• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

O ne manyaklık ya...
Sinir etmek için mi yapıyor yoksa sorunlu mu gerçekten?

Benim ilk sevgilim de manyaktı biraz. Ayrılalı 11 sene oldu, 1-2 senede bir yazıyor hala. Ama takıntıdan değil. Boşa düştükçe şansını deniyor bence :KK53:
Yok takık bana. Her şey bitti gitti mesela, seneler sonra feysten bulup mesaj attı. Önce sanki o değilmiş gibi mesaj attı... Bak yazdığı mesajları yazmıştım, sonra ulan bulup okur mu diye sildim. Öyle bir paranoyak etti beni kendisiyle ilgii.... :D

Yani ne geçiyor ellerine belli değil. Sen nasıl anladın?

Benimki sorunlu değildi aslında. Çok düzgün, beyefendi bir insandı. Beni de hiç üzmedi allah var. Umarım çok mutlu olmuştur benden sonra.
Yaklaşık 1,5 senedir birlikteydik. Ama bana göre bir insan olmadığını anladım zamanla. Açıkçası denk değildik bence. Birinde "jarzım bitti" yazmıştı da tansiyonum düşmüştü asdfg
Tek ortak noktamız bilgisayar oyunlarıydı sanırım. Bir de bana olan aşkımız :KK70:

Kötü de ayrılmadık ama nereye saldıracağını şaşırdı demek ki. Bir buhran saçmalamasıydı bence.

Ben bilmiyordum bu vatandaşın böyle bir tip olduğunu, yazdım durumu bir önceki mesajımda.
Bu bildiğin nasıl desem, acıya müptela, bölümü gereği bir şeyler uydurup yazması icap eden bir tip. Ve malzeme topluyor işte yazılarına, ilginç gördüğü insanları kendince seçiyor, hayatlarına sızıyor, onlardan hikayeler çıkarıyor betimlemeler vırtlar zırtlar.. Beni kaç senedir yazdı yazdı bitiremedi, bir hatasında davayı açacağım, çünkü benim bilgilerimle uyduruyor saçma sapan şeyler, ya aileme kadar diline dolamış durumda böyle bir takık. Burayı da bulmuştur diyorum bu kadar tesadüf olmaz çünkü.

Okuyorsan haberin olsun, embesilsin. Tam manasıyla bir embesil.

Milletin stalkerlari olmasida ilginçmis.

Benim evli esim, bosanma evraklarini tinlamiyor bile. Olursa olur, olmazsa olmaz havasinda

Sizin dötü moklu sevgilileriniz 8 yil sonra halen sizi unutamiyorlar

Bu isde cidden bir terslik var :KK64:

Simdi stalkerlerami hevesleniyorum? Iyi degilim a dostlar
Senin eşinde ilginç yani
Yanlış anlama ama ben böyle fikirsiz herhangi bir konuda nereye çekersen oraya gelen insanlara gıcık kapıyorum

insan bir bir şey der kız

Milletin stalkerlari olmasida ilginçmis.

Benim evli esim, bosanma evraklarini tinlamiyor bile. Olursa olur, olmazsa olmaz havasinda

Sizin dötü moklu sevgilileriniz 8 yil sonra halen sizi unutamiyorlar

Bu isde cidden bir terslik var :KK64:

Simdi stalkerlerami hevesleniyorum? Iyi degilim a dostlar
Belki senin de var haberin yok.

Ülkeden de olabilir. Bir türk kadını hayatında en az bir kere gerçekten arıza bir insanlar tanışıyor :/

Ben bilmiyordum bu vatandaşın böyle bir tip olduğunu, yazdım durumu bir önceki mesajımda.
Bu bildiğin nasıl desem, acıya müptela, bölümü gereği bir şeyler uydurup yazması icap eden bir tip. Ve malzeme topluyor işte yazılarına, ilginç gördüğü insanları kendince seçiyor, hayatlarına sızıyor, onlardan hikayeler çıkarıyor betimlemeler vırtlar zırtlar.. Beni kaç senedir yazdı yazdı bitiremedi, bir hatasında davayı açacağım, çünkü benim bilgilerimle uyduruyor saçma sapan şeyler, ya aileme kadar diline dolamış durumda böyle bir takık. Burayı da bulmuştur diyorum bu kadar tesadüf olmaz çünkü.

Hayır hanı buyuk de çaba bu kadın evlenmiş çocugu var daha ne istiyorsun bu kadından
İnsan korkar ya dava eder diye

Mide ameliyatı mı oldun Arya? Bi şey sorcam zayıflamak için ne kadar yemiyor olmak gerekiyor? Sen maksimum ne kadar yiyebiliyorsun mesela?

Zaman ile migden biraz büyüyor, amelyattan sonra.

Ilk amelyat oldugumda normal insanin yediginin çeyregini yiyebiliyordum en fazla. Küçük paket yogurt ile doyuyordum mesela. Bir kase çorbayi bitiremiyordum.

Simdi ise normal insanin yedigini en fazla yarisini yiyebiliyorum. Ki buda o gün ne yediklerime bagli. Ogünden 1 saat önce baska birsey yemissem, o ögünde mesela yarim tabak yiyemem bile.

Pek sanmiyorum canim ya

Ama diger taraftanda üzüldüm böyle düsünülmesine. Ülkede erkek kalitesi o kadar mi kötü?
İlk sevgilim insanın başına gelebilecek en kötü şeydi. Burada anlatsam ilişkimi avzıma edersiniz ama 19-20 yaşındaydım. Ve bu insan öğretmen. O kadar midemi bulandırıyor ki çocukların etrafında olma ihtimali

Senin eşinde ilginç yani
Yanlış anlama ama ben böyle fikirsiz herhangi bir konuda nereye çekersen oraya gelen insanlara gıcık kapıyorum

insan bir bir şey der kız

Herkes ayni seyi diyor. Ben napim kiz, adam birsey demiyor iste. Duygusal davranabilen adamlara öcü gibi bakiyorum. Dizilerde, filmlerde gördüklerim. Sanki Marstan geliyorlarmis gibi geliyor bana. O kadar alistim ki, sanki tüm erkekler duygusuzmus gibi.

O kadar sizin ve ailemin tepkileri bana artik tuhaf gelmeye basladi. "Ee adam baska ne desin ki?" moduna takiliyorum.

Ay deli mi ne? Kendini yazsa ya keşke. Kendinden başka ilginç hikaye var mı acaba ortada? :olamaz:

Herkes ayni seyi diyor. Ben napim kiz, adam birsey demiyor iste. Duygusal davranabilen adamlara öcü gibi bakiyorum. Dizilerde, filmlerde gördüklerim. Sanki Marstan geliyorlarmis gibi geliyor bana. O kadar alistim ki, sanki tüm erkekler duygusuzmus gibi.

O kadar sizin ve ailemin tepkileri bana artik tuhaf gelmeye basladi. "Ee adam baska ne desin ki?" moduna takiliyorum.
Amann neyse en azından iyi baba ona bak
Boşan da accık aşk hikayelerini dinleyelim hahahaha

Benim başımda da böyle biri var, yıllardır bitmedi takıntısı iyice içselleştirmiş.
Detay vermiyorum; x bölüm okuyordu üni zamanı takılmışlığım var, benim hastalık dönemimde bana yaklaştı ki niyetinin safiyane olduğunu asla düşünmüyorum sonradan idrak ettim, benim gardım düşükken geldi ve hikayesine malzeme topladı.

Evlendim çocuğum oldu bak kaç sene geçti, baya oluyor benim de paranoyaklığım azdı aklıma düştü, çünkü vaktinde fake profillerden birileri ekleyip duruyordu bu olduğundan neredeyse emindim hiç dönüp bakmamıştım. Baya oluyor işte bi bakayım şunun sayfasına hikayelerine yine benimle mi uğraşıyor diye. Abi beni takip ettiğini anladım o zaman evlendiğimi malzeme etmiş kendi kırık kalpli aşk hikayesini yazmaya tarifleri ben zaten, çocuk mocuk yazmış; ki profillerim dışarıya tamamen kapalı, instamda tek fotosu ve bilgisi yok oğlumun, face profilimden de göremez, kesin dedim eşimi araştırdı buldu onun profilinden erişti ya da buralarda geziyordu (Kadın taklidi yapmaya bayılır öyle bir tip) gözüne battım yazdıklarımdan fark etti peşime takıldı. Haber ettim eşime "Darılma kızma, benim paranoyak yönümü biliyorsun, çoluğum çocuğum konusunda pimpirikliyim, profillerini tamamen kapat böyle böyle biliyorsun benim eski takıkı zaten (Haberi vardı) bilgi koparacağım diye fink atıyor çevremizde.

Şimdi buralarda olabileceğini düşünüyorum çünkü şiir bölümünü misafir olarak bir kişi ısrarla takip ediyordu, benim yazdıklarımı saatlerce inceleyen biri vardı, ekleme yaparken sayfa yenile yapıyorum, sürekli biri takipte. Sonra döndüm baktım kesin yine bir şey yazmıştır diye; benim şiirlerimi buraya eklediğim gün, herif x hesabına "Şairlerden nefret ederim" filan yazmış. Allahın manyağı. Uzaktan kontrolümde, nitekim isim misim kullanacak olursa (Adımı da gizlice geçirmiş bir hikayesinde ona da denk geldim) davayı basacağım.
Evliyim, çocuğum var yeter yani, 10 seneyi aşkındır takık.
Manyak işte.
Kendi işine malzeme etmiş birde seni.

Benim başımda olan sürekli sahte hesaplardan mesaj atıyordu. Aynı semtte oturuyoruz, markete gidiyorum karşıma çıkıyor, konuşmuyor o esnada ama bir şekilde takip ediyor beni. Bir süre geçiyor iş yeriminden arıyor, sesimi dinleyip kapatıyor. Sonra yine mesaj. Eşime bu konuda güvenemedim açıkçası, çalıştığı yer belli gider kavga ederdi kesin. En son abime söyledim, babası da yanındayken rezil etmiş bunu işyerinde, esnaftı, babası ozur dilemiş abimden falan. Pislik o zamandan sonra bıraktı peşimi.

Hayır hanı buyuk de çaba bu kadın evlenmiş çocugu var daha ne istiyorsun bu kadından
İnsan korkar ya dava eder diye

Bir ben değilimdir ki, kaç kişiye böyle musallattır Allah bilir.
Eşimin profilleri de dahil kapalı kilitli, buradaki şeyin tesadüf etmesi paranoyaklığımı azdırdı işte.
O benden önceden beridir, kalıbımı basarım %100 üyeydi buraya çünkü ona malzeme lazım, kadın taklidi yaparak yazıyor hikayelerini, ona böyle bir yer cennet gelir yani. Beni de buradaki yorumlarımdan, açtığım konulardan, müzik tercihim ve çizimlerimden (Artık birilerinin konularına anılarımdan, tecrübelerimden örnek verdiğim olmuştur) parçaları birleştir yaparak buldu ve takipte diye düşünüyorum.

Zaman ile migden biraz büyüyor, amelyattan sonra.

Ilk amelyat oldugumda normal insanin yediginin çeyregini yiyebiliyordum en fazla. Küçük paket yogurt ile doyuyordum mesela. Bir kase çorbayi bitiremiyordum.

Simdi ise normal insanin yedigini en fazla yarisini yiyebiliyorum. Ki buda o gün ne yediklerime bagli. Ogünden 1 saat önce baska birsey yemissem, o ögünde mesela yarim tabak yiyemem bile.
Bir ara ben de bir kase çorbayla doyuyordum. Baya ufalmıştı midem. Zayıf olduğum zamanlardı. Minimum karbonhidrat tüketiyordum. Ama hayattan da hiç zevk almıyordum. :110:

Üniversitede ögretmeninmiydi? Sikayet edemezmisin daha?
Neye dayanak gösterebilirim ki 😬
Lise veya ortaokul. Hangisini yapıyor bilmiyorum.
Ben ayrıldıktan sonra beni aldattığını öğrendim. Aldattığı kişi de en iyi arkadaşının eski sevgilisi. Kıza kaç kez ekran görüntüsü attım. Engelledi beni dinlemedi.

Pek sanmiyorum canim ya

Ama diger taraftanda üzüldüm böyle düsünülmesine. Ülkede erkek kalitesi o kadar mi kötü?
İnsan kalitesi kötü Aryacım. Bdv deki konuları ve gelen yorumları görüyorsun işte. İğrenç erkekler ve erkek kafalı kadınlar. O kadar çoklar ki.

Back