Listede yabana 1 yazın hanımlarBende beyim uyumadan gideyim de gönlünü alayım.
Hayat kısa kuşlar uçuyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Listede yabana 1 yazın hanımlarBende beyim uyumadan gideyim de gönlünü alayım.
E siz bayağı pis bir çift olmuşsunuz asjsjsks. Ar ettim ar.
Ar ettim.Bende beyim uyumadan gideyim de gönlünü alayım.
Kocacılık kazanacak
Her ilişki farklı ama eşime hiç arsız köpek diyecek kadar hiddetlenmedim sanırım.
Benim en büyük hakaretim gerizekalıdır oda yüzüne karşı değil eşimden de duymadım bu zamana kadar.
Çok seviyeli bir çiftiz görüyorsunuz.
Tinderda birkaç kişiyle matchleştim, biriyle kafalarımız tuttu sohbet ediyoruz ama capslik bir şey yok
Çıkarsa yollarım
Biz edemiyoz işte arr, çok çirkin bi şey olduk 7 senede, acaba neden?
Bütünen soyunmasaydın hahah al yao hadi buyur gerekli yerler açık olsaydıSen kesin kavga sonrası seks de yapıyorsundur. Te buradan hissettim o eğilimi. Nedret ediyorum küslüğü pipi ile bitirme girişiminden. Tutup koparasım geliyor ajajs. Bir gün yine kavgalıyız ama fena kırgınım. Bu yanaştı uyuz uyuz. İstemiyorum dedim ısrar etti. Üç saniyede falan soyundum yattım hadi yap buyur dedim. Çabuk ol işim gücüm var dedim. Bu tabi gevşerim sandı umursamadı. Böyle diktim gözlerimi tavana kılım kıpırdamıyor. Sinirlendi gitti yanımdan ahsjsjs. Öyle beş çocuk emzirmiş meme gibi boynu bükük kaldı pipisi ahsjsjs. Seks dediğin küslük çözme aracı değildir. Hiç sevmem pis pis işler ajajajsj
Bence siz çok kavga edip çok çirkinleştiniz. Sonra artık görülecek bir pislik kalmadı saldınız gitti ajaksks.
Şuan da tamda o yöne eğildim.Sen kesin kavga sonrası seks de yapıyorsundur. Te buradan hissettim o eğilimi. Nedret ediyorum küslüğü pipi ile bitirme girişiminden. Tutup koparasım geliyor ajajs. Bir gün yine kavgalıyız ama fena kırgınım. Bu yanaştı uyuz uyuz. İstemiyorum dedim ısrar etti. Üç saniyede falan soyundum yattım hadi yap buyur dedim. Çabuk ol işim gücüm var dedim. Bu tabi gevşerim sandı umursamadı. Böyle diktim gözlerimi tavana kılım kıpırdamıyor. Sinirlendi gitti yanımdan ahsjsjs. Öyle beş çocuk emzirmiş meme gibi boynu bükük kaldı pipisi ahsjsjs. Seks dediğin küslük çözme aracı değildir. Hiç sevmem pis pis işler ajajajsj
Bütünen soyunmasaydın hahah al yao hadi buyur gerekli yerler açık olsaydı
Çok kötü hissetmiştir
Ebe ve ana kuralı var bizde, o kadar da değil.
Ikisine sövmek yasah mı? Ebe niye?
Yasah.
Çünkü sağlık sektöründeler diye. Öyle saygılıyızdır.
Ahahfhah ulan idrak yaa.Sen kesin kavga sonrası seks de yapıyorsundur. Te buradan hissettim o eğilimi. Nedret ediyorum küslüğü pipi ile bitirme girişiminden. Tutup koparasım geliyor ajajs. Bir gün yine kavgalıyız ama fena kırgınım. Bu yanaştı uyuz uyuz. İstemiyorum dedim ısrar etti. Üç saniyede falan soyundum yattım hadi yap buyur dedim. Çabuk ol işim gücüm var dedim. Bu tabi gevşerim sandı umursamadı. Böyle diktim gözlerimi tavana kılım kıpırdamıyor. Sinirlendi gitti yanımdan ahsjsjs. Öyle beş çocuk emzirmiş meme gibi boynu bükük kaldı pipisi ahsjsjs. Seks dediğin küslük çözme aracı değildir. Hiç sevmem pis pis işler ajajajsj
Yok be full geyik işteOoo iş üstüne karşiim, hadi gazan mubarek ola yiğidim.
Haklısın ebeler kutsaldır. Ben genine sıçtığım derdim eskiden. Çok ağırdı o da. Düşündüm de epey düzeltmişim kendimi. Ahajsjs
Beynım hangi mesajı alsa bilemedi hERYER dikkat çekici
Bana bundan alsanıza
Ben de "Sen uyursun sen, bi uyursun. Gtünü ensene dikmez miyim?" filan ve bilimum uykuda yapabileceklerimle tehdit.
Yiğidin malı meydanda