- 2 Kasım 2013
- 7.797
- 37.043
- 748
Ne demek istiyorsun? Sigaraya mi baslayalim?
Neymiş hacıt
Yok onun kendisi düklü.
Dövmeler vs işte ortak noktalar
Ahaha ya keyifsizdim evet huysuzdum, ama ara ara yazışmamı engellemedi. Karalar bağlamış modda değildim.
Ahahda arkadaş ya adamla flört bile etmiyoruz sadece laflıyoruz
Neymiş hacıt
Yok onun kendisi düklü.
Dövmeler vs işte ortak noktalar
Ahaha ya keyifsizdim evet huysuzdum, ama ara ara yazışmamı engellemedi. Karalar bağlamış modda değildim.
Ahahda arkadaş ya adamla flört bile etmiyoruz sadece laflıyoruz
İşi hiç bilmiyorsun Lyanna. Bak sana tecrübeli ablaların olarak ben veIdrakyollariiltihabi tavsiyeler vereceğiz. Şimdi yazıyorsun ki "En sevdiğin renk ne?" Adam bir renk yazacak diyeceksin "Aaa benimki de.. Nikah konsepti olarak o rengi kullanalım mı?" diye soracaksın sonra. Engellemezse sen engelle, ne bu be dünden razı.
Yoo dostum yapma öyle bir şey. İnsanda ne ar ne gurur bırakıyor bu meret. Panik yapma sakin ol. Biz dünyalılar sık sık yaşıyoruz bunu. Sizin gezegende pek olmuyor böyle avam küslükler ama alışırsın. Hey gidi korona kimler kimlerle eşit oldu. Konuya döneyim. Madem ilk, gadınlığını kullan. Odasına bir şey almaya gidiyormuş gibi git. Ara böyle sinirle, bulamıyor da onunla aynı odada kalmak zorunda olduğun için geriliyormuş gibi ara. Eğil yanında totonla falan eğil, memelerinle eğil iyice. Görsün her yerini. Sonra "ev ev değil ki, kara delik. Bulamıyorum" de. Pipili yola gelecek, göreceksin.
Yanında arasın, yanlışlıkla da değdirsin bence. Yanlışlıkla kucağına da düşsün, yanlışlıkla da tutsun bence hem.
Donum bile yok çoğu zaman ne kemeri
Lyanna Mormont sıradan bir kız olmadığını kanıtlamalısın. At dükü hakkında ne düşünüyorsun, sence de ihtişamına kıyasla kıymeti bilinmiyor olabilir mi? De. Oradan karınca boku, koala götü yürürsün. Sonuçta her pipili hayvandır.
Yoo dostum yapma öyle bir şey. İnsanda ne ar ne gurur bırakıyor bu meret. Panik yapma sakin ol. Biz dünyalılar sık sık yaşıyoruz bunu. Sizin gezegende pek olmuyor böyle avam küslükler ama alışırsın. Hey gidi korona kimler kimlerle eşit oldu. Konuya döneyim. Madem ilk, gadınlığını kullan. Odasına bir şey almaya gidiyormuş gibi git. Ara böyle sinirle, bulamıyor da onunla aynı odada kalmak zorunda olduğun için geriliyormuş gibi ara. Eğil yanında totonla falan eğil, memelerinle eğil iyice. Görsün her yerini. Sonra "ev ev değil ki, kara delik. Bulamıyorum" de. Pipili yola gelecek, göreceksin.
Yanında arasın, yanlışlıkla da değdirsin bence. Yanlışlıkla kucağına da düşsün, yanlışlıkla da tutsun bence hem.
Neyi tutsun? mouse? Oyunu bozulur kızar sonra.
Attt dükü hakkında sen ne düşünüyorsun ben çok merak ettim la İdrak. Sahi, "Att dükü" deyince aklına ne geliyor, mesela at dükü mü?
Sen inandın mı şimdi buna?
Toto göstereceğim diye gülme gelip yuvarlanmayayım sonra carkifelekte halılarda yuvarlanan teyzeler gibi?
Anladik, anladik! Hepiniz dükünüze sarilcaksiniz bügün. Bunu ayan beyan anlatmanin anlami var mi? Olan vaar, olmayan vaar aaaa!
Bindiği dalı.
Bence çok büyük. Dişi atın kukusunu düşünüyorum at dükü deyince. Artık büyük boy borcam gibi geniş midir nedir, canı acır aksi halde. At dükü çünkü gereğinden fazla büyük. Altı üstü minik tayları aktaracak ne gerek var o kadar büyük şeye.
Ben sarılmayacağım şahsen, zebaha kadar burdayım. Sarılacaklar kaçtı gitti bile.NeverOne da ne doyumsuz çıktı günaa boynuna artık.
Sen inandın mı şimdi buna?
Toto göstereceğim diye gülme gelip yuvarlanmayayım sonra carkifelekte halılarda yuvarlanan teyzeler gibi?
Ahahah yok ya hem dönecek gibi değil hem zaten flört modunda değilizO laflamalar, flörte dönecek. Burdan his ediyorum beenn
Valla ne olduysa nasil birden tartisan çiftler ortaya çiktiysa, hepsi aynen birden kayboluyor. Tekrar sevgi ask moduna giriliyor. Sanirim benip paylastigim nazar boncuklari bayaa yardim etti :)
Önümüzdeki günlerde bakacaz artik Lyanna. Ne kaa aktif degilsen, o kadar düküne baglanmissindir demek. @Vander yaz statistikçi bacim.
İşi hiç bilmiyorsun Lyanna. Bak sana tecrübeli ablaların olarak ben veIdrakyollariiltihabi tavsiyeler vereceğiz. Şimdi yazıyorsun ki "En sevdiğin renk ne?" Adam bir renk yazacak diyeceksin "Aaa benimki de.. Nikah konsepti olarak o rengi kullanalım mı?" diye soracaksın sonra. Engellemezse sen engelle, ne bu be dünden razı.
Ahahdha olm adamla geyik yapayım diyorum, engellesin demiyorum.Lyanna Mormont sıradan bir kız olmadığını kanıtlamalısın. At dükü hakkında ne düşünüyorsun, sence de ihtişamına kıyasla kıymeti bilinmiyor olabilir mi? De. Oradan karınca boku, koala götü yürürsün. Sonuçta her pipili hayvandır.
Bence üzerindekileri çıkarıp odaya gitsin(hepsini değil) makina da boş yer vardı çıkardım falan desinYoo dostum yapma öyle bir şey. İnsanda ne ar ne gurur bırakıyor bu meret. Panik yapma sakin ol. Biz dünyalılar sık sık yaşıyoruz bunu. Sizin gezegende pek olmuyor böyle avam küslükler ama alışırsın. Hey gidi korona kimler kimlerle eşit oldu. Konuya döneyim. Madem ilk, gadınlığını kullan. Odasına bir şey almaya gidiyormuş gibi git. Ara böyle sinirle, bulamıyor da onunla aynı odada kalmak zorunda olduğun için geriliyormuş gibi ara. Eğil yanında totonla falan eğil, memelerinle eğil iyice. Görsün her yerini. Sonra "ev ev değil ki, kara delik. Bulamıyorum" de. Pipili yola gelecek, göreceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?