• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Bir de buraya açılan konularda zihniyetsiz insanlarla evlenmek isteyen kadınlar da var
Aklıma aynı ülkede yaşayıp aynı havayı soluyup hemen hemen aynı besınlerle beslenen aynı kültür de yetişen insanlar nasıl bu bu kadar farklk düşünebiliyor sorusu gelıyor
Aynı imkanlara ve kültüre sahip değiliz. Çok geniş bir coğrafyada yaşıyoruz.

Ay ne kocacı çıktın sen de be ahsjsjs. Şu an çok sinirliyim ona her şeyi diyebilirim bence. Ohoo ben kendimi çok törpüledim bu konuda. Evliliğin başlarında sinirlenince Allah ne verdiyse sayardım. Sonra benim koca benden beter hale gelince dedim tut dilini idrak ajajs
Kocacılık kazanacak :KK70:
Her ilişki farklı ama eşime hiç arsız köpek diyecek kadar hiddetlenmedim sanırım.:KK64:
Benim en büyük hakaretim gerizekalıdır oda yüzüne karşı değil 🤣 eşimden de duymadım bu zamana kadar.
Çok seviyeli bir çiftiz görüyorsunuz.:KK70:

Aynı imkanlara ve kültüre sahip değiliz. Çok geniş bir coğrafyada yaşıyoruz.
Ben insanların ufkunu üniversitenın biraz da olsa genişlettiğini düşünüyorum farklı fikirler açısından bu üni görmüş insanlar içinde geçerli şaşırdıgım aslında o

Eşimi öptürmek? Temas yok asla. Ben kraliçe Elizabeth gibi oluyorum kavga edince. Temas asla yok. Kılıma muhtaç olacaksın köpek diyen bir kezbana dönüşüyorum aakskss.

Ayrıca evet normal değilsiniz.

Böyle sigara kimdeyse, diğerine istediğini yaptırabiliyor. Genelde elimi öptürüp başına koydurup "Mohunu yiyem agam" filan dedirtebiliyorum, bazen de güç kullanıyor alıyor bana vermiyor, bu kez de ben el öpüyom "Eferiğm, eferiğm" sonra bir şey çıkarıyor durduk yere "Ula ben aganız degil miyem" diye vermiyor sigarayı. Bizde böyle pis bir iletişim var. Bir de nah var tabi, sigara isterken uzatırken, çakmak uzatırken yumruğumuzun arasında filan... Niye böyleyiz ki biz ya. Bir yerde bi yanlış yapıyoruz ama.

Ne diyordun taktik ver idrak taktik mesela mesela

Sen adam mısın, ezik, beyin yok sende, ne oldu çükğm var diye erkeklik mi taslıyorsun, beş para etmezsin gibi gibi. O dönemler hak ediyordu daha fazlasını hatta ama yine de ağır konuşuyordum. Gerek yoktu. Şimdi asil ve küstah bir tavırla gülümsüyorum, daha etkili oluyor ajajsjs

Ben insanların ufkunu üniversitenın biraz da olsa genişlettiğini düşünüyorum farklı fikirler açısından bu üni görmüş insanlar içinde geçerli şaşırdıgım aslında o
Evet üniversite bir etken ama hiç köyünden çıkmamış biri bile üniveriste okumuş birinden daha mantıklı, düzgün, akılcı davranabiliyor.
İnsanız ve hayatın koşulları o kadar fazla ki tek bir parametreye indirgeyemezsin kimseyi.

Ayrıca üniversite var üniversite var konuşturma şimdi beni😅

Ivet yillar sonra tekrar single olcam fakat flörtte bu kadar kötü olacagimi sanmiyorum. Konu beni rahatlatti :KK70:

Hiç görüşmemisler ama beni bıraktı diyor, nereye bıraksın adam seni yav zaten hiç gelmemis ki.🤣 Nasıl kadar ciddiye alıyorlar yazışma işini görüşmeden etmeden, anlamak mümkün değil.

Böyle sigara kimdeyse, diğerine istediğini yaptırabiliyor. Genelde elimi öptürüp başına koydurup "Mohunu yiyem agam" filan dedirtebiliyorum, bazen de güç kullanıyor alıyor bana vermiyor, bu kez de ben el öpüyom "Eferiğm, eferiğm" sonra bir şey çıkarıyor durduk yere "Ula ben aganız degil miyem" diye vermiyor sigarayı. Bizde böyle pis bir iletişim var. Bir de nah var tabi, sigara isterken uzatırken, çakmak uzatırken yumruğumuzun arasında filan... Niye böyleyiz ki biz ya. Bir yerde bi yanlış yapıyoruz ama.

E siz bayağı pis bir çift olmuşsunuz asjsjsks. Ar ettim ar.

Hiç görüşmemisler ama beni bıraktı diyor, nereye bıraksın adam seni yav zaten hiç gelmemis ki.🤣 Nasıl kadar ciddiye alıyorlar yazışma işini görüşmeden etmeden, anlamak mümkün değil.
Bu da yaygın bdv de ortada ilişki yok aldatıldım diyor bıraktı diyor kullandı diyor yalan söyledi diyor
Konu 3 kez okutturuyorlar bana
Şizomusun bacım diye sormamak için kendimi zor tutuyorum

Ya adam artik "beni sal" moduna girmis ve kiz halen anlamiyor :KK70:

Ya sen tekrar tinderde konusamazmisin? burda caps felan paylasirdin, bir iki gülerdik hiii?
Tinderda birkaç kişiyle matchleştim, biriyle kafalarımız tuttu sohbet ediyoruz ama capslik bir şey yok :D

Çıkarsa yollarım :D

Yazışmayla sayıyorsak benim baya bi eski manitam var ya, s..tım yok yere liste kabardı Allah kahretmesin :D

Back