Benim başımda da böyle biri var, yıllardır bitmedi takıntısı iyice içselleştirmiş.
Detay vermiyorum; x bölüm okuyordu üni zamanı takılmışlığım var, benim hastalık dönemimde bana yaklaştı ki niyetinin safiyane olduğunu asla düşünmüyorum sonradan idrak ettim, benim gardım düşükken geldi ve hikayesine malzeme topladı.
Evlendim çocuğum oldu bak kaç sene geçti, baya oluyor benim de paranoyaklığım azdı aklıma düştü, çünkü vaktinde fake profillerden birileri ekleyip duruyordu bu olduğundan neredeyse emindim hiç dönüp bakmamıştım. Baya oluyor işte bi bakayım şunun sayfasına hikayelerine yine benimle mi uğraşıyor diye. Abi beni takip ettiğini anladım o zaman evlendiğimi malzeme etmiş kendi kırık kalpli aşk hikayesini yazmaya tarifleri ben zaten, çocuk mocuk yazmış; ki profillerim dışarıya tamamen kapalı, instamda tek fotosu ve bilgisi yok oğlumun, face profilimden de göremez, kesin dedim eşimi araştırdı buldu onun profilinden erişti ya da buralarda geziyordu (Kadın taklidi yapmaya bayılır öyle bir tip) gözüne battım yazdıklarımdan fark etti peşime takıldı. Haber ettim eşime "Darılma kızma, benim paranoyak yönümü biliyorsun, çoluğum çocuğum konusunda pimpirikliyim, profillerini tamamen kapat böyle böyle biliyorsun benim eski takıkı zaten (Haberi vardı) bilgi koparacağım diye fink atıyor çevremizde.
Şimdi buralarda olabileceğini düşünüyorum çünkü şiir bölümünü misafir olarak bir kişi ısrarla takip ediyordu, benim yazdıklarımı saatlerce inceleyen biri vardı, ekleme yaparken sayfa yenile yapıyorum, sürekli biri takipte. Sonra döndüm baktım kesin yine bir şey yazmıştır diye; benim şiirlerimi buraya eklediğim gün, herif x hesabına "Şairlerden nefret ederim" filan yazmış. Allahın manyağı. Uzaktan kontrolümde, nitekim isim misim kullanacak olursa (Adımı da gizlice geçirmiş bir hikayesinde ona da denk geldim) davayı basacağım.
Evliyim, çocuğum var yeter yani, 10 seneyi aşkındır takık.