalar kocaman kocaman, babam anında gözden kayboldu. Elini kaldırdı ki görebilelim.
Tekneyi çevirdik bir şekilde ama kontrol edemedi arkadaşı, tekne babamın üstüne gittiBabam tekneye tekme attı
Baktık böyle olmayacak can yeleği attık ama ucuna ip bağladı ki çekelim. Yeleğin boynu daralmış, kafasından geçmedi
Zar zor tekneye kadar yanaştırdık, tırmanması lazım ama beli sakat. Yaka paça çıkarttık tekneye.
Yelkeni kapatıp karaya dönmeye karar verdiler, hava patladı, nasıl becerdilerse dümeni kırdılar.
O noktada ben can yeleği giyip kamaraya gittimKaraya nasıl çıktık bilmiyorum, ama daha da yelkenliyle çıkmadım onlarla.
Babam da bunu "kızımla arkadaşım beni öldürmeye çalıştı. Önce tekneden attılar, baktılar ölmedim tekneyi üstüme sürdüler, tekme atıp kaçtım can yeleğiyle boğmaya çalıştılar. Hiçbirini yapamayınca tekneye çıkartırken sakatlama çalıştılar" diye anlatır
Eviniz büyük dedim, tekneniz yok demedim kiSizin evler niye bu kadar büyük diyen hanım kızımıza bakın hele, tekne anılarını anlatıyor
Kim ki acaba tanıdık biri miValla geçen ilk defa birini kara listeye aldım. Hoş bir duyguymuş, alışkanlık yapmasından korkuyorum.
Beni anca Freud paklar
Valla geçen ilk defa birini kara listeye aldım. Hoş bir duyguymuş, alışkanlık yapmasından korkuyorum.
Valla geçen ilk defa birini kara listeye aldım. Hoş bir duyguymuş, alışkanlık yapmasından korkuyorum.
Kim onlar yaa, özelden yazın bari merak ettimBurada bir üyeden bahsediyorsan ben de ilk defa yaptım ya ama delirtti artık
Valla bilemiycem o soru beni yanılgıya ugarttiEviniz büyük dedim, tekneniz yok demedim ki
Vay vay milletin babasının teknesi var, işe bak. Yalnız bu anlattığın olayda şeye takıldım, tekneyle yolculuğa çıkmadan hava, rüzgar durumuna filan bakmadılar mı acaba, yoksa adrenalin mi seviyorlar? =) Geçmiş olsun, komik ama aslında korkunç bir olay, ucuz atlatılmış.Babamın teknesi var. Daha yeni yeni kullandığı günlerde yelkenli almıştı, motorluyu çok öğrenebilmiş gibi
Bir gün babam, arkadaşı, ben açıldık tekneyle. Hava bozdu, kara kara bulutlar. Koca tekneler yelkenleri indirdi, bizimkiler nelerine güvendiyse yelkenler açık. Yelkenlide teknenin rüzgarı aldığı tarafın aksine yatarak seyretmesine bayılma denir. Tekne bayıldı, babam havada kalan kısımda oturuyor, her şey güzel.
Bir anda rüzgar döndü, tekne ters tarafa bayıldı, babam yok! Denize düştü. Dalgalar kocaman kocaman, babam anında gözden kayboldu. Elini kaldırdı ki görebilelim.
Tekneyi çevirdik bir şekilde ama kontrol edemedi arkadaşı, tekne babamın üstüne gittiBabam tekneye tekme attı
Baktık böyle olmayacak can yeleği attık ama ucuna ip bağladı ki çekelim. Yeleğin boynu daralmış, kafasından geçmedi
Zar zor tekneye kadar yanaştırdık, tırmanması lazım ama beli sakat. Yaka paça çıkarttık tekneye.
Yelkeni kapatıp karaya dönmeye karar verdiler, hava patladı, nasıl becerdilerse dümeni kırdılar.
O noktada ben can yeleği giyip kamaraya gittimKaraya nasıl çıktık bilmiyorum, ama daha da yelkenliyle çıkmadım onlarla.
Babam da bunu "kızımla arkadaşım beni öldürmeye çalıştı. Önce tekneden attılar, baktılar ölmedim tekneyi üstüme sürdüler, tekme atıp kaçtım can yeleğiyle boğmaya çalıştılar. Hiçbirini yapamayınca tekneye çıkartırken sakatlamaya çalıştılar" diye anlatır
KesinKim onlar yaa, özelden yazın bari merak ettim
Beğenmedim emojisiKesinAstoria ile aynı isimden bahsediyoruz. Delirdi deyince anladım. =)))
KesinAstoria ile aynı isimden bahsediyoruz. Delirdi deyince anladım. =)))
Haha, bak nasıl da biliyor. Neyse burada kapatalım da, zira dedikoduya çok meyilliyim, ayıp etmeyeyim.Beğenmedim emojisi
Beğenmedim emojisi
Haha, bak nasıl da biliyor. Neyse burada kapatalım da, zira dedikoduya çok meyilliyim, ayıp etmeyeyim.
Hahaha valla babasının teknesi var da kızına yaramıyor, kızı yine çulsuzVay vay milletin babasının teknesi var, işe bak. Yalnız bu anlattığın olayda şeye takıldım, tekneyle yolculuğa çıkmadan hava, rüzgar durumuna filan bakmadılar mı acaba, yoksa adrenalin mi seviyorlar? =) Geçmiş olsun, komik ama aslında korkunç bir olay, ucuz atlatılmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?