- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
O göstereceğini göstermiş zaten, yüzünü gösterse kaç yazarAy inanamıyorum, şu an aşırı derecede şaşkınım. Sen yüz görümlüğü almadın mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O göstereceğini göstermiş zaten, yüzünü gösterse kaç yazarAy inanamıyorum, şu an aşırı derecede şaşkınım. Sen yüz görümlüğü almadın mı
Resmen öyle, o kadar dükseverimDük görümlüğü
Eki Görüntüle 2622427
Alicja işini görürse yollayayım bacım bizde anca hırkalara kucak açıyor.
Sen bir tahayyül et bakim.
Tül duvaklı falan böyleDük görümlüğü
Cıkss.Tül duvaklı falan böyle
Resmen öyle, o kadar dükseverim
O göstereceğini göstermiş zaten, yüzünü gösterse kaç yazar
Tül duvaklı falan böyle
Bacım aciliyet mühim değil siz bilirsiniz tabi, yeter ki işiniz görülsün, çorbada bir tuzumuz olsunHmmm fena değil ama bunda insan sınırlı hareket eder diye düşünüyorum, yine de ben bilmem eşim bilir bi ona sorayım çok acilse senin için
Adamı kullanıp sonra bir kenara mı attın naptınBirinde benimki şey demişti onu unutamıyorum ya "Komodinin üzerine para da bıraksaydın be!!11" demişti alsdjalkd. Ulen benim kafam iyi sonradan pişman olacağım şeyler yazacağım gibi bir his var içimde.
Ya adam "yüzünle işim yok kalsın duvak" derse peki? Sonuçta duvak kapalıyken de olur yaniCanım insan yine de alır
Diyeceğidim ar ettimdi.Başının alın kısmına öpüçük konduraraktan filan.
Daha öncesinde aldım, işimi garanti ettimAy inanamıyorum, şu an aşırı derecede şaşkınım. Sen yüz görümlüğü almadın mı
Adamı kullanıp sonra bir kenara mı attın naptın
Ya adam "yüzünle işim yok kalsın duvak" derse peki? Sonuçta duvak kapalıyken de olur yani
Diyeceğidim ar ettimdi.
Ya adam "yüzünle işim yok kalsın duvak" derse peki? Sonuçta duvak kapalıyken de olur yani
Gel gel kaçma, bensiz canın sıkıldı itiraf et.Ben gidiyorum ya tam yeni yeni unutuluyordu halı ve yoga salıncağı muhabbeti, şimdi tekrar anılar canlandı. Unutturmak için 10 gün yokum
Ahahha oralara girme üstadım, toparlayamayız oralardan konuyuAynen öyle yaptım. Canı sıkılmış sitem ettiydi. Şaplak maplak "Napıyon la" diye.
Neyse bunu dememeliydim ama dedim. Çok da şaplağımda.
Belki fantezidir. Sizin salıncağınız varsa belki birilerinin de duvakla yüz kapama fantezisi vardır, herkesin hayatına kimse karışamaz!!1!11!O lafı bana dese evlendiğim kişi o gece, en kısa sürede boşanma rekorunu hande ataizinin elinden almış olurdum
Gel gel kaçma, bensiz canın sıkıldı itiraf et.
E çıkmıştır kaç günde yeni fantezikler bir süre onlara tutunuruz.
Ahahha oralara girme üstadım, toparlayamayız oralardan konuyu
Belki fantezidir. Sizin salıncağınız varsa belki birilerinin de duvakla yüz kapama fantezisi vardır, herkesin hayatına kimse karışamaz!!1!11!
Bak hela yetinmeyi bilmiyorsun.O lafı bana dese evlendiğim kişi o gece, en kısa sürede boşanma rekorunu hande ataizinin elinden almış olurdum
Ahahha oralara girme üstadım, toparlayamayız oralardan konuyu
Belki fantezidir. Sizin salıncağınız varsa belki birilerinin de duvakla yüz kapama fantezisi vardır, herkesin hayatına kimse karışamaz!!1!11!