- 8 Mart 2015
- 25.106
- 1
- 81.234
- 598
Bacım bizim elektriğimiz halıdan tutuyor, sen zevki sefa için ben ekmek parasıSensiz tadı yok tabii yahu, geldim buraya geç farkettim ban yediğini. Yazdım dedim filmdelisi gitmiş, benimle dalga geçtiler günaydın dediler bana
Arada yazıyorlar böyle şeyler ama asla alıntılamadanYok anacım, senin ayrıcalığın var yazmışlar, pazarlık masaya yatırılmış hissedar olacakmış can sıkıntısından turuncu diyolla.
At murattır, murat desen çoh hoşdir ama benana demişler.
Haha ne oldu?Öff, yokluk nedir anladım bacım.
Dilim lal olmuş, burası aynıKudrAlobar ın dediği bir meth, yoksunluk krizleri
En çok fotolar koydu ya, bekliyorum yok, sayfa güncellemiyor görünmüyor.
Her bir yerinizi gördüm diye gelecektim, bir moh göremedim
Kim diyormuş bunları ya ben niye hiçbir yerde denk gelmedim.Biz +18 geyik mi yapıyormuşuz ya?16lık ergenler bile bizden fena laflar ediyor. O kadar arlı edepliyiz ki dük diyoruz kibarca vallahi utandım şu an +18 falan tövbeler olsun.
Nerde buLyanna Mormont cilek.yagmuru Yokuspokus Idrakyollariiltihabi kıızlaar uyuyor musunuz halaaa?
Komşulara uyandırma servisiNerde buLyanna Mormont cilek.yagmuru Yokuspokus Idrakyollariiltihabi kıızlaar uyuyor musunuz halaaa?
Son zamanlarda gördüğüm en itici insan olabilirNerde buLyanna Mormont cilek.yagmuru Yokuspokus Idrakyollariiltihabi kıızlaar uyuyor musunuz halaaa?
AhahahBen bunun ağzına çakarım iki tane.
Turuncu az önce martılarla kavga ediyordu.AhahahTuruncuyu kızdırdı
Ben çok korkuyorum böyle insanlardan. Böyle derken ötekileştirmiyorum sadece ne desem tam tanım olmayacak gibi geldi.Son zamanlarda gördüğüm en itici insan olabilir
Ben 2 kez kadın tacizine uğradığım için tedirginlik açısından cinsiyet ayırmıyorum artıkBen çok korkuyorum böyle insanlardan. Böyle derken ötekileştirmiyorum sadece ne desem tam tanım olmayacak gibi geldi.
Bir keresinde bir tanesi dudağımdaki ruja bakıp tramessiye benzemişsin demiştigecenin ilerleyen saatlerinde de gel öbücemm diye tutturmuştu
Ben ciddi ciddi uzun zaman bir kadın tacizine uğradım.Ben 2 kez kadın tacizine uğradığım için tedirginlik açısından cinsiyet ayırmıyorum artık
Üsttekini biraz yakmışsın ama güzel olmuş eline sağlıkŞunların tatlığına bakar mısınız ablalarıekmek yapmak resmen bağımlılık oldu bende, gece tarif bakıp sabah gözümü hamurla açıyorum. Sonra gelsin kilolar
Hiç bulasmamak en iyisi aslında. Ben zaten ekmek severdim, şimdi sıcak sıcak daha çok yiyorumÜsttekini biraz yakmışsın ama güzel olmuş eline sağlıkBen de heves ediyorum ama beyaz ekmek yemediğim için sırf zevk için yapıp yemek istemiyorum. Hayran hayran bakıyorum tariflere
Bizimki de bu
Bizim 2.5 yıllık bir uzak mesafe ilişkimiz olduydu,
Bu şarkı da o zamanın
AbsolutPromise sen dinleme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?