Coronasavar

Viih. Bacımız suyuna ekmek banmaya başlamış.

Kovalamadığım için bilmiyorum.
Bir dahakine dikkat edeyim hangi kaslarımı kullanıyorum

Ashfah oh be rahatladım. Severim de o şarkıyı

Tabi tabi bütün millet boşuna squat peşinde değil inan ki.
Ben işte eleği astığım için uğraşmıyorum ama bak soralım sporcu hatunlarımıza, kalça kası candır, ölüyü diriltir diyolla

Daha bu akşam konuştuk kardeşimle, abla hayatında neyi değiştirmek isterdin dedi de bekar olmak isterdim dedim.
Tam üstüne gelince gerildim baya. İyi ki yakın değiliz öldürüp yerine geçerdim lyannanin
Aman farklı bir şey sanki.
Ben bir tek bu konuda görüyorum ohh kocam ahh evlilij diyen, hayatımda evli olduğuna mutlu kadın yok
Daha birkaç saat önce en yakın dostlarımdan biri bana açık açık ‘ben boşanabilir miyim sence, yapabilir miyim şu durumda’ diye bana soruyordu.

O eski hayata özlem hiç bitmeyecek.

Tabi tabi bütün millet boşuna squat peşinde değil inan ki.
Ben işte eleği astığım için uğraşmıyorum ama bak soralım sporcu hatunlarımıza, kalça kası candır, ölüyü diriltir diyolla

Ben de yapacağım olm koydum kafaya, gtümü forma sokacağım. Şu an selülitlerimin totosu varmış gibi bir görüntü var ama halledeceğim.

Bazen gün içinde bi an geliyor kendime, hayatıma yabancı oluyorum ya inanılır gibi değil bu aralar o kadar çok yaşıyorum ki bunu. Sanki şu an rüya ya da kabus ne dersen onun içindeyim, sanki 21 yaşındayım ve evimde, annemin yanındayım gerçekte de şimdiki hayat bir simülasyon. Sanki bu simülasyon bitecek ve ben "aaa, o adamla evlenirsen tünelin ucu bombok bir yere çıkacak, evlenme guzum, evlenme yavrum" diyeceğim kendime ve mutlu mesut yaşamıma devam edeceğim.

Amann herif aynı herif, dük aynı dük, ne kendini yoracan
Şahı olsan, ne geleceğini biliyorsun süprizi kaçıyor

Benimki benim gazımla çalışan biri; ben spor yaparsam gaza gelir o da yapar. Göbek olur sikspek, kollar olur yine kaslı, adonisler baklavalar heyhat. Biliyorum, ben çekiyorum bizim evin başını. Beni kıskanır kendi de şınav mınav çeker. Şimdi raad adam. Belki ikinci bahar gelir, belki biz de salıncak kurarız film? Çok mu? Pattiz çuvalıynan bi yere kadar. Ben de istiyorum duvardan duvara atılayım, fit göbeğimden zeytinler dişlensin, çok mu istiyorum hea? Herkesin ejderyası var, benim niye plastik çakmağm olsun?

Ay ben gidiyorum yatmaya, gece gece güzelce içinizi bunalttım iyice sıkıldıysanız sövebilirsiniz
Iyi geceler hepinize

Alicjacım, hayatımda hiç tasvip etmediğim bir önermedir bu ama mecburuz şuan.
Pollyannacılık, el kol bağlı, durum belli.
Sürekli ulaşamadığımız şeyle meşgul olmaktansa, odağını başka yönlere çekmen gerek.
İster simülasyon ister evcilik de, sen, arya ve ben aynı durumdayız.
Ve işin ilginç yanı ben öyle bir şey yaşıyorum ki, koronadan 1 hafta önce avukat arkadaşlarımla görüşme yapmamış, kendimi yaza şartlamamışım, daha dün gece evlenmişiz gibi.
O adam gitti, hayallerimdeki erkek geldi.
Çok enteresan, gerçekten.
Bence simülasyonun alası bu.
Ama yapacak bir şeyimiz maalesef yok, bu süreçte tek şart olan mental ve beden sağlığını daimi kılmak, ötesi inan lükse giriyor.
Issız bir adaya düşsen yanına yanlışlıkla kocanı almış gibi düşüneceksin, o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…