• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Geçmiş olsun bacım. Ben vallaha abdestimi aldım. Topikten kovdular boy abdesti al git bereketini kaçırdın buraların dediler, gittim iki tas su dökündüm yıkandım. Benden değildir o gari bilemem. Artık bilemiycim 3nity 3nity mıdır, Idrakyollariiltihabi Idrakyollariiltihabi mıdır, Loreth Loreth midir, Lyanna Mormont Lyanna Mormont mudur, Yabanelma Yabanelma mıdır bilemem. En son Yabanelma geldi bereket gitmiş tüh gördün mü bilemem gari, kim kenafir ama ben temizlendim tövbemi ettim abdestimi aldım oturdum.

Bendim. Abdestimi aldım. Giyinip gelicem ahsjsjs.

Benden yemekli bir cevap, türlüm pişiyor tava böreğimi çevirdim, altı kızaracak.
Eki Görüntüle 2609801
Şimdi kahve molası
Ama kahvem bayağı bir 300cc lik su bardağında😂😂
Zalımsın.
O nasil menü.
Bizde fix.
Çorbalar,
Yayla ve tarhana
Ana yemek
Özbek pilavı yada peynirli makarna

Arada insafa gelip kereviz falan yapıyorum
Düşün çocuklarım yokluktan kereviz yiyor.
Ahsjskkdk

Bu da var
Kendilerine sponsor bulup gezenlere gıcığım.
Ama özenmiyorum. Nefret ediyorum.🤣
2 yıldır ispanya icin para, zamam, cocuk durumu kolluyorum
Sonuç, corona dan kırılıyorlar.
Google earth düşünmez misin
Fkdkdkd hiç bir şeyi düşünmene gerek yok

Geçmiş olsun bacım. Ben vallaha abdestimi aldım. Topikten kovdular boy abdesti al git bereketini kaçırdın buraların dediler, gittim iki tas su dökündüm yıkandım. Benden değildir o gari bilemem. Artık bilemiycim 3nity 3nity mıdır, Idrakyollariiltihabi Idrakyollariiltihabi mıdır, Loreth Loreth midir, Lyanna Mormont Lyanna Mormont mudur, Yabanelma Yabanelma mıdır bilemem. En son Yabanelma geldi bereket gitmiş tüh gördün mü bilemem gari, kim kenafir ama ben temizlendim tövbemi ettim abdestimi aldım oturdum.

Ayy tamam canım senden şüphelenmemiştim zaten. Lyanna Mormont Lyanna Mormont olabilir, scrubs giymiş doktor getirmedim diye bana beddua etmiş olabilir.

Ben geceden aldım abdestimi. Namazinda niyazinda insanim yahu. Mübarek cuma vakti azıcık ecnebi videoları paylaştık, ablalar dans ediyordu eslik ettik ama o saylanmaz. Çocuklar için 🤣

En son geldim diye konu üzerime kalakacak neredeyse, üstüme iyilik sağlık, Allah kuru iftiradan saklasın 🤣

Zalımsın.
O nasil menü.
Bizde fix.
Çorbalar,
Yayla ve tarhana
Ana yemek
Özbek pilavı yada peynirli makarna

Arada insafa gelip kereviz falan yapıyorum
Düşün çocuklarım yokluktan kereviz yiyor.
Ahsjskkdk
Slsjdjsksk
Börek evde durmalık, daima kek börek poğaça falan oluyor evde onun için yapıyorum.

Benim bebeler bir şey yemediğinden her gün pilav ya da makarna mevcut, bir de içtikleri yoğurt çorbası.
Ama eşimle kendime de 2 çeşit bir şeyler yapıyorum mutlaka türlünün etlerini büyüğe kakalayabilirsem ne ala, keşke benim çocuklar da kereviz yese de her gün pişirsem.

Hamur yemekten hamur gibi boğum boğum olduk🤣

Ayy tamam canım senden şüphelenmemiştim zaten. Lyanna Mormont Lyanna Mormont olabilir, scrubs giymiş doktor getirmedim diye bana beddua etmiş olabilir.

Ya da artık bir gece önceden rüyasında yeşil önlüklü birileri.. Bilemem. Kertenkele yumurtadan çıkıyor gördüm filan dedi ama ne malum ejderyaynan sebişmediği ve ejderyanın yeşil önlük giymediği? Lyanna Mormont Lyanna Mormont açıklama bekliyoruz, o kertenkele yımırtaları senin totondan çıkmadıysa kimden çıktı ha?

Ay yok kızlar, bulaşık makinem bozuldu şansa kaç gündür evde borular patlıyor makineler bozuluyor biri beddua mı etti bana nedir. Hanginiz etti itiraf edin kızmıycam :KK53: Servis çağırdım, adam maskeli gelmesine rağmen 2 metre ötesinde durdum inşallah bişey olmaz puff.
Tam zamanını bulmuş ha. Neyse bari en azından maskeli gelecek bilinçteymiş.

Bende abdest alacak durum olmuyor annem, gerek kalmıyor :D

Aaa üstüme iyilik sağlık, niye edeyim ayol.

Ya da artık bir gece önceden rüyasında yeşil önlüklü birileri.. Bilemem. Kertenkele yumurtadan çıkıyor gördüm filan dedi ama ne malum ejderyaynan sebişmediği ve ejderyanın yeşil önlük giymediği? Lyanna Mormont Lyanna Mormont açıklama bekliyoruz, o kertenkele yımırtaları senin totondan çıkmadıysa kimden çıktı ha?

Yeşil scrubs giymiş ejderya mı uuu beybi...

Olm bi kere yumurta benden çıksa niye totomdan çıksın, yumurtalıklarım totoma mı bağlı benim.
İkincisi kertenkele diyom, koskoca ejderhadan parmak kadar kertenkele mi çıkacak?

Dün rüyamda kimseyle şaapmadım tamam mı :( :(

Olm bi kere yumurta benden çıksa niye totomdan çıksın, yumurtalıklarım totoma mı bağlı benim.
İkincisi kertenkele diyom, koskoca ejderhadan parmak kadar kertenkele mi çıkacak?

Dün rüyamda kimseyle şaapmadım tamam mı :KK43: :KK43:
Lyanna Mormont Lyanna Mormont üzerine çok gitmeyin litfen, bu konularda yeterince hassas zati kendisi, yarasına tuz basmayın, rica ediciyim 🤣

Dün rüyamda kimseyle şaapmadım tamam mı :KK43: :KK43:

Rüyanda realite arama. Yumurtluyon mu normalde hea gadın? Tavuk sistemi bağlamışsındır sen rüyanda.
Bi sn hemen küreme bakıyorum, eveğt, tavuk totosu tövbe tutmaz mı eveğt aa ben çıktım tövbe etmiş abdest almıştım. Niye beni rüyanda görüyorsun Lyanna hea?

Ben beddua etsem Astoria Astoria ya mı ederim yav, edilecekler listemde kendine yer bile bulamaz, tatlı bir insan kendisi. :KK200:
Ya bu arada ben şeye de çok özeniyorum, pilotlara. =))) Küçükken hayalimdi uçak kullanmak ama yükseklik korkum var. Ama böyle yolcu uçağı değil, Top Gun'daki Tom Cruise edasında kahraman savaş uçağı pilotu olmak isterdim. Şimdi evde koltuk minderlerinden yaptığımız uçakları uçuruyorum. O da bir şey sayılır gerçi.

Bir de teknesiyle deniz yolculuğu yapanlara özeniyorum. Bu da bir hayalim. Kocama vira vira vira, iskele alabanda diye bağırmak nasip olur mu acaba bir gün? :KK64:

Tabi, bakkal Rüstem emmi mi olacak, yeşil önlüklü ejderyadan başka kimm ha? Bu kadar doğal ve normal ne olabilir başka? Siz psikologsunuz sayın hanfendim, söyleyin bana.
Valla Serdar Ortaç'la evindeki L koltuğa kıvrılıp Cem Yılmaz cdsi izlediğim rüyam bile oldu ama bu kadar fantastiği olmadı :D

Lyanna Mormont Lyanna Mormont üzerine çok gitmeyin litfen, bu konularda yeterince hassas zati kendisi, yarasına tuz basmayın, rica ediciyim 🤣
İşte halden anlayan kadın:KK200::D

Back