• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Bak hela yetinmeyi bilmiyorsun.
Devlet onayıyla sevişecen diye tüm sülale toplanmış falan, boşanır mı ya.
Sefasını sür, sonra boşarsın ah alicja ah, hiç bencil bakmıyorsun olaya.

Biz çok kalabalık davet etmedik, nikah yaptık belediyede geçtik gittik balayına. Hiç gereksiz atraksiyonların insanı değiliz ikimiz de :KK70:

Ama boşanırsam yedi düvele duyuracağım 🥴

Hem de nasıl sıkıldı belli değil. Normalde evden dışarı çıkmayan ben bile bayılacağım artık. Kaynanamı özledim, gelse de biraz çocuğu alsa ben de işe başlasam diye dua ediyorum düşün halimi 🥴

Hani gezmeye çıkmam da iş olursa mecbur çıkarım, çaresiz ne yapalım hesabı.

Şu corona bitsin, bittiği hafta sonu kendimi büyükadaya atacağım.
Bir ben bunalmadım ya herhalde.
Ciddili yazacağım kusura bakmayın.
Ama herkeste durum bu ve çevrem son 5 günde olayı bozdu.
Birbirine giden mi ararsın, bağ, göl vs evlerde toplanan aileler mi.
Yani hepimiz delirdik ama bu gece 3. ye söylüyorum sana çünkü seviyorum seni, zevk almaya bakacaksın başka yolu yok.
Eğer o girdaba bir kere girersen, çıkman çok zor.
Hayatımda evi bu kadar aktif kullanmadım, 2 saatte bir oda değiştiriyoruz çocuklarla.
Komik ama inan iyi geliyor, sürekli aynı duvara aynı cama bakmak yerine, perspektif değişiyor bir kere.
Yapma guzum, girme o gri alana.
Buradan da kopma, eğer gerçekten sıkılıyorsan halı salıncak masadan, bahsetmeyiz.
Ama kafanı dağıtman şart, gerçekleri görmezden gelmek değil, görünür haldeyken hala umutla bakabilmek adına hepsi.

Biz çok kalabalık davet etmedik, nikah yaptık belediyede geçtik gittik balayına. Hiç gereksiz atraksiyonların insanı değiliz ikimiz de :KK70:

Ama boşanırsam yedi düvele duyuracağım 🥴
İşiniz aceleydi, ondandır :KK70:
Bak biz 8 sene sonunda ne kaddan saçma adet varsa yapa yapa evlendik çünkü beklediğimiz bir şey yok.

Amaaan o gelinlik o duvak nasıl sinir, nasıl rahatsız birşey. Fantezisi mi olur onun ne sıkıcı 🥴
Ooo gördünüz bekarın diye nasık ezikledii. Duvak takmadım diye nasıl hor gördü beni, dudak büküp hor gözle baktı , bırak küçük dağlar yerinde kalsın alicja, yazıktır bana :(

Totona kuvvet bacım😂
Totosuna mı? ahhfa
Beline deseydin bari :D

Yakkın bayi yakkin boüvv. Heeyoo yakkin bayi yee yoo. :KK70:
Ay hangi şarkıydı o yaaa :D

Bir ben bunalmadım ya herhalde.
Ciddili yazacağım kusura bakmayın.
Ama herkeste durum bu ve çevrem son 5 günde olayı bozdu.
Birbirine giden mi ararsın, bağ, göl vs evlerde toplanan aileler mi.
Yani hepimiz delirdik ama bu gece 3. ye söylüyorum sana çünkü seviyorum seni, zevk almaya bakacaksın başka yolu yok.
Eğer o girdaba bir kere girersen, çıkman çok zor.
Hayatımda evi bu kadar aktif kullanmadım, 2 saatte bir oda değiştiriyoruz çocuklarla.
Komik ama inan iyi geliyor, sürekli aynı duvara aynı cama bakmak yerine, perspektif değişiyor bir kere.
Yapma guzum, girme o gri alana.
Buradan da kopma, eğer gerçekten sıkılıyorsan halı salıncak masadan, bahsetmeyiz.
Ama kafanı dağıtman şart, gerçekleri görmezden gelmek değil, görünür haldeyken hala umutla bakabilmek adına hepsi.

Sana birşey diyeyim mi, çevremizde tek dikkat eden aile biziz :KK70:
Herkes misafir ağırlıyor, en başından beri olayı ciddiye alan kimse yok. Bu beni de germeye başlıyor artık, eşim evde ama ne kadar sürecek belli değil, maddi olarak zaten zorlanıyorduk şimdiden sonra ne olacak o da belli değil. Beni geren biraz da bunlar aslında. Mesela bu sokağa çıkma yasağı öncesi Bilge'nin 1 paket daha bezi var zannediyordum, bir süre idare eder diye şimdi almayalım başka bir ihtiyacımızı alalım dedim. Bezi çekmeceye koyduğuma o kadar emindim ki cumartesi gecesi saat 23.00 te hiç bez kalmadığını farkettim. Sokağa çıkma yasağı var, para çok az var, bizde araba yok düşün ruh halimi. Kardeşim buradaydı da hallettik allahtan eczaneden. Kafam yerinde durmuyor dağılıyor, sürekli birşeyleri unutuyorum ve kafamın içinde plan yapıyorum çocuğu arabasına koysam hiçbir yere dokundurmadan 2 tur atsam gelsem filan gibi, çünkü o da bunaldı evde.

Ay o gri alana geçmişim bile galiba ben. Oohhh ne güzel baydım içinizi canıma değsin, sabah ilk gelen bu mesajı okusun da güne güzel başlasın :KK53:

Ooo gördünüz bekarın diye nasık ezikledii. Duvak takmadım diye nasıl hor gördü beni, dudak büküp hor gözle baktı , bırak küçük dağlar yerinde kalsın alicja, yazıktır bana :KK43:

Totosuna mı? ahhfa
Beline deseydin bari :KK70:

Ay hangi şarkıydı o yaaa :KK70:
Sen unutmuşun bayağı olayları yafrım.
Popo kası candır, hayat kurtarır.
Hele gangsta gibi adam kovalarken
:KK70:

Ooo gördünüz bekarın diye nasık ezikledii. Duvak takmadım diye nasıl hor gördü beni, dudak büküp hor gözle baktı , bırak küçük dağlar yerinde kalsın alicja, yazıktır bana :KK43:

Hahahah sorma o kadar eziksin ki, senden tiksiniyorum bekar olduğun için. Çoluk çocuk yok, sorumluluk yok, şurada yer burada s*çarsın istersen, istersen bütün gün içersin istersen salak diziler izleyip uyursun. Corona bitince o bar benim bu bar senin gezersin, istediğinle flört edip canını sıkınca tekmeyi basarsın. Senden nefret ediyorum pis bekar!!! 11!!!

Sana birşey diyeyim mi, çevremizde tek dikkat eden aile biziz :KK70:
Herkes misafir ağırlıyor, en başından beri olayı ciddiye alan kimse yok. Bu beni de germeye başlıyor artık, eşim evde ama ne kadar sürecek belli değil, maddi olarak zaten zorlanıyorduk şimdiden sonra ne olacak o da belli değil. Beni geren biraz da bunlar aslında. Mesela bu sokağa çıkma yasağı öncesi Bilge'nin 1 paket daha bezi var zannediyordum, bir süre idare eder diye şimdi almayalım başka bir ihtiyacımızı alalım dedim. Bezi çekmeceye koyduğuma o kadar emindim ki cumartesi gecesi saat 23.00 te hiç bez kalmadığını farkettim. Sokağa çıkma yasağı var, para çok az var, bizde araba yok düşün ruh halimi. Kardeşim buradaydı da hallettik allahtan eczaneden. Kafam yerinde durmuyor dağılıyor, sürekli birşeyleri unutuyorum ve kafamın içinde plan yapıyorum çocuğu arabasına koysam hiçbir yere dokundurmadan 2 tur atsam gelsem filan gibi, çünkü o da bunaldı evde.

Ay o gri alana geçmişim bile galiba ben. Oohhh ne güzel baydım içinizi canıma değsin, sabah ilk gelen bu mesajı okusun da güne güzel başlasın :KK53:
Çocuğu arabasına koy, maskeni tak ve millete zombi muamelesi yaparak bina çevresinde gezin.
Aman yakalanma, sonra vine sayfalarına bebek arabasını kıçına sokmaya çalışan kadının dramını izlemeyelim😂

Var bir ışık yolu yakında, sen içini çokça umutla doldur.
Bdv lik değil öyle geldi😅

Sen unutmuşun bayağı olayları yafrım.
Popo kası candır, hayat kurtarır.
Hele gangsta gibi adam kovalarken
:KK70:
Kovalamadığım için bilmiyorum.
Bir dahakine dikkat edeyim hangi kaslarımı kullanıyorum :D

Ashfah oh be rahatladım. Severim de o şarkıyı :D

Hahahah sorma o kadar eziksin ki, senden tiksiniyorum bekar olduğun için. Çoluk çocuk yok, sorumluluk yok, şurada yer burada s*çarsın istersen, istersen bütün gün içersin istersen salak diziler izleyip uyursun. Corona bitince o bar benim bu bar senin gezersin, istediğinle flört edip canını sıkınca tekmeyi basarsın. Senden nefret ediyorum pis bekar!!! 11!!!
Tutmayın beni nolur saçını başını yolayım şu lyannanin, aşırı sinirim bozuldu şu an niye böyle sinirlendim anlayamıyorum :KK53: :KK53:
:KK57: :KK57: :KK57:

Ben heyatımda böyle hasetlik görmedim :KK70:

Çocuğu arabasına koy, maskeni tak ve millete zombi muamelesi yaparak bina çevresinde gezin.
Aman yakalanma, sonra vine sayfalarına bebek arabasını kıçına sokmaya çalışan kadının dramını izlemeyelim😂

Var bir ışık yolu yakında, sen içini çokça umutla doldur.
Bdv lik değil öyle geldi😅

Araba kenarına saklanıp polise görünmeyeceğini zanneden genç gibi olmayalım sonra :KK70: :KK70:

Back