• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Kocacılık kazanacak :KK70:
Her ilişki farklı ama eşime hiç arsız köpek diyecek kadar hiddetlenmedim sanırım.:KK64:
Benim en büyük hakaretim gerizekalıdır oda yüzüne karşı değil 🤣 eşimden de duymadım bu zamana kadar.
Çok seviyeli bir çiftiz görüyorsunuz.:KK70:

Sen kesin kavga sonrası seks de yapıyorsundur. Te buradan hissettim o eğilimi. Nedret ediyorum küslüğü pipi ile bitirme girişiminden. Tutup koparasım geliyor ajajs. Bir gün yine kavgalıyız ama fena kırgınım. Bu yanaştı uyuz uyuz. İstemiyorum dedim ısrar etti. Üç saniyede falan soyundum yattım hadi yap buyur dedim. Çabuk ol işim gücüm var dedim. Bu tabi gevşerim sandı umursamadı. Böyle diktim gözlerimi tavana kılım kıpırdamıyor. Sinirlendi gitti yanımdan ahsjsjs. Öyle beş çocuk emzirmiş meme gibi boynu bükük kaldı pipisi ahsjsjs. Seks dediğin küslük çözme aracı değildir. Hiç sevmem pis pis işler ajajajsj

Sen kesin kavga sonrası seks de yapıyorsundur. Te buradan hissettim o eğilimi. Nedret ediyorum küslüğü pipi ile bitirme girişiminden. Tutup koparasım geliyor ajajs. Bir gün yine kavgalıyız ama fena kırgınım. Bu yanaştı uyuz uyuz. İstemiyorum dedim ısrar etti. Üç saniyede falan soyundum yattım hadi yap buyur dedim. Çabuk ol işim gücüm var dedim. Bu tabi gevşerim sandı umursamadı. Böyle diktim gözlerimi tavana kılım kıpırdamıyor. Sinirlendi gitti yanımdan ahsjsjs. Öyle beş çocuk emzirmiş meme gibi boynu bükük kaldı pipisi ahsjsjs. Seks dediğin küslük çözme aracı değildir. Hiç sevmem pis pis işler ajajajsj
Bütünen soyunmasaydın hahah al yao hadi buyur gerekli yerler açık olsaydı
Çok kötü hissetmiştir

Şuan da tamda o yöne eğildim. :KK70:
Arada büyük bir kavga kızgınlık varsa ayrı ama ufak sürtüşmeler için birebir bence 🤣
Herkesin ilişkisine kimse karışamaz. :KK70:

Bütünen soyunmasaydın hahah al yao hadi buyur gerekli yerler açık olsaydı
Çok kötü hissetmiştir

Sjsjssjsj bak bu daha iyi olurmuş eşortmanı sıyırıp bekleseymişim ajsjskdks. Hak etti. Çok kırmıştı beni, özür dilemeden malı ortaya çıkarırsa bunu hak eder.

Ahahfhah ulan idrak yaa.

Ooo iş üstüne karşiim, hadi gazan mubarek ola yiğidim.
Yok be full geyik işte :D

Ben de "Sen uyursun sen, bi uyursun. Gtünü ensene dikmez miyim?" filan ve bilimum uykuda yapabileceklerimle tehdit.

Ben bi gece uyurken dibine kadar gidip suratına üflemiştim. Uykusu çok hafif bir sıçradı karşısında karanlıkta parlayan bir çift Göz. Ağzımın ortasına geçirdi tabi ahsjsjjs. Bir saat sövdü sinirden. Daha da yapmadım böyle bir şey. Aldım ağzımın payını. Uykuda ellemem, ne yapacağı belli olmuyor.

Back