- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.558
- 598
Hahahah sorma o kadar eziksin ki, senden tiksiniyorum bekar olduğun için. Çoluk çocuk yok, sorumluluk yok, şurada yer burada s*çarsın istersen, istersen bütün gün içersin istersen salak diziler izleyip uyursun. Corona bitince o bar benim bu bar senin gezersin, istediğinle flört edip canını sıkınca tekmeyi basarsın. Senden nefret ediyorum pis bekar!!! 11!!!
Tabi tabi bütün millet boşuna squat peşinde değil inan ki.Kovalamadığım için bilmiyorum.
Bir dahakine dikkat edeyim hangi kaslarımı kullanıyorum
Ashfah oh be rahatladım. Severim de o şarkıyı
Viih. Bacımız suyuna ekmek banmaya başlamış.
Ben heyatımda böyle hasetlik görmedim
Sormayın şok oldum gece gece. Demek görünüşe aldanmayacaksın, o munis o naif alicja seri bekar katili çıktı...Viih. Bacımız suyuna ekmek banmaya başlamış.
Demiştim size iyi değilim ben
Benim totoda kas olsa da görünmez, hiç kasmayayım ben mademTabi tabi bütün millet boşuna squat peşinde değil inan ki.
Ben işte eleği astığım için uğraşmıyorum ama bak soralım sporcu hatunlarımıza, kalça kası candır, ölüyü diriltir diyolla
Aman farklı bir şey sanki.Daha bu akşam konuştuk kardeşimle, abla hayatında neyi değiştirmek isterdin dedi de bekar olmak isterdim dedim.
Tam üstüne gelince gerildim baya. İyi ki yakın değiliz öldürüp yerine geçerdim lyannanin
Tabi tabi bütün millet boşuna squat peşinde değil inan ki.
Ben işte eleği astığım için uğraşmıyorum ama bak soralım sporcu hatunlarımıza, kalça kası candır, ölüyü diriltir diyolla
Senin memitolar yeter apla, cinayet silahı sayılır onlarBenim totoda kas olsa da görünmez, hiç kasmayayım ben madem
Ahahdha bazen adamı boğar mıyım diye düşünüyorum ahha evlerden ırak.Senin memitolar yeter apla, cinayet silahı sayılır onlar
Aman farklı bir şey sanki.
Ben bir tek bu konuda görüyorum ohh kocam ahh evlilij diyen, hayatımda evli olduğuna mutlu kadın yok
Daha birkaç saat önce en yakın dostlarımdan biri bana açık açık ‘ben boşanabilir miyim sence, yapabilir miyim şu durumda’ diye bana soruyordu.
O eski hayata özlem hiç bitmeyecek.
Amann herif aynı herif, dük aynı dük, ne kendini yoracanBen de yapacağım olm koydum kafaya, gtümü forma sokacağım. Şu an selülitlerimin totosu varmış gibi bir görüntü var ama halledeceğim.
Öyle deme ama, bazen aynı herif aynı dük olsa bile insan bir hevesleniyorAmann herif aynı herif, dük aynı dük, ne kendini yoracan
Şahı olsan, ne geleceğini biliyorsun süprizi kaçıyor
Beyine atacaktın uyan diye bize değil
Amann herif aynı herif, dük aynı dük, ne kendini yoracan
Şahı olsan, ne geleceğini biliyorsun süprizi kaçıyor
Beyine atacaktın uyan diye bize değil
Alicjacım, hayatımda hiç tasvip etmediğim bir önermedir bu ama mecburuz şuan.Bazen gün içinde bi an geliyor kendime, hayatıma yabancı oluyorum ya inanılır gibi değil bu aralar o kadar çok yaşıyorum ki bunu. Sanki şu an rüya ya da kabus ne dersen onun içindeyim, sanki 21 yaşındayım ve evimde, annemin yanındayım gerçekte de şimdiki hayat bir simülasyon. Sanki bu simülasyon bitecek ve ben "aaa, o adamla evlenirsen tünelin ucu bombok bir yere çıkacak, evlenme guzum, evlenme yavrum" diyeceğim kendime ve mutlu mesut yaşamıma devam edeceğim.
Yok bende o heves ne yalan söyleyeyim, belki ‘el altında’ ya ondandırÖyle deme ama, bazen aynı herif aynı dük olsa bile insan bir hevesleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?