• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Hmmm fena değil ama bunda insan sınırlı hareket eder diye düşünüyorum, yine de ben bilmem eşim bilir bi ona sorayım çok acilse senin için :KK70:
Bacım aciliyet mühim değil siz bilirsiniz tabi, yeter ki işiniz görülsün, çorbada bir tuzumuz olsun :KK70:

Birinde benimki şey demişti onu unutamıyorum ya "Komodinin üzerine para da bıraksaydın be!!11" demişti alsdjalkd. Ulen benim kafam iyi sonradan pişman olacağım şeyler yazacağım gibi bir his var içimde. :KK70:
Adamı kullanıp sonra bir kenara mı attın naptın :D

Canım insan yine de alır :KK70:
Ya adam "yüzünle işim yok kalsın duvak" derse peki? Sonuçta duvak kapalıyken de olur yani :D

Başının alın kısmına öpüçük konduraraktan filan.
Diyeceğidim ar ettimdi.

Adamı kullanıp sonra bir kenara mı attın naptın :KK70:

Ya adam "yüzünle işim yok kalsın duvak" derse peki? Sonuçta duvak kapalıyken de olur yani :KK70:

Diyeceğidim ar ettimdi.

Aynen öyle yaptım. Canı sıkılmış sitem ettiydi. Şaplak maplak "Napıyon la" diye.
Neyse bunu dememeliydim ama dedim. Çok da şaplağımda. :D

Ben gidiyorum ya tam yeni yeni unutuluyordu halı ve yoga salıncağı muhabbeti, şimdi tekrar anılar canlandı. Unutturmak için 10 gün yokum :KK70:
Gel gel kaçma, bensiz canın sıkıldı itiraf et.
E çıkmıştır kaç günde yeni fantezikler bir süre onlara tutunuruz.

Aynen öyle yaptım. Canı sıkılmış sitem ettiydi. Şaplak maplak "Napıyon la" diye.
Neyse bunu dememeliydim ama dedim. Çok da şaplağımda. :KK70:
Ahahha oralara girme üstadım, toparlayamayız oralardan konuyu :D

O lafı bana dese evlendiğim kişi o gece, en kısa sürede boşanma rekorunu hande ataizinin elinden almış olurdum :KK70:
Belki fantezidir. Sizin salıncağınız varsa belki birilerinin de duvakla yüz kapama fantezisi vardır, herkesin hayatına kimse karışamaz!!1!11!

Gel gel kaçma, bensiz canın sıkıldı itiraf et.
E çıkmıştır kaç günde yeni fantezikler bir süre onlara tutunuruz.

Hem de nasıl sıkıldı belli değil. Normalde evden dışarı çıkmayan ben bile bayılacağım artık. Kaynanamı özledim, gelse de biraz çocuğu alsa ben de işe başlasam diye dua ediyorum düşün halimi 🥴

Hani gezmeye çıkmam da iş olursa mecbur çıkarım, çaresiz ne yapalım hesabı.

Şu corona bitsin, bittiği hafta sonu kendimi büyükadaya atacağım.

Ahahha oralara girme üstadım, toparlayamayız oralardan konuyu :KK70:

Belki fantezidir. Sizin salıncağınız varsa belki birilerinin de duvakla yüz kapama fantezisi vardır, herkesin hayatına kimse karışamaz!!1!11!

Girmiyim zaten, gideyim benimkinin başına çökeyim, kafam olmuş bemelyon; oo şimdi eğlence bana aahahaha dilimi şey edeyim.

O lafı bana dese evlendiğim kişi o gece, en kısa sürede boşanma rekorunu hande ataizinin elinden almış olurdum :KK70:
Bak hela yetinmeyi bilmiyorsun.
Devlet onayıyla sevişecen diye tüm sülale toplanmış falan, boşanır mı ya.
Sefasını sür, sonra boşarsın ah alicja ah, hiç bencil bakmıyorsun olaya.

Ahahha oralara girme üstadım, toparlayamayız oralardan konuyu :KK70:

Amaaan o gelinlik o duvak nasıl sinir, nasıl rahatsız birşey. Fantezisi mi olur onun ne sıkıcı 🥴

Back