• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Ay yok artık ruh hastası resmen 😳😳😳😳

Benim ilk sevgilimden ayrıldıktan sonra konuştuğum biri vardı oyundan ama sadece o boşluktan sürekli oyundayım, oyunla ilgili konuşuyoruz falan. Nereden bileyim takıntılı bir asosyal olduğunu.
Bana bir gün program yollamıştı oyunla ilgili o ara ne yaptıysa hacklendim galiba. Benim bütün fotoğraflarım, kişilerim vs de mail hesabımda senkronize oluyor. Bu da az çok biliyor ya sevgilimden ayrıldım, anam çok kızdı öyle biriyle beraber oldum diye falan. Gitmiş bizim eski fotoğraflarımızı anneme atmış bunlar hala birlikte kızına sahip çık diye. Kıyametlerin koptuğu bir dönemdi evde o zamanlar😬😅
Daha neler görücez burda :oha:

Ben bi gece uyurken dibine kadar gidip suratına üflemiştim. Uykusu çok hafif bir sıçradı karşısında karanlıkta parlayan bir çift Göz. Ağzımın ortasına geçirdi tabi ahsjsjjs. Bir saat sövdü sinirden. Daha da yapmadım böyle bir şey. Aldım ağzımın payını. Uykuda ellemem, ne yapacağı belli olmuyor.

Ay. Kötü olmuş.
Benimkinin uykusu çok ağırdır. Yeni evlendiğimiz seneydi; ben alışkın değilim biriyle uyumaya fenalık basıyor, kolu bacağı ahtapot gibi üzerime atar zaten adam bir şeye tutunacak illa. Evde dildo neyim olsa geceden tuttursam eline sabaha uyansa nasıl olurdu acaba? Neyse, yeni evlendiğimiz sene, ben rüyalar alemindeyim bir şeyi itiyorum uykumda. Bacaklarıma bir ağırlık binmiş rüyada itiyorum ama sanki reelde de itiyorum anlayamadım ittim baya.

Sonra yav ayağımdaki kolumdaki ağırlık sahici gibi derken uyandım, adam güüp, komodinle yatak arasına kç üstü mü kafa üstü mü düştü ve "UYANMADI". Yataktan düştü, anlamamış nolduğunu gözü kapalı oturuyor yerde "Canım benim aa yataktan düştün, kalk yerine yat hadi canım" filan geri yatağa çıktı ve horlamasına devam etti. Sabah dedim "Gece yataktan düştün" hatırlamıyor adam. Yani tüm gece adamın, affedersin totosunda şemsiye açmaya çalışsam, uyanmaz.

Tinderda birkaç kişiyle matchleştim, biriyle kafalarımız tuttu sohbet ediyoruz ama capslik bir şey yok :KK70:

Çıkarsa yollarım :KK70:

BEN BILIYORDUM BIR MOKLAR YEDIGINI!! Burdaki sessizligini ancak bir dük açiklayabilirdi.

Anlat, kimmis bu çoçuk, nasil gidiyor? Ay tinderda olsam heycanlandim ayol

VE BIZDEN SAKLADIN!!

Heycan ve BEN BU KIZI PATAKLAYACAM arasindayim su an :KK70:

Ay. Kötü olmuş.
Benimkinin uykusu çok ağırdır. Yeni evlendiğimiz seneydi; ben alışkın değilim biriyle uyumaya fenalık basıyor, kolu bacağı ahtapot gibi üzerime atar zaten adam bir şeye tutunacak illa. Evde dildo neyim olsa geceden tuttursam eline sabaha uyansa nasıl olurdu acaba? Neyse, yeni evlendiğimiz sene, ben rüyalar alemindeyim bir şeyi itiyorum uykumda. Bacaklarıma bir ağırlık binmiş rüyada itiyorum ama sanki reelde de itiyorum anlayamadım ittim baya.

Sonra yav ayağımdaki kolumdaki ağırlık sahici gibi derken uyandım, adam güüp, komodinle yatak arasına kç üstü mü kafa üstü mü düştü ve "UYANMADI". Yataktan düştü, anlamamış nolduğunu gözü kapalı oturuyor yerde "Canım benim aa yataktan düştün, kalk yerine yat hadi canım" filan geri yatağa çıktı ve horlamasına devam etti. Sabah dedim "Gece yataktan düştün" hatırlamıyor adam. Yani tüm gece adamın, affedersin totosunda şemsiye açmaya çalışsam, uyanmaz.

Ay hayalimdeki koca tipi. Keşke benim koca da öyle ağır uykuda olsa. Ben gece gezenler gibi fıldır fıldır gezerim evde. Hayalet gibi dolaşıyorum uyanıp laf sayacak diye. Kendi evimde rahat değilim tık sesine uyanıyor uyuz oluyorum.

Birlikte yatmak çok uyuz bir şey bence ya. Benim oğlan büyüdü keyfim kaçacak diye dönmüyorum yatağa. İnsan insana yapmaz bu eziyeti.

Back