- 8 Mart 2015
- 25.106
- 1
- 81.234
- 598
Sen beni dinle, al eline bir kravat, yapıştır adamı kapıya, kırbaç niyetine vur herifeBenimki benim gazımla çalışan biri; ben spor yaparsam gaza gelir o da yapar. Göbek olur sikspek, kollar olur yine kaslı, adonisler baklavalar heyhat. Biliyorum, ben çekiyorum bizim evin başını. Beni kıskanır kendi de şınav mınav çeker. Şimdi raad adam. Belki ikinci bahar gelir, belki biz de salıncak kurarız film? Çok mu? Pattiz çuvalıynan bi yere kadar. Ben de istiyorum duvardan duvara atılayım, fit göbeğimden zeytinler dişlensin, çok mu istiyorum hea? Herkesin ejderyası var, benim niye plastik çakmağm olsun?
Alicjacım, hayatımda hiç tasvip etmediğim bir önermedir bu ama mecburuz şuan.
Pollyannacılık, el kol bağlı, durum belli.
Sürekli ulaşamadığımız şeyle meşgul olmaktansa, odağını başka yönlere çekmen gerek.
İster simülasyon ister evcilik de, sen, arya ve ben aynı durumdayız.
Ve işin ilginç yanı ben öyle bir şey yaşıyorum ki, koronadan 1 hafta önce avukat arkadaşlarımla görüşme yapmamış, kendimi yaza şartlamamışım, daha dün gece evlenmişiz gibi.
O adam gitti, hayallerimdeki erkek geldi.
Çok enteresan, gerçekten.
Bence simülasyonun alası bu.
Ama yapacak bir şeyimiz maalesef yok, bu süreçte tek şart olan mental ve beden sağlığını daimi kılmak, ötesi inan lükse giriyor.
Issız bir adaya düşsen yanına yanlışlıkla kocanı almış gibi düşüneceksin, o kadar.
Sen beni dinle, al eline bir kravat, yapıştır adamı kapıya, kırbaç niyetine vur herife
Senin kocacın belli ki pasif rolü seviyor.
İyi tepişmelerValla benim yanımda herkes pasif kalıyor be canısı, garibim yazık "Allahn manyağğ" diye gülerek kaçtı. Taciz yaptığım çünkü, cilve değil. Neyse bacılar, ben kaçar; ısrarlı tacizkar davranışlarım sonucunda adam yelkenleri suya indirdi. Şimdi ağız topunu takmanın tam sırasıdır, sakinleşmişken. Sonra taktırmıyor.
Görüşürük ben kaçar.
Ağız topu diyor, farkettin mi?İyi tepişmeler
Ettim, etmez miyim.Ağız topu diyor, farkettin mi?
Adam ısırıyor herhal, başka bir şey aklıma gelmediEttim, etmez miyim.
Zevkler tartışılmaz
Ahahs ses çıkarıp yardım istemesin diye de olabilirAdam ısırıyor herhal, başka bir şey aklıma gelmedi
AjahjsjsksjsjsAhahs ses çıkarıp yardım istemesin diye de olabilir
Kendisine takabileceği başka toplar var, Grinin Elli Tonu'nda gördük hep bunları ahfhhAjahjsjsksjsjs
O da mantıklı bak.
Vay anasını, gangsta ne yapıyorsa artık, nasıl geyşa yahu bu, o topları kendine takması gerekmiyor muydu?
Ay neyse ben de pişman olacağım bir yere gidiyorum susayım
Ben o topları kastetmemiştimKendisine takabileceği başka toplar var, Grinin Elli Tonu'nda gördük hep bunları ahfhh
Ağız topunun kullanım amaçları değişiklik gösteriyor olabilir. mesela Tarkan üstadımız çağının ötesindeki Ölürüm Sana klibindeki hanfendiye takmıştı
Bilemem, tehlikeli konular bunlarBen o topları kastetmemiştim
Yeni fanzetiği bulduk en azından, gerçi hatun kendini gizlemiyor ama olsun, bu da bir şey.Bilemem, tehlikeli konular bunlar
Alicja duymasın ama bekar kadınım ben, olmuyor böyle gece gece
Gangsta'nın fantezikliği beklenir, şaşırtmaz.Yeni fanzetiği bulduk en azından, gerçi hatun kendini gizlemiyor ama olsun, bu da bir şey.
Azıcık yabanımla alicja rahat etsin
Nazar, nazar hep.
Haa ben de öyle düşünmüştüm. Kabilemiz çok dikkat çekiyor malum.Nazar, nazar hep.
Elem terefiş kem gözlere şiş, tütütütü maaşallaah hepiciğimize
akajsjsjskjssj
Gerzeğin biri benim yoruma ‘öznesiz’ bu cehalet bilgisizlik falan demiş.
Ben de ‘ aa kendini bu kadar iyi tanıyan bir üyeye daha denk gelmemiştim, öz eleştiriniz çok yerinde’ gibi bir şey dedim.
Polemikten yemişim, ulan 1 cevap verdim ne polemiği.
Hakaret dese anlıcam da polemik yok bir şey yok.
Şu karantina günlerinde ‘anlayamazsınız’
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?