• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Bir ara ben de bir kase çorbayla doyuyordum. Baya ufalmıştı midem. Zayıf olduğum zamanlardı. Minimum karbonhidrat tüketiyordum. Ama hayattan da hiç zevk almıyordum. :110:

Ilk baslarda bende çok zorlandim. Keyif alamadim, yemek yerken en fazla 4-5 kasik yiyordum, doyuyordum. Hani göz zevki dedigin seyde var. Zaman ile düzeldi. Ve tabiki daha güzel kiyafet giyebilmem yardim etti :)

Ancak böyle birseyi ne bilim balik etli, normal kilolu insana tavsiye etmem. Ben obezitenin dibini vurmustum. Bu sekildede sadece amelyat ile yasanilir. Normal insanin yapacagi birsey degil, olmamali.

Bak şimdi de arsız köpek zulaladığım sigaradan istedi. Hiç gurur yok. Sokağa çıkma yasağı var malum çıkıp alacak yer yok. Ben de geçen sefer çok mağdur olduğum için kocamın önleminin yanında gizlice bir paket alıp attım köşeye. Hayvan gibi içip bitirdi olan sigarayı. Az evvel gelmiş "sen bittiğini görünce bana laf sayardın niye bitirdin diye. Fazla rahatsın çıkar hadi paketi" dedi. Günahımı vermem sana dedim. Hadi hadi çıkar diye ısrar edince al sadakam olsun deyip verdim. Hala küsüz tabi. Ağız tadıyla küs kalamıyoruz şu lanet bağımlılık yüzünden.

Pek sanmiyorum canim ya

Ama diger taraftanda üzüldüm böyle düsünülmesine. Ülkede erkek kalitesi o kadar mi kötü?

Benim ilk sevgilim manyaktı mesela.
Kaç sene kavgayla geçti, ayrıldığımda da tanıdığımız herkese kendisini aldattığımı söylemişti. Böyle bir şey yok halbuki.

O çk akıllıya göre kendisi bir çklü olduğu için o kadar mükemmel ki, asla kendi manyaklıkları yüzünden ayrılmış olamam. Başkasını bulduğum, yani ırıspı olduğum için ayrılmışımdır.
Öyle bir çklülük, öyle bir mükemmellik yani.
Tam bir anasının oğluşu tipti zaten. Bir gün evlenirse eşi bdv'den çıkamaz kesin.

Ama hakkını yemeyeyim, standartlarımı büyük ölçüde kendisine borçluyum. Manyağı 1 km öteden tanır, topuklarımı totoma vura vura kaçarım.

Düzenli bir sekilde halen "kv'de ile yasanilirmi" konulari açilinca, ben bazen pes ediyorum artik.
Beni aslında özünde iyi biri diye başlayan ama aslında tam bir pislik olan eşleri aklama cabalamali konular hayrete düşürüyor en çok.

Bak şimdi de arsız köpek zulaladığım sigaradan istedi. Hiç gurur yok. Sokağa çıkma yasağı var malum çıkıp alacak yer yok. Ben de geçen sefer çok mağdur olduğum için kocamın önleminin yanında gizlice bir paket alıp attım köşeye. Hayvan gibi içip bitirdi olan sigarayı. Az evvel gelmiş "sen bittiğini görünce bana laf sayardın niye bitirdin diye. Fazla rahatsın çıkar hadi paketi" dedi. Günahımı vermem sana dedim. Hadi hadi çıkar diye ısrar edince al sadakam olsun deyip verdim. Hala küsüz tabi. Ağız tadıyla küs kalamıyoruz şu lanet bağımlılık yüzünden.
Kız arsiz köpek demesen iyiydi :KK45:

Bir de buraya açılan konularda zihniyetsiz insanlarla evlenmek isteyen kadınlar da var
Aklıma aynı ülkede yaşayıp aynı havayı soluyup hemen hemen aynı besınlerle beslenen aynı kültür de yetişen insanlar nasıl bu bu kadar farklk düşünebiliyor sorusu gelıyor

Benim ilk sevgilim manyaktı mesela.
Kaç sene kavgayla geçti, ayrıldığımda da tanıdığımız herkese kendisini aldattığımı söylemişti. Böyle bir şey yok halbuki.

O çk akıllıya göre kendisi bir çklü olduğu için o kadar mükemmel ki, asla kendi manyaklıkları yüzünden ayrılmış olamam. Başkasını bulduğum, yani ırıspı olduğum için ayrılmışımdır.
Öyle bir çklülük, öyle bir mükemmellik yani.
Tam bir anasının oğluşu tipti zaten. Bir gün evlenirse eşi bdv'den çıkamaz kesin.

Ama hakkını yemeyeyim, standartlarımı büyük ölçüde kendisine borçluyum. Manyağı 1 km öteden tanır, topuklarımı totoma vura vura kaçarım.

Muhtesem tepkisini verdim çünkü sen baska kadinlar gibi sürekli ayni belali tiplere kaymiyorsun. Yada "travma oldu travmaaa" deyip birseylerin arkasinda saklanmiyorsun. Bu olaydan ders çikardin. Kendini daha iyi taniyorsun, daha güçlüsün. Aferin sana kiz!

Ben olsam elimi öptürürdüm olm, niye hemen verdin?
Zula yapmış benimki de geçen gün bi karton sigarayı. Sakladığı yerden çıkardım Maho aga gibi yaktım içmeye başladım. Bol bulunca sıvıyorum ben de. "Novmissiz Vijdönsiz" diye bakıyor, "Gel yigenim yak sen de, cigerlerin boyram etsiğn" diyorum. Biz normal karı-koca değiliz bence ya.

Kız arsiz köpek demesen iyiydi :KK45:

Ay ne kocacı çıktın sen de be ahsjsjs. Şu an çok sinirliyim ona her şeyi diyebilirim bence. Ohoo ben kendimi çok törpüledim bu konuda. Evliliğin başlarında sinirlenince Allah ne verdiyse sayardım. Sonra benim koca benden beter hale gelince dedim tut dilini idrak ajajs

Ivet yillar sonra tekrar single olcam fakat flörtte bu kadar kötü olacagimi sanmiyorum. Konu beni rahatlatti :KK70:

Ay ne kocacı çıktın sen de be ahsjsjs. Şu an çok sinirliyim ona her şeyi diyebilirim bence. Ohoo ben kendimi çok törpüledim bu konuda. Evliliğin başlarında sinirlenince Allah ne verdiyse sayardım. Sonra benim koca benden beter hale gelince dedim tut dilini idrak ajajs
Ne diyordun taktik ver idrak taktik mesela mesela

Ben olsam elimi öptürürdüm olm, niye hemen verdin?
Zula yapmış benimki de geçen gün bi karton sigarayı. Sakladığı yerden çıkardım Maho aga gibi yaktım içmeye başladım. Bol bulunca sıvıyorum ben de. "Novmissiz Vijdönsiz" diye bakıyor, "Gel yigenim yak sen de, cigerlerin boyram etsiğn" diyorum. Biz normal karı-koca değiliz bence ya.

Eşimi öptürmek? Temas yok asla. Ben kraliçe Elizabeth gibi oluyorum kavga edince. Temas asla yok. Kılıma muhtaç olacaksın köpek diyen bir kezbana dönüşüyorum aakskss.

Ayrıca evet normal değilsiniz.

Ivet yillar sonra tekrar single olcam fakat flörtte bu kadar kötü olacagimi sanmiyorum. Konu beni rahatlatti :KK70:

Aryacım sen single olup flört alemlerine dön, hep beraber ederiz hiç sorun değil.

Back