• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Ay hayalimdeki koca tipi. Keşke benim koca da öyle ağır uykuda olsa. Ben gece gezenler gibi fıldır fıldır gezerim evde. Hayalet gibi dolaşıyorum uyanıp laf sayacak diye. Kendi evimde rahat değilim tık sesine uyanıyor uyuz oluyorum.

Birlikte yatmak çok uyuz bir şey bence ya. Benim oğlan büyüdü keyfim kaçacak diye dönmüyorum yatağa. İnsan insana yapmaz bu eziyeti.

Sen bi de uyandırma faslını gel bana sor, adam uyumuyor gece, ruhunu teslim ediyor abi. Sabaha da musalla taşından kaldırma görevi bende.

Not:
Şuna pis yorum yapacaksın biliyorum, yapma. :KK53:

İhtimal var mı var. Önün açık mı açık. Biz bir ömür aynı pipiye söz verdik :/
Ahahdha
Vermeseydiniz söz arkadaşım ben mi dedim. Bak ben bekarım, alayına gitme umuduyla yaşıyorum :D

Kimmin adı neymiş stalklayayım. Ex muhabbeti yüzünden gittim sapık exin babasını stalkladım onu görmek istemiyorum rüyamda 😅😅
Stalklama da git filmleri izle. Neler yapıyor o kıza vuhuu

BEN BILIYORDUM BIR MOKLAR YEDIGINI!! Burdaki sessizligini ancak bir dük açiklayabilirdi.

Anlat, kimmis bu çoçuk, nasil gidiyor? Ay tinderda olsam heycanlandim ayol

VE BIZDEN SAKLADIN!!

Heycan ve BEN BU KIZI PATAKLAYACAM arasindayim su an :KK70:
Yok ya bugün ortalıkta olmamamın nedeni o değildi, keyifsizdim biraz.

Ahaha kız anlatacak bir şey yok sakin ol şampiyon :D Öyle matchleştik konuşuyoruz. Bayağı benzer yanımız çıktı, şu an gayet geyik modundayız.

Ahahdha
Vermeseydiniz söz arkadaşım ben mi dedim. Bak ben bekarım, alayına gitme umuduyla yaşıyorum :KK70:

Stalklama da git filmleri izle. Neler yapıyor o kıza vuhuu

Ahaha kız anlatacak bir şey yok sakin ol şampiyon :KK70: Öyle matchleştik konuşuyoruz. Bayağı benzer yanımız çıktı, şu an gayet geyik modundayız.
Yazacam benzer yanlarınızdsn birini biliyorum hahaha

Ahaha kız anlatacak bir şey yok sakin ol şampiyon :KK70: Öyle matchleştik konuşuyoruz. Bayağı benzer yanımız çıktı, şu an gayet geyik modundayız.

Benim Türkçem biraz kit olabilir fakat bunlar birbirine zit olan seyler degil mi? HMMM!

Hem keyifsiz ol, hem geyik modunda ol!

Biz big dük klani olarak yemeyiz bunlari yemeyiiiz.

Eh zaten önce geyik muhabeti olur. Hemen "sensiz yasayamiyorum mahmuuut" seviyesinde olamazsin ya :KK53:

Muhtesem tepkisini verdim çünkü sen baska kadinlar gibi sürekli ayni belali tiplere kaymiyorsun. Yada "travma oldu travmaaa" deyip birseylerin arkasinda saklanmiyorsun. Bu olaydan ders çikardin. Kendini daha iyi taniyorsun, daha güçlüsün. Aferin sana kiz!

Teşekkür ederim :KK16:
Aslında bazı konulardaki fikirlerim hep sabitti. Mesela ben "kıskanıyor beni çok seviyor, kısıtlıyor bana bayılıyor, ağzıma ediyor ama özünde çok iyi" diyen kızlardan biri olsaydım çok mutlu olabilirdik :KK53:
Çok kavga ediyorduk çünkü "onu giyme, onunla görüşme" vs dediğinde "sana ne yaprağım, sen işine bak, sana mı soracağım" tarzında cevaplar alıyordu benden.
Ama tahammül etmemeyi, bozuk adamı düzeltmeye çalışmamayı öğrendim.
Tabii ki sonraki ilişkilerim de hep mükemmel değildi, hayal kırıklıklarım oldu ama "özünde çok iyi" deyip evlenmeye kalkmadım kimseyle :KK70:

Bak şimdi de arsız köpek zulaladığım sigaradan istedi. Hiç gurur yok. Sokağa çıkma yasağı var malum çıkıp alacak yer yok. Ben de geçen sefer çok mağdur olduğum için kocamın önleminin yanında gizlice bir paket alıp attım köşeye. Hayvan gibi içip bitirdi olan sigarayı. Az evvel gelmiş "sen bittiğini görünce bana laf sayardın niye bitirdin diye. Fazla rahatsın çıkar hadi paketi" dedi. Günahımı vermem sana dedim. Hadi hadi çıkar diye ısrar edince al sadakam olsun deyip verdim. Hala küsüz tabi. Ağız tadıyla küs kalamıyoruz şu lanet bağımlılık yüzünden.

Ne demek istiyorsun? Sigaraya mi baslayalim?

Bak toplanın size içerideki öküzle ikinci buluşmamızı anlatayım. Ben içimdeki kadını açığa çıkarıp Mahmut abilikten az sıyrılayım diye topuklu giydim giderken. Her daim spor ayakkabı giyen biri olarak yürüyemiyorum tabi. Ayakkabının yanları açık bantlı bir şeydi. Önümde duran taşı görmeyip geçirdim ayağımı taşa. Kanamaya başladı kıymetli ayağım. İçerideki pis pipili eğildi ayağımın dibine. Herkesin içinde pansuman yaptı öyle evlenme teklifi eder gibi dizlerinin üstünde. Aha dedim bu adamdan olur. Yirim bunu ben dedim. Sonra oturuyoruz ben erimişim zaten. Gamzeme dokunup, şu çukuru bir ömür görmek için her şeyi yaparım falan dedi.

Sonra ne oldu da "ölse emekli maaşı ne kadar olur, ohoo yeter bana" diyecek raddeye geldik bilmiyorum ki aansjsjsjs

Yazacam benzer yanlarınızdsn birini biliyorum hahaha
Neymiş hacıt :D

O da mı dük seviyormuş? :KK64:
Yok onun kendisi düklü.
Dövmeler vs işte ortak noktalar :D

Benim Türkçem biraz kit olabilir fakat bunlar birbirine zit olan seyler degil mi? HMMM!

Hem keyifsiz ol, hem geyik modunda ol!

Biz big dük klani olarak yemeyiz bunlari yemeyiiiz.

Eh zaten önce geyik muhabeti olur. Hemen "sensiz yasayamiyorum mahmuuut" seviyesinde olamazsin ya :KK53:
Ahaha ya keyifsizdim evet huysuzdum, ama ara ara yazışmamı engellemedi. Karalar bağlamış modda değildim.
Ahahda arkadaş ya adamla flört bile etmiyoruz sadece laflıyoruz :D

Back