• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Günaydınn.

filmdelisi filmdelisi hoşgeldin, mapusluk nedir ben iyu bilirim :KK16:
Hele birde mok yoluna gittiysen daha acı oluyor 🥴

Loreth Loreth sen nasıl oldun ?
Günaydın Yaban. Dünden daha iyiym. Kafamda bir ağırlık kaldı sadece, bir de enerjimi tam toplayamadım ama buna da şükür. En azından yaşlı neneler gibi yürümüyorum artık. =))

filmdelisi filmdelisi banlanma sebebini Arya sayesinde gördüm. Çok banlanan bir insan değilim ama bir kere intihar edeceğim diyen birine "ha et tabi çok iyi olur, çok mantıklı" gibi ironik bir cevap verdiğim için ban yemiştim. Yani aslında intihar et demek istemediğim açıktı ama işte cümleye dümdüz bakınca et gibi de anlaşılıyor olabilir tabi. =) Ama senin durum cidden sinir bozucuymuş. Her gün bin tane polemiğe giriyoruz. Sınırı ne ki? Hakareti de sen etmemişsin üstelik. Neyse, dönmene sevindim. Öpüyom.

Annem yükselen burcumu yolladı. Her kategoriden birisi var, hayır olsun inşallah :KK70:
A Arya_Stark01 birinden biri olacak herhalde :KK70:

Sürpriz tanışma ve online tanışma tinder, arkadaşlığın aşka dönüşmesi hoşlandığım bey veya buradaki flörtüm, yarım kalmış aşk buradaki flörtüm veya exim olabilir hahfah

Hadi hayırlısı :KK70:

Eki Görüntüle 2622431

Ahahahaha resmen sansa birakilmamis ve hersey yazilmis :KK70:

Birsey olursa, burç dogru çikmis derim ben, ki ben yengeç bile degilim :KK70:

Günaydınlarrr. Görmeyen görenleri uyandırsın😄

Siz daha bana hazır değilmişsiniz

Son düzenleme:
Haa ben de öyle düşünmüştüm. Kabilemiz çok dikkat çekiyor malum. 🤪 Kızlar uyansın da bir kurşun dökme gerçekleştirelim.
Dur bir de şey vardı, bir ot yakılıyordu, neydi ya o?

Böyle deyince hep aklıma kv demin ‘çocuklarının yüzüne sütünü sür, hem beyaz hem güzel olurlar, ben üçüne de sürdüm’ demesi aklıma geliyor.
İşin ironik yanı, bir hintliden hallice ten renkleri ve Allah günah yazmasın ‘insan sonuçta’ denecek güzellikleri var :KK53:

Son düzenleme:
Gud morning.
AbsolutPromise AbsolutPromise yine kaçırdım.
A Arya_Stark01 koltuğunu bana bıraktı galiba 😏
Evde şu an 2 çocuk uh ah dev adaaaammm 12 dev adaamm diye bagriniyor .
Komşular sonunda bizi evden attıracak 😭
Kardeşimi özledim.
Kocamla hala konuşmuyoruz.
Itina ile sabah keyifleri kaçırılır.
Hepinizi seviyorum.

Dur bir de şey vardı, bir ot yakılıyordu, neydi ya o?

Böyle deyince hep aklıma kv demin ‘çocuklarının yüzüne sütünü sür, hem beyaz hem güzel olurlar, ben üçüne de sürdüm’ demesi aklıma geliyor.
İşin ironik yanı, bir hintliden hallice ten renkleri ve Allah günah yazmasın ‘insan sonuçta’ denecek güzellikleri var :KK53:
Adaçayı.
Buraları bir de sirkeyle silin
Ağızları da çalkalayın
Tamamdır 🤣

Gud morning.
Kardeşimi özledim.
Hepinizi seviyorum.
Bugün herkesin keyfi kaçık galiba 😓
Fotoğrafı kimse görmedi Stalker varsa onlar hariç. Herkes daha kahvaltıda galiba

Adaçayı.
Buraları bir de sirkeyle silin
Ağızları da çalkalayın
Tamamdır 🤣
Dün gece konuyu arıyorum girmek için, banlıyken bildirim de gelmiyormuş, anlamış oldum.
Coronasavar yazdım direkt tıkladım, baktım bizim üyeler değil.
Onların olayı ne ya diye konuşmalar geçmiş, +18 espriler var yalnız demişler.
Yazacaktım +18 ve 130 iq sınır diye, gene poh yoluna gitmeyeyim didim sustum sayın başgan😂

Gud morning.
Kardeşimi özledim.
Hepinizi seviyorum.
Gece o kadar taktik verilmiş hâlbuki, uygulamaya geçmedin mi 😁
Bizimkilerde arı vız vızı söylüyorlar ama en çok eşimin sesi çıkıyor, şikayet gelirse ondan sebep gelir 🤣
Ah canısı, düşen düşeni anlar tabi.
Ormana geri bırakılmış orangutanlar gibi oldum dönünce ‘ahh uhhh’ diye saldırıyorum her konuya😂
Hiç sorma, hangi konuyu okusam da cevap yazsam diyorsun, herkes hasretle seni bekliyormuş gibi bir heves 🤣

Gece o kadar taktik verilmiş hâlbuki, uygulamaya geçmedin mi 😁
Bizimkilerde arı vız vızı söylüyorlar ama en çok eşimin sesi çıkıyor, şikayet gelirse ondan sebep gelir 🤣

Hiç sorma, hangi konuyu okusam da cevap yazsam diyorsun, herkes hasretle seni bekliyormuş gibi bir heves 🤣
Dönüşte ben

Film hoşgeldin anam. Hepimiz fark ettik banlandığını çok kırıldım bi tek sen fark ettin demişsin lyannaya :63:
Layn banlandım, 4 saat sonra Lyanna farketti.
Konudayım, ölmüşüm de kendimi göstermeye çalışıyorum gibi ‘heyy buradayım daha gitmedim, bir bakın bana’ nidaları atıyordum.
4 saat yahu 4 saat, tak dedi gitti sayfa :KK14:
Çok pislikçe oldu:KK53:

Back