- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.558
- 598
Düklere sadece gece sarilmiyor ki. Sizde zaten çoçuk yok artik. Sizde gündüz, gece fark etmez kiiii
Bebeğim sen biraz benden kadınlık öğren. Gülünmez öyle her şeye. Nimetle dalga Geçilmez. Sonuçta bir at dükü değil ama gördüğümüzden mahrum etmesin rabbim.
Ahahdha olm adamla geyik yapayım diyorum, engellesin demiyorum.
Bence üzerindekileri çıkarıp odaya gitsin(hepsini değil) makina da boş yer vardı çıkardım falan desin
Bence üzerindekileri çıkarıp odaya gitsin(hepsini değil) makina da boş yer vardı çıkardım falan desin
Tinderda konuştuğum adama are you sex dersem olay bambaşka yerlere giderO halde adam sorabilirsin "are you sex" "are you kola" diye. Gangsta'ya göre Antalyada bu sekilde millet flört ediyollaaa
ama biliyordum bir gün sınıfta kaldigim cilve101 dersine ihtiyacım olacağını.
Hocam gerçek hayatta ne ise yarar da demedim
Özel ders mi alsaydım napsaydim
Ne hayal gücü varmış arkadaş sizde deŞimdi yafrum, donunu giymeyerekten kısa bir entari giyiyorsun, eline tarağını alıyorsun yanlış anlama, saçını taradığın. Sonra beyinin yanından saçını tarayarak geçerken yanlışlıkla tarağı yere düşürüyorsun ve uzun bir süre tarağı yerde bulamıyor, arıyor ve arıyorsun.
Olmaz öyle. Gurur olmalı insanda biraz. Pipi meraklısı gibi malı ortaya çıkarıp ahlaksızlığa davet etmek çok çirkin bence.
Olm at dükü deyip ardından arr kasman nasıl hayret verici la.
Ben bir seferinde adamı elbise altına don giymeyip karşılamıştım kapıda.Şimdi yafrum, donunu giymeyerekten kısa bir entari giyiyorsun, eline tarağını alıyorsun yanlış anlama, saçını taradığın. Sonra beyinin yanından saçını tarayarak geçerken yanlışlıkla tarağı yere düşürüyorsun ve uzun bir süre tarağı yerde bulamıyor, arıyor ve arıyorsun.
Ben bir seferinde adamı elbise altına don giymeyip karşılamıştım kapıda.
Sonrasını anlatmıyorum ahfha
Çoklu kişilik bozukluğu var bende ajsjsjs
E sana da kalsa heryeri meydanda odayı turlayacaktıOlmaz öyle. Gurur olmalı insanda biraz. Pipi meraklısı gibi malı ortaya çıkarıp ahlaksızlığa davet etmek çok çirkin bence.
Yok evin kapısını zor kapatabildimTam o anda regl oldun değil mi, ayaklarına falan hep aktı. Anlatma tabi ki.
Tam o anda regl oldun değil mi, ayaklarına falan hep aktı. Anlatma tabi ki.
Onlar başka güne artık. Bugün yedek kıyafet almayı unutmuşsun gibi olacakBastan söyleyeyim, gırgır yok evde.
Leopar tayt hic yok
E sana da kalsa heryeri meydanda odayı turlayacaktı
Yok evin kapısını zor kapatabildim
Olm o Cinnet filminin kapı sahnesi la, regl değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?