Coronasavar

Ne hissettin 4 gün? Tam böyle aklına müthiş bi espri geliyo ama yazamıyorsun dimi?

Hangi konuda dedikodumuz edilmiş anlamadım

Ne hissettin 4 gün? Tam böyle aklına müthiş bi espri geliyo ama yazamıyorsun dimi?
Öff, yokluk nedir anladım bacım.
Dilim lal olmuş, burası aynı KudrAlobar ın dediği bir meth, yoksunluk krizleri
En çok fotolar koydu ya, bekliyorum yok, sayfa güncellemiyor görünmüyor.
Her bir yerinizi gördüm diye gelecektim, bir moh göremedim

Oo neler neler paylaşıldı kaçırdın
Yokuspokus pikinili fotolarını attı Loreth karın kasları, adonis, biceps triceps ne varsa terli ve diri fücudunu gösterdi bize spor sonrası
cilek.yagmuru da don koleksiyonunu gösterdi

Arşiv yapacaktım, kör talihime yanarım
Artık bu yoksunluk üzerine nü keser anca beni.

Yönetimi arkalarına aldılar, istedikleri gibi at kosturuyorlar, forumda da ayricaliklari var falan da yazmışlar mi

Yönetimi arkalarına aldılar, istedikleri gibi at kosturuyorlar, forumda da ayricaliklari var falan da yazmışlar mi
Yok anacım, senin ayrıcalığın var yazmışlar, pazarlık masaya yatırılmış hissedar olacakmış can sıkıntısından turuncu diyolla.
At murattır, murat desen çoh hoşdir ama benana demişler.

İtiraf edemiyorsun, bensiz bir kk nın anlamı yoktu
Protesto ettin değil mi?

A Arya_Stark01 sen merak etme, ben kaçağı yakalıyorum, hop atacam buralara.

Sensiz tadı yok tabii yahu, geldim buraya geç farkettim ban yediğini. Yazdım dedim filmdelisi gitmiş, benimle dalga geçtiler günaydın dediler bana

Bir geyikte geçmiş galiba, gerçi çoğu yerde ‘korona geyiği’ kod adlı geçiyor, onları yakalamak mümkün değil.
Bizi aforoz edecekler zannımca

Ben sadece bir yerde gördüm,
Şimdi yazarsam burada hoş olmayacak.
Cünkü burayı da okuyorlar. Durup dururken dikkat çekmeyelim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…