Ne hissettin 4 gün? Tam böyle aklına müthiş bi espri geliyo ama yazamıyorsun dimi?Layn banlandım, 4 saat sonra Lyanna farketti.
Konudayım, ölmüşüm de kendimi göstermeye çalışıyorum gibi ‘heyy buradayım daha gitmedim, bir bakın bana’ nidaları atıyordum.
4 saat yahu 4 saat, tak dedi gitti sayfa
Çok pislikçe oldu
Hangi konuda dedikodumuz edilmiş anlamadımDün gece konuyu arıyorum girmek için, banlıyken bildirim de gelmiyormuş, anlamış oldum.
Coronasavar yazdım direkt tıkladım, baktım bizim üyeler değil.
Onların olayı ne ya diye konuşmalar geçmiş, +18 espriler var yalnız demişler.
Yazacaktım +18 ve 130 iq sınır diye, gene poh yoluna gitmeyeyim didim sustum sayın başgan
Öff, yokluk nedir anladım bacım.Ne hissettin 4 gün? Tam böyle aklına müthiş bi espri geliyo ama yazamıyorsun dimi?
Bir geyikte geçmiş galiba, gerçi çoğu yerde ‘korona geyiği’ kod adlı geçiyor, onları yakalamak mümkün değil.Hangi konuda dedikodumuz edilmiş anlamadım
Oo neler neler paylaşıldı kaçırdınÖff, yokluk nedir anladım bacım.
Dilim lal olmuş, burası aynıKudrAlobar ın dediği bir meth, yoksunluk krizleri
En çok fotolar koydu ya, bekliyorum yok, sayfa güncellemiyor görünmüyor.
Her bir yerinizi gördüm diye gelecektim, bir moh göremedim
Arşiv yapacaktım, kör talihime yanarımOo neler neler paylaşıldı kaçırdın
Yokuspokus pikinili fotolarını attı Loreth karın kasları, adonis, biceps triceps ne varsa terli ve diri fücudunu gösterdi bize spor sonrası
cilek.yagmuru da don koleksiyonunu gösterdi
O zaman sana özel hoşgeldin şeysifilmdelisi
Hikayeme atsam mı diye düşünüyorumama daha dün bir şeyler paylaştım sürekli görmesin beni dimi
Demek bizden biktin ha! Biz oyuncakmiydik senin için?????
Kendi halimizde mazbut insanlarız halbumsu ne istiyorlar bizdenBir geyikte geçmiş galiba, gerçi çoğu yerde ‘korona geyiği’ kod adlı geçiyor, onları yakalamak mümkün değil.
Bizi aforoz edecekler zannımca
İlk günaydın yazdığımda yataktaydım şimdi yulafımı yedim sizleri bekliyorumAbsolutPromise
Hah şöyle hoşbuldum, değdi şimdi çektiklerime.
Hala yatakta olmana kıl kapmış olsam da iyi geldi
Neden yakıyamam surata bakatma boşver yüzüne hasret kalsın
Sil artık o ojeleri
Dün gece konuyu arıyorum girmek için, banlıyken bildirim de gelmiyormuş, anlamış oldum.
Coronasavar yazdım direkt tıkladım, baktım bizim üyeler değil.
Onların olayı ne ya diye konuşmalar geçmiş, +18 espriler var yalnız demişler.
Yazacaktım +18 ve 130 iq sınır diye, gene poh yoluna gitmeyeyim didim sustum sayın başgan
İtiraf edemiyorsun, bensiz bir kk nın anlamı yoktuAşk olsun yahu sizden bıkmak ne alaka? Ben hayattan bıkmışım
Yok anacım, senin ayrıcalığın var yazmışlar, pazarlık masaya yatırılmış hissedar olacakmış can sıkıntısından turuncu diyolla.Yönetimi arkalarına aldılar, istedikleri gibi at kosturuyorlar, forumda da ayricaliklari var falan da yazmışlar mi
İtiraf edemiyorsun, bensiz bir kk nın anlamı yoktu
Protesto ettin değil mi?
A Arya_Stark01 sen merak etme, ben kaçağı yakalıyorum, hop atacam buralara.
Bir geyikte geçmiş galiba, gerçi çoğu yerde ‘korona geyiği’ kod adlı geçiyor, onları yakalamak mümkün değil.
Bizi aforoz edecekler zannımca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?