Coronasavar

Sen beni dinle, al eline bir kravat, yapıştır adamı kapıya, kırbaç niyetine vur herife
Senin kocacın belli ki pasif rolü seviyor.

Evet biz de aynı durumdaydık biliyorsun ama aslında kişiyle de ilgisi yok durumun. Dediğin gibiyiz biz de şaşırtıcı bir şekilde karantina iyi geldi, gerçekten sorunumuz yok aramızda hatta ilk defa belki bir şansımız olur gelecekle ilgili diye düşünüyorum. Benim derdim evlilikle, evli olmakla ilgili. Ben yalnızlığı çok seven bir insanım ve artık yalnız kalmayacağım dank ediyor yavaş yavaş, geren bu. Yoksa şu an gerçekten dişe dokunur bir sorunumuz yok, birbirimizi tutuyoruz düşmemek için diyebilirim. Amaaan öyle işte, hyrlsi cnm, kader kısmet.

Sen beni dinle, al eline bir kravat, yapıştır adamı kapıya, kırbaç niyetine vur herife
Senin kocacın belli ki pasif rolü seviyor.

Valla benim yanımda herkes pasif kalıyor be canısı, garibim yazık "Allahn manyağğ" diye gülerek kaçtı. Taciz yaptığım çünkü, cilve değil. Neyse bacılar, ben kaçar; ısrarlı tacizkar davranışlarım sonucunda adam yelkenleri suya indirdi. Şimdi ağız topunu takmanın tam sırasıdır, sakinleşmişken. Sonra taktırmıyor.

Görüşürük ben kaçar.

Annem yükselen burcumu yolladı. Her kategoriden birisi var, hayır olsun inşallah
A Arya_Stark01 birinden biri olacak herhalde

Sürpriz tanışma ve online tanışma tinder, arkadaşlığın aşka dönüşmesi hoşlandığım bey veya buradaki flörtüm, yarım kalmış aşk buradaki flörtüm veya exim olabilir hahfah

Hadi hayırlısı

İyi tepişmeler

Ajahjsjsksjsjs
O da mantıklı bak.
Vay anasını, gangsta ne yapıyorsa artık, nasıl geyşa yahu bu, o topları kendine takması gerekmiyor muydu?
Ay neyse ben de pişman olacağım bir yere gidiyorum susayım
Kendisine takabileceği başka toplar var, Grinin Elli Tonu'nda gördük hep bunları ahfhh

Ağız topunun kullanım amaçları değişiklik gösteriyor olabilir. mesela Tarkan üstadımız çağının ötesindeki Ölürüm Sana klibindeki hanfendiye takmıştı

Bende anlayamiyorum. Bazen 2 sayfa polemik yapiyorsun birsey olmuyor, bazen tek bir yorum ile ban yiyebiliyorsun

Neyse iyikine geri geldin filmdelisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…