- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.578
- 598
- 34
Kalite kontrolden geçti miBana bundan alsanıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalite kontrolden geçti miBana bundan alsanıza
Alın ben geçiririmKalite kontrolden geçti mi
Kimisi de avokadoyla büyüyor idrakcımHeh sonra bunu görüp kocayla seviş :/ kurban olduğum mevlam tüm meyveleri tatsaydık, sadece elma ile geçmiyor bir ömür.
Kimisi de avokadoyla büyüyor idrakcım
Bütün yollarımı kapattın zatenYoo gayet istemedi geri dönmeyi Kıvıramazsın
Elma mı bari muz olsaydı bari havuç bari patlıcan olsaydı siz evlisiniz bilmezsinizzzzz yemem için yazanlar vardıHeh sonra bunu görüp kocayla seviş :/ kurban olduğum mevlam tüm meyveleri tatsaydık, sadece elma ile geçmiyor bir ömür.
Fifty Shades'te daha doya doya gördükGittiii
Ben bekarım da noluyor, bunlarla mı sevişiyorum sanki?Heh sonra bunu görüp kocayla seviş :/ kurban olduğum mevlam tüm meyveleri tatsaydık, sadece elma ile geçmiyor bir ömür.
Daha neler görücez burdaAy yok artık ruh hastası resmen
Benim ilk sevgilimden ayrıldıktan sonra konuştuğum biri vardı oyundan ama sadece o boşluktan sürekli oyundayım, oyunla ilgili konuşuyoruz falan. Nereden bileyim takıntılı bir asosyal olduğunu.
Bana bir gün program yollamıştı oyunla ilgili o ara ne yaptıysa hacklendim galiba. Benim bütün fotoğraflarım, kişilerim vs de mail hesabımda senkronize oluyor. Bu da az çok biliyor ya sevgilimden ayrıldım, anam çok kızdı öyle biriyle beraber oldum diye falan. Gitmiş bizim eski fotoğraflarımızı anneme atmış bunlar hala birlikte kızına sahip çık diye. Kıyametlerin koptuğu bir dönemdi evde o zamanlar
Elma mı bari muz olsaydı bari havuç bari patlıcan olsaydı siz evlisiniz bilmezsinizzzzz yemem için yazanlar vardı
Fifty Shades'te daha doya doya gördük
Ben bekarım da noluyor, bunlarla mı sevişiyorum sanki?
Kimmin adı neymiş stalklayayım. Ex muhabbeti yüzünden gittim sapık exin babasını stalkladım onu görmek istemiyorum rüyamdaFifty Shades'te daha doya doya gördük
Ben bi gece uyurken dibine kadar gidip suratına üflemiştim. Uykusu çok hafif bir sıçradı karşısında karanlıkta parlayan bir çift Göz. Ağzımın ortasına geçirdi tabi ahsjsjjs. Bir saat sövdü sinirden. Daha da yapmadım böyle bir şey. Aldım ağzımın payını. Uykuda ellemem, ne yapacağı belli olmuyor.
Jamie dornan evli 2 çocuk babasıKimmin adı neymiş stalklayayım. Ex muhabbeti yüzünden gittim sapık exin babasını stalkladım onu görmek istemiyorum rüyamda
Tinderda birkaç kişiyle matchleştim, biriyle kafalarımız tuttu sohbet ediyoruz ama capslik bir şey yok
Çıkarsa yollarım
Jamie dornan evli 2 çocuk babası
Hof evlenirken "same dük forever" diye parti verecektim benİhtimal var mı var. Önün açık mı açık. Biz bir ömür aynı pipiye söz verdik :/
Yoo ben göz zinası yapıyorum hahahah halka mal oldu bu adamBu cümle kadar hüzünlü bir cümle yoktur
O zaman bakamam ayıpJamie dornan evli 2 çocuk babası
Ay. Kötü olmuş.
Benimkinin uykusu çok ağırdır. Yeni evlendiğimiz seneydi; ben alışkın değilim biriyle uyumaya fenalık basıyor, kolu bacağı ahtapot gibi üzerime atar zaten adam bir şeye tutunacak illa. Evde dildo neyim olsa geceden tuttursam eline sabaha uyansa nasıl olurdu acaba? Neyse, yeni evlendiğimiz sene, ben rüyalar alemindeyim bir şeyi itiyorum uykumda. Bacaklarıma bir ağırlık binmiş rüyada itiyorum ama sanki reelde de itiyorum anlayamadım ittim baya.
Sonra yav ayağımdaki kolumdaki ağırlık sahici gibi derken uyandım, adam güüp, komodinle yatak arasına kç üstü mü kafa üstü mü düştü ve "UYANMADI". Yataktan düştü, anlamamış nolduğunu gözü kapalı oturuyor yerde "Canım benim aa yataktan düştün, kalk yerine yat hadi canım" filan geri yatağa çıktı ve horlamasına devam etti. Sabah dedim "Gece yataktan düştün" hatırlamıyor adam. Yani tüm gece adamın, affedersin totosunda şemsiye açmaya çalışsam, uyanmaz.